Ma délelőtt hölgynek, párnak segítek bármiben Győrben és környékén!
Sziasztok.Keritések kapuk korlátok gyártasát javitását ,új felmérését és mindenféle hegesztést vállalok.
Írjatok bátran
Írjatok bátran
Kiadó nyaraló a duna partján helyileg Ráckevén tálalható fizetés természetben.
Dijazot jóminöségü bor ajánlanám kalandért.
Végre itt a jobb idő, kályhák és kandallók megpihennek. De ne feledkezzünk meg a karbantartásukról, pláne ha évek óta csak használjuk és nem volt karbantartás.
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Üdv! Kecskeméten párnak, hölgynek ebben - abban amiben tudnék segíteni.....fizetés tudjuk mind

Asztalos munkát vállalok Budapesten és környékén!
Last minute!!! Sajnos visszalépett a vasárnapra bejelentkezett pár! Vitorlázás a Balatonon! Néhány óra napozás, egyéb program a kabinban stb. A következő, május 4-én. A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges! Hölgyek párok! Kérlek szépen privátban beszéljük a részletekről.
Új japán sexy kimono, sexy japán diáklány egyenruha, gótikus ruha ( fekete ujjatlan füzös egyberuha, fekete ujjgyűrős karkötő, csipke mintás nyakörv, fekete szaggatott térdzokni) felajánlanám hölgynek, párnak.
Sziasztok, statikus van itt?
Hűtő mosogatógép keresi gazdáját.
48 éves még belefér?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 12:35

Táblagépet keresek, Budapesten.
Kizárólag 50 feletti, ápolt férfival találkozok. Orális kalandot előnybe részesítem!
Kizárólag 50 feletti, ápolt férfival találkozok. Orális kalandot előnybe részesítem!
Sziasztok Hölgyek.
Tiszafüredröl indulok 18:30 körül Pestre,Nem pályán megyek.
33 As úton ,aztán 31 úton , Dány fele. Menet közben Is lehet "tali"
Fizetés a csoport tematikája szerint.!
Tiszafüredröl indulok 18:30 körül Pestre,Nem pályán megyek.
33 As úton ,aztán 31 úton , Dány fele. Menet közben Is lehet "tali"

Fizetés a csoport tematikája szerint.!
40-es tanítónéni korrepetálást vállal 20-30 közti sportos srácoknak.
Sziasztok! Kecskeméti, vagy környéki párnak, nőnek klímatisztítást vállalok, de akár gépészeti munkát is. Fizetés természetben, szimpátia alapján.
Sziasztok!
Egy hosszú kapcsolat lezárása után kezdtem új életet, ami sok kötelezettséggel járt. Szükségem lenne egy jobb minőségi TV-re, porszívóra és pár dologra, amit szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Budapesten élek, egészségügyben dolgozom, 34 éves férfi vagyok.
Köszönöm.
Egy hosszú kapcsolat lezárása után kezdtem új életet, ami sok kötelezettséggel járt. Szükségem lenne egy jobb minőségi TV-re, porszívóra és pár dologra, amit szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Budapesten élek, egészségügyben dolgozom, 34 éves férfi vagyok.
Köszönöm.
Festő srácot keres valaki ?
Sziasztok karosszéria lakatos vagyok szívesen vállalom autok karosszéria lakatolását alvázvédelmét fizetés természetben
Vitorlázás a Balatonon! Néhány óra napozás, egyéb program a kabinban stb. A következő, május 4-én. A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges! Hölgyek párok! Kérlek szépen privátban beszéljük a részletekről.
Apróbb villanyszerelési munkákat vállalok. Fizetés megbeszélés alapján.