sziasztok.autó fényezés,polírozás,felni festés.fényszóró polírozás keszthely környékén.ha kell keress privátban.lányok,párok.heteró alapon
Sziasztok!
HP Probook 6560b i5 laptop várja új hölgy tulajdonosát. Részletek privátban. Fizetés természetben
HP Probook 6560b i5 laptop várja új hölgy tulajdonosát. Részletek privátban. Fizetés természetben
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Sziasztok ,szezon előtti tisztítás ? Szóljatok ha aktuális.
(Ez egy válasz Zsolt-86 üzenetére (2023. 12. 16. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 16. szombat 10:51

Sziasztok!
Monor és környékén keresünk klíma tisztításban/karbantartásban járatos szakembert
Monor és környékén keresünk klíma tisztításban/karbantartásban járatos szakembert
CSAK hölgyyeknek! Budapesten és környékén, házartási gépek javítását, lakásban javítást, karbantartási feladatokat vállalok. Számítástechnikában is tudok segíteni. Mindenhaz (is) van jó szerszámom.
Fotó a társkeresős adatlapomon.

T. Danny koncertre 1 db jegy átadó. Fizetés természetben
Porszívót keresek (lehetőség szerint porzsák mentes változatot), aminek erős a szívó teltesítménye, újszerű állapotban van és valami jó minőségű, ami shaggi szőnyegen nem hasal el... Cserébe az én szívóteljesítményem tesztelheted
hosszasan és más játékok is benne vannak a programban...

Szeged kiskunmajsa solt dunafoldvar szekesfehervar fel ora tennivalo utan vissza 9kor indulok valaki?utitarsnak?
Sziasztok 124cm samsung led tv adnék pároknak hölgyeknek fizetés természetben Kom Esztergom megye!
Sziasztok. Bács Kis-kun megyébe festő kell valakinek ?
Festés Burkolásban segitenék pároknak hölgyeknek fizetés természetben!Kom. Esztergom egye
Fák metcését kivágását hölgyeknek!!!
Sziasztok víz és fűtés szerelő munkát vállalok vagy akár kisebb barkács munkában is szívesen segítek.
Balaton Keszthely
Travi ribi
Takarítás válal
Férfiaknak
Travi ribi
Takarítás válal
Férfiaknak
Sziasztok. Kisebb lakás karbantartási munkában tudok segíteni. Víz, gáz, csatorna, bútor javítás, összeszerelés, burkolás, festés, zár, nyílászáró, lakatos munka, stb. Főleg Bp vagy környékén, de bármi megbeszélhető. Keress bizalommal privát üzenetben.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
sziasztok
Bp-n autó szerelésben olaj csere karbantartás klima tisztitás feltőltésben téli nyári gumi átszerelésben vizsgáztatásban tudok segiteni hölgynek párnak megegyezés szerit 22 éves normális megbizható hetero srác vagyok írjatok rám bátran privátban
Bp-n autó szerelésben olaj csere karbantartás klima tisztitás feltőltésben téli nyári gumi átszerelésben vizsgáztatásban tudok segiteni hölgynek párnak megegyezés szerit 22 éves normális megbizható hetero srác vagyok írjatok rám bátran privátban
Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Sziasztok. 21" Technika tv/monitor keresi új tulajdonosát Hölgy személyében, fizetés természetben. Helyem van,de ésszerű távolságon belül utazni is tudok. Írj privátban.