Fűnyírás Jászberény ill környékén hölgyeknél,írj privit és megyek,fizetés természet lágy ölében
Sziasztok Autóklíma töltés javítás fertötlenítésben szívesen segitek hölgyeknek pároknak privin keress a részletekért ha érdekel valakit.
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód törlés, egyéb segítség autós problémákkal kapcsolatban. Hölgyeknek!
XXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Soforkodes, autószerelés én tudok segíteni
Soforkodes, autószerelés én tudok segíteni
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Sziasztok!
Van egy hasznàlt fenyő íróasztalom hölgynek, pàrnak adnàm. Cserébe természetbeni fizetséget kérek.
Van egy hasznàlt fenyő íróasztalom hölgynek, pàrnak adnàm. Cserébe természetbeni fizetséget kérek.
Gyékényesi tónál nyaralási lehetőség pároknak, hölgyeknek! Fizetés természetben.
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben hölgyeknek pároknak egyaránt Írjatok bizalommal privin.
Szívesen masszírozok hölgyet, pár hölgyét. Valamint használt kanapé elvihető. Teljesen új Louis Vuitton táska is keresi gazdáját. Budapesten és környékén találkozhatunk. Fizetés természetben. Többit privátban
Sziasztok! Technika 21" Tv/monitor,női parfümök(Avon,Oriflame), női szexi dresszek keresik új tulajdonosát hölgy személyében. Fizetés természetben. Privátban írj.
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód törlés, egyéb segítség autós problémákkal kapcsolatban. Hölgyeknek!
Kerítés korlát kapu szívesen javítok felmérek írjátok bátran
Sziasztok
Keres itt valaki autószerelőt? (Pest megye)

Esetleg taxi....hölgyeknek,pároknak..
Sziasztok! Masszázs, manuálterápia, gyógytorna, Bp. Fizetés természetben
ilyen minket is érdekelne
(Ez egy válasz Principessa üzenetére (2025. 05. 16. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Mi éltünk a lehetőséggel, köszönjük!
(Ez egy válasz Gépészszex üzenetére (2025. 05. 06. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 06. kedd 17:10

Sziasztok! Május hónapban még akad pár szabad időpont klíma tisztításra párok, vagy hölgy részére.
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép,tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Fizetés természetben.