Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén irj privátba.
Sziasztok.
Eger és környékén vállalok, villany, víz, bútorszerelés, burkolás, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok
Eger és környékén vállalok, villany, víz, bútorszerelés, burkolás, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok
Sziasztok, klímaszerelést vállalok. Nőknek..

Sziasztok
Kisebb építőipari munkában tudok segíteni…
Moto
Kisebb építőipari munkában tudok segíteni…

Moto
Műanyag ajtó beàllitàsra lenne szükségem, a Komjádi uszoda môgött!
Nő vagy pár utitársat keresek.
Csütörtök délután 5kor indulok Kremsből , Ausztria, Bécs , Sopron , Hévíz utvonalon , Kaposvárra.
Kissebb kitérő megoldható.
Fizetség egy oral, csak heteró.
ui. Vasárnap délután jövök vissza
Csütörtök délután 5kor indulok Kremsből , Ausztria, Bécs , Sopron , Hévíz utvonalon , Kaposvárra.
Kissebb kitérő megoldható.
Fizetség egy oral, csak heteró.
ui. Vasárnap délután jövök vissza
Kisebb beázások javításához keresek szakembert.
Pároknak Budapesten 15.kerületben pár órás búvóhelyet tudok biztosítani előre megbeszélt időpontban.Cserébe nézhessem az aktust.
Autószerelés,fényezés műszaki,asszonyok nagyik
Sziasztok! Informatikában jártas vagyok. Ha kell segítség nőknek, lányoknak akkor írjatok.
Sziasztok!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Nyíregyházán augusztus 21-tol 24-ig szállást tudok biztosítani hölgyek részére!
Hölgyeknek, pároknak heteró alapon fuvar. (Szabolcs, Hajdú
Masszőrt keresek
Békés, Csongrád megyében, vállalok fuvart hölgyeknek, fizetés természetben.
Sziasztok. Vas megyében vállalok hölgyeknek,esetleg pároknak villanyszerelèsi és ház körüli munkákat.
Sziasztok. Békés megyében kissebb munkák hölgyeknek vagy pároknak, bármilyen segítségre van szükség keressetek bátran.
Műanyag ajtó zàr beàllitàsra lenne szükségem, a Komjádi uszoda môgött!
Lányok, hölgyek? Bevásárlásban segítek!
hölgyeket szívesen lerajzolok!