Sziasztok! Ácsmunkát vállalnánk a megyében
Írtam
(Ez egy válasz Isti26 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 18:20

Sziasztok!! Tetoválót keresnénk párosunk nő-i tagjának fizetés megbeszélés szerint!! Illetve fiatal masszőrt is keresnénk.Budapest-pestmegye!
MOSONMAGYARÒVÁR:Sziasztok olyan korombeli férfit srácot keresek aki befurna pár lukat a falba és van ütvefùròlya cserébe lecumizom a többit privátban
Sziasztok!! Tetoválót keresnénk párosunk nő-i tagjának fizetés megbeszélés szerint!! Illetve fiatal masszőrt is keresnénk.Budapest-pestmegye!
Csongrád és környező megyékben ponyvás kister autóval segítek fuvarozni... smile fizetés természetben... Privát üzenet
Sziasztok
Hölgyek
Tiszafüredröl indulok Pestre 17:00 órakor, bevállalós hölgy aki jönne egy kis kalandozás közben.
Hölgyek
Tiszafüredröl indulok Pestre 17:00 órakor, bevállalós hölgy aki jönne egy kis kalandozás közben.
Sziasztok kisvárda környékén kerti munkát válalok és bármilyen ház körüli munkát 35 éves
Szia. Budapesten autószerelő vagyok. Írj rám,hátha tudok segíteni.

Pesti, Pest környéki autószerelő esetleg akad errefelé?

Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Északi régió
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Északi régió
Sziasztok Hölgyek.
Tiszafüredre indulok pestről 10:30 körül, Bevállalós Hölgy aki jönne, egy kis kalandozás közben.
Tiszafüredre indulok pestről 10:30 körül, Bevállalós Hölgy aki jönne, egy kis kalandozás közben.
Sziasztok! Szombat nőnap! Lepd meg a párod egy masszázs&yoni masszázs kombóval. Értelmes határon belül, nagyon szívesen utazok. Érkezés kb 22-22.30. Amennyiben egy tiszta ápolt potens érett úriemberrel szeretnéd meglepni a párod, aki odaadó, kérlek privátban keress. Köszönöm szépen!
Marc 19-21 között is ráérunk
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 03. 04. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Pm
(Ez egy válasz fotoznek45 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 01:49

Hölgyeknek, pároknak fotózást vállalok. Még a természetben fizetéshez sem ragaszkodok, csak szeretnék ilyen irányú képek készítését gyakorolni. Diszkréció természetesen adott, a készített képekkel a megrendelő rendelkezik, max egy két képet kérek portfólióban használhatóra.
Fák metcését kivágását hölgyeknek!!!
Én mind lelkiismeretes villanyszerelő mindig 1000% nyujtok. Ugyan itt vállalok villanyszerelést. Szakképzett vagyok fam+reg szerelo stb stb baranya somogy tolna megye még tovább is ha kell
sziasztok.szivessen válalom a bojler bekötést.irjatok ha még aktuális.
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeknek, pároknak fotózást vállalok. Még a természetben fizetéshez sem ragaszkodok, csak szeretnék ilyen irányú képek készítését gyakorolni. Diszkréció természetesen adott, a készített képekkel a megrendelő rendelkezik, max egy két képet kérek portfólióban használhatóra.
Tetővel kapcsolatos hibákat javítanék. Fejér megye, pest megye