Sziasztok nekem lenne irjatok privibe
Péntek estére vagy szombaton akármikor jó keresünk haverommal párt vagy lányt !
heterok vagyunk
Budapest és környékéről keresünk
30 éves, jófej srácok vagyunk / alítólag
)
heterok vagyunk
Budapest és környékéről keresünk
30 éves, jófej srácok vagyunk / alítólag

Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Budapesten keresnék vízvezeték szerelőt, aki a fürdőben kicserélné a két csaptelepet. Fizetés a téma címe szerint.

Sziasztok telefonra lenne szügségünk fizetés természetbe,ha szeretsz nyalni az már jo pont
Szia Viki, írtam privit.
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 13:40

Sziasztok!
Laptopot, tablagepet keresek. Alázatos, nyaloszolgák előnyben.
Budapest
Budapest
Hölgyeknek ügyeskezű ezermestertől segítség. Mindenhez megvan a jo szerszámom.
A javitás, szerelés mellett, a szerepjátékban is benne vagyok. Mellette kisebb villanyszerelési, vívezeték szerelesi munkát is megcsinálok. Háztartasi gép javítást, számítógép karbantartást, masszázst is. Fotóm valós az adatlapomon. Mégegyszer kihangsúlyoznám, csak hölgyeknek! Férfiak érdeklődésére reagálni sem fogok.

Szia írj rám privin. Köszönöm
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 13:40

Sziasztok!
Budapest
Budapest
Sziasztok!
Budapest
Budapest
Fák metcését kivágását hölgyeknek!!!
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Vízvezeték szerelés,javítás hölgynek,párnak.Részletekért keressetek privátban!
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Keressetek bátran!
Keressetek bátran!
Üdv
Jóni masszázs ezen a héten szabad idők
Akár címre is
Üzenetben várom jelentkezést
Jóni masszázs ezen a héten szabad idők
Akár címre is
Üzenetben várom jelentkezést

Sziasztok. Bács Kis-kun megyébe festő kell valakinek ?
Hölgyeim, szívesen elhozom az Ikeából a bútorod. Főleg ha nem egy gyors numerát akarsz, hanem van kedved egy butorosférfi szerepjátékhoz is.
Ha nem akarsz bútort venni ne bánkódj, szívesen vendégül látlak egy pizzára amit én hozok
Igényes, inteligens, szerepjátékot kedvelő nőt keresek, hosszútávú kavarodásra
Ha nem akarsz bútort venni ne bánkódj, szívesen vendégül látlak egy pizzára amit én hozok

Igényes, inteligens, szerepjátékot kedvelő nőt keresek, hosszútávú kavarodásra

Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább!

Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Takarítónőt keresek extrával
zuglo