Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Fizetés természetben.
Lakatos munka Békés megyében hölgynek vagy párnak.
Új LapTop beüzemelésére keresek valaki(ke)t aki(k) ért(enek) hozzá.
Passzív Bi mazokent a természetbeni fizetés skálája széles.
Jelentkezési privát üzenetben kérek.
(Tolna megye)
Passzív Bi mazokent a természetbeni fizetés skálája széles.
Jelentkezési privát üzenetben kérek.
(Tolna megye)
Vízvezeték szerelés,javítás hölgynek,párnak!Somogy-Zala-Baranya.
Sziasztok!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Hölgyeknek,idősebbeknek is,bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. Villany,víz,bútorszerelés,burkolás,kisebb kőműves munkák,stb.Keress bizalommal .
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Tolna megyében keresek egy LapTophoz értő embert. Vadonatúj új, de be kéne állítani.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Gyöngyös környékén vállalok elektromos dolgok javítását (kb. bármi lehet, a laptopoktól a vibrátorig bármi
)

Merre vagytok helyileg?
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 17:44

Mi pár vagyunk nudista strand akarunk menni valaki elvisz akor szex csere
Mi pár vagyunk nudista strand akarunk menni valaki elvisz akor szex csere
Szép állapotú apple watch 7-est adnék hölgynek vagy párnak
Hölgyeknek, pároknak heteró alapon fuvar. (Szabolcs, Hajdú
Elromlott az ajtózár, fel kell szerelni valamit Kaposvár környékén? Szívesen segítek. Ezermester vagyok. Fizetés természetben.
Klima szereles klima
Takaritas budapest ,pest megye szolnok megye
Hilgynek vagy parnak uzenetet irj
Takaritas budapest ,pest megye szolnok megye
Hilgynek vagy parnak uzenetet irj

Sziasztok! Kecskeméten ház körüli munkát vállalok, kisebb javítások, szerelés, kertgondozás.. privátban telefonszámot adok
Sziasztok! Villanyszerelést válalok Budapesten Nők számára!
Sziasztok!
Budapest egész területén!
Ha szeretnél lámpát, dugaljat, kapcsolót, kisebb villanyszerelési munkát a topic címe szerint, akkor keress bátran! Apróbb barkács munka is (pl polc felfúrása) lehetséges.
Én egy 37 éves, 176 magas, 90kg, potens férfi vagyok 17-es intimmel.
Várom üzenetedet!
Budapest egész területén!
Ha szeretnél lámpát, dugaljat, kapcsolót, kisebb villanyszerelési munkát a topic címe szerint, akkor keress bátran! Apróbb barkács munka is (pl polc felfúrása) lehetséges.
Én egy 37 éves, 176 magas, 90kg, potens férfi vagyok 17-es intimmel.
Várom üzenetedet!
Szia. Aktuális még?
(Ez egy válasz dolgosnapok üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom