Pénteken délelőtt/dél körül Bp-ről Badacsonyba tart az utam. Hölgyet szívesen viszek el, ha időben szól.
Sziasztok!
Komárom - Esztergom megyében klímatisztítás. Fizetés természetben. Klímabeszerelés is lehetséges akár készülékkel együtt... Privátban a többit.
Párok és hölgyek részére.
Komárom - Esztergom megyében klímatisztítás. Fizetés természetben. Klímabeszerelés is lehetséges akár készülékkel együtt... Privátban a többit.
Párok és hölgyek részére.
Víz szerelőt keresek kisebb munkára Sopronban
Szia!
Nehéz, jófej, 45+-os, ÁPOLT autószerelőt találni.
Itt meg azt gondolom lehetetlen (Ez egy válasz Mikemachine üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehéz, jófej, 45+-os, ÁPOLT autószerelőt találni.
Itt meg azt gondolom lehetetlen (Ez egy válasz Mikemachine üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Találtál már jelentkezőt?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 15:04

Sziasztok!
Még mindig keresek korrekt, jófej 50 feletti autoszerelőt. Kizárólag szimpátia alapján találkozok.
A hiba már ki lett olvasva (Alapjárati motor csere)
Kaptam rá árajánlatot ami 100 ezer Ft,tehát tisztába vagyok mennyibe is kerül. Ne írd, hogy drága...
Alkatrészt megveszem (vagy fizettem), a munkadijat cserélném, a topik szerint.
Bp.
Még mindig keresek korrekt, jófej 50 feletti autoszerelőt. Kizárólag szimpátia alapján találkozok.
Kaptam rá árajánlatot ami 100 ezer Ft,tehát tisztába vagyok mennyibe is kerül. Ne írd, hogy drága...
Bp.
Gy-M-S. megyei autóvillamossági szerelőt keresek fizetés természetben
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód törlés, egyéb segítség autós problémákkal kapcsolatban. Hölgyeknek!
Sziasztok!
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Erkély rendbetételére keresek köművest ! (nem dohányzó)
Feltételek a topik szerint.
Sziasztok!
Bp.
Bp.
Sziasztok! Szolnokon fèrfi hajvágás extrákkal! Diszkrècio adott ès elvárt! Mindenre nyitott vok! Keress bátran!
Sziasztok! Welness és/vagy szauna programokra keresek sportos, vidám, jó humorú hölgyet, strand, napozás, külföldi és belföldi nyaralás... Minden megbeszélés kérdése. Vízimádó vagyok. Lehet 2 nap egy éjszaka illetve 3 nap 2 éjszaka de 1 nap, nappali program is. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, kérlek szépen írj privátban. Fizetés természetben.
Sziasztok , 3d nyomtatást vállalnék
de inkább ha lehetne itt Hajdú Bihar megyében

Vegyszeres klima karbantartas,zsakkal.
Parok es holgyek megkereseset varom.
Parok es holgyek megkereseset varom.
Tunturi T50 pad egy 2010-es modell! A Tunturi padok közép modellje, mely egyáltalán nem átlag funkciókkal van ellátva. Tökéletes edzési lehetőséget biztosít az egész család számára. 3 Lóerős motorral szerelték, melynek teherbírása 150kg… Érdeklődni privátban .. hölgyek, párok ...Budapestiek és akik eltudják szállítani is előnyben
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Bútor összeszerelés, kisebb asztalos munka az amit nagy örömmel vállalnék hölgynél vagy akár párnál,
Sziasztok.
Hölgyeknél fűnyírást vállalok, Bp. És szűk környéke.
A csoport tematikája szerint
Hölgyeknél fűnyírást vállalok, Bp. És szűk környéke.
A csoport tematikája szerint

Sziasztok! Klíma tisztítását vállalom hölgyeknek/pároknak. BP és Pest megyében.
Hevesmegyében vallalok fűvágást párokanak vagy hölgyeknek