Táblagépet keresek, Budapesten.
Kizárólag 50 feletti, ápolt férfival találkozok. Orális kalandot előnybe részesítem!
Kizárólag 50 feletti, ápolt férfival találkozok. Orális kalandot előnybe részesítem!
Hölgyeknek, pároknak vízszerelést vállalok Budapesten, esetleg környékén. Fizetés természetben kismunka esetén. Nagyobb munkát megbeszéljük.
Sziasztok, akt fotót vagy rajzot szeretnék készíttetni magamról! Ha magadra ismertél és tudsz ebben segíteni írj!

Érett párnál besegítenék. Ötlet?

Majdnem minden hétköznap tudok fuvart vállalni Miskolc-Hatvan vonalon reggel, és délután Hatvan Miskolc vonalon. Esetleg Szerencs indulóval Hatvanig és vissza. Fizetés megbeszélés szerint.
Keressetek nyugodtan.

Sziasztok. Vinyl padló lerskàsàhoz keresünk szakit . Illetve Egyiptomi nyaralàshoz ffit vagy hölgyet?
Sziasztok!
Szivesen segítenék IT (infromatikai) és ház körüli feladatokban!
IT területen (laptop vásárlási tanácsadás, szoftveres segítség, kisebb informatikai problémák megoldása)
Kisebb házkörüli munkákban (szerelés, pakolás, karbantartás)
Fizetés megegyezés szerint!
Szivesen segítenék IT (infromatikai) és ház körüli feladatokban!
IT területen (laptop vásárlási tanácsadás, szoftveres segítség, kisebb informatikai problémák megoldása)
Kisebb házkörüli munkákban (szerelés, pakolás, karbantartás)
Fizetés megegyezés szerint!
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgyet.Részletekért keress privátban!
Budapesten keresek még mindig klimaszerelőt (van klima csak tisztitani kell meg lamellával van valmai)..nem távsegítséget kérek..koszi

Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Sziasztok, Siófokon keresek helyet, ahol masszírozni tudok, havi pár alkalommal. Kizárólag hölgyeket masszírozok. Ha van alkalmas helyed írj privátban. Köszönöm
Valaki megmasszírozna? Cserébe egy orál lehetne :P
Szia ,nekem van egy labmasszirozo gépem ha gondolod kuldhetek képet róla
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 10:08

Lábmasszírozó gépet keresek (TV Shop is Serenity típusút.
Fizetni természetben és akár nálam, akár a természetben
Fizetni természetben és akár nálam, akár a természetben

Nike melegitöszett és cicanadrágok hölgyeknek pároknak fiz természetben!
Holnap nyitánya megyünk Etele plázában, ha valaki szeretné kukkolni és meglepni pár darab ruhával jelentkezzen. Cserébe autóban francia.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép van az adatlapomon, de tudok küldeni mindegyikről, hátha valamelyiket megkívánod

Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel
Végre itt a jobb idő, kályhák és kandallók megpihennek. De ne feledkezzünk meg a karbantartásukról, pláne ha évek óta csak használjuk és nem volt karbantartás.
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni. Pl. május eleje Komárom.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni. Pl. május eleje Komárom.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, fotózás, laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Intelligens, izmos (nem izomagyú

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!