Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Vízvezeték szerelés,javítás hölgynek,párnak.Részletekért keressetek privátban!
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Üdv
Jóni masszázs ezen a héten szabad idők
Akár címre is
Üzenetben várom jelentkezést
Jóni masszázs ezen a héten szabad idők
Akár címre is
Üzenetben várom jelentkezést

Sziasztok. Bács Kis-kun megyébe festő kell valakinek ?
Hölgyeim, szívesen elhozom az Ikeából a bútorod. Főleg ha nem egy gyors numerát akarsz, hanem van kedved egy butorosférfi szerepjátékhoz is.
Ha nem akarsz bútort venni ne bánkódj, szívesen vendégül látlak egy pizzára amit én hozok
Igényes, inteligens, szerepjátékot kedvelő nőt keresek, hosszútávú kavarodásra
Ha nem akarsz bútort venni ne bánkódj, szívesen vendégül látlak egy pizzára amit én hozok

Igényes, inteligens, szerepjátékot kedvelő nőt keresek, hosszútávú kavarodásra

Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább!

Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Takarítónőt keresek extrával
zuglo

Borsodban szivesen elviszlek bárhová autóval.......Kedves HÖLGYET!
Cserépkályha és kandalló kérdésekben, használat és karbantartás szívesen segítek. A természetben fizetés szimpátia és megbeszélés kérdése, de csak annak tudok segíteni aki üzenetben megkeres. Dobjuk fel a hétköznapokat és igyunk egy jó kávét a kandalló mellett, beszélgessünk vágyainkról.
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével!
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével!
Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Szívesen elviszek vékony lányt plázázni......
Valaki masszirozna esetleg Bp?
Klima tisztitás fiz term
Acs es badogos munkat vallalok Pest Heves es Nograd megyeben.
Tetszik
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 13:34

Porszívót keresek (lehetőség szerint porzsák mentes változatot), aminek erős a szívó teltesítménye, újszerű állapotban van és valami jó minőségű, ami shaggi szőnyegen nem hasal el... Cserébe az én szívóteljesítményem tesztelheted
hosszasan és más játékok is benne vannak a programban...

Új japán sexy kimono, sexy japán diáklány egyenruha, gótikus ruha ( fekete ujjatlan füzös egyberuha, fekete ujjgyűrős karkötő, csipke mintás nyakörv, fekete szaggatott térdzokni) felajánlanám hölgynek, párnak.
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Keressetek bátran!
Keressetek bátran!