Szia, plázázás esetleg?
(Ez egy válasz ricky88 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 23:03

hali kertész munka minden ami kert..kertepites bármi csak lássak puncit is xd
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Irtam
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
hali kertész munka minden ami kert..kertepites bármi csak lássak puncit is xd
60-70éves hölgynek segitenek, amire megkér .....
Szívesen vállalok párok és hölgyek fotózását. Bp
Én szívesen megcsinálom ,ha érdekes .
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép van az adatlapomon, de tudok küldeni mindegyikről, hátha valamelyiket megkívánod

Sziasztok! Klíma karbantartás, tisztítás .Gépjárművek ózongenerátoros fertőtlenítése ! Helyszíni kiszállással. Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Répcelak ,Kapuvár esetleg Szombathely környékén.
Videókészítést vállalok 10+ év tapasztalattal, kompletten a forgatástól a vágásig. Lehet ez egy vállalkozás reklámfilmjétől egészen az erotikus tartalmakig, témától függetlenül bármi. De ha a saját magad által felvett videókhoz, csupán a vágáshoz kérsz segítséget, abban is segítek szívesen.
Budapesten kellene egy csaptelepet kicserélni, fizetés a téma megnevezése szerint.
Sziasztok! Víz/fűtés/lefolyó szerelés Budapest és környékén. Privátban keressetek.
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Szívesen vállaljuk párként, párok és hölgyek fotózását. Közös szex nélkül is, az úgyis szimpátia kérdése.
Veszprémben női autós oktatót keresek.
Sziasztok páoknak hölgyeknek szivesen segitek kerti munkákban kom esztergom megye fizetés természetben
Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel
Bútorlapból kiszakadt a zsanér, ki ért ehhez?
Üdvözlök mindenkit. Elektronikus eszközök javítását vállalom. Lehet kisebb háztartási gép, laptop, számítógép, ezek alkatrészei, TV, telefon. Vállalok még továbbá kerti gépek javítását is mint pl. fűnyíró (ebből inkább csak a benzines). Gyöngyös környéke.
Szigetszentmiklós. Szigethalom... otthoni segitseget kinálok egyedul álló nőknek.. akar csak pakolni ..rendezni.. kertet rwndbe rakni stb..rugalmas vagyok es diszkrét. Irj es meg beszeljuk