Sétarepülés Hajdúszoboszlón lányoknak, pároknak, fizetés természetben!
Kèt hetes horvàt nyaralàsra vàllakozò hôlgy?
Pilisvörösvár környékén a hétvégén szívesen segítenék hölgynek, párnak a kertben vagy a házban is.
45éves ügyeskezű férfiként várom, hogy írj!
45éves ügyeskezű férfiként várom, hogy írj!
Zánka környéki apartmanok kisebb javítási, karbantartási feladataira keresek kemény faszú ezermestert

Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom

Leginkább ezermestert keresek (beázás javítás, tető átnézése, csempe, vízcsapok átnézése).
Autóvillamossági szerelőt keresek Gy.M. S megyébe
Fizetés természetben (Ez egy válasz arewlight üzenetére (2025. 08. 27. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 15:19
Fizetés természetben (Ez egy válasz arewlight üzenetére (2025. 08. 27. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Probléma van a laptopoddal, az okostelefonoddal vagy a nyomtatóddal? Keress és segítek megoldani. Budapesten tudlak meglátogatni.
Sziasztok.
Eger és környékén vállalok, villany, bútorszerelés, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok.
Eger és környékén vállalok, villany, bútorszerelés, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Lánynak, hölgynek segítek a bevásárlásban, tankolásban....
Hölgyek! Jó lenne néha egy férfikéz a háznál, de éppen nincs? Keress bátran! Elsősorban Budapestről és környékéről.
Kisebb villany- és vízvezetékszerelésben, háztartási gép- és számítógép-javításban szívesen segítek. Ha lóg egy konnektor, csöpög a csap, nem indul a mosógép vagy a számítógép, esetleg egy bútort kell összeszerelni, vagy fel kell fúrni valamit a falra – rám számíthatsz. Salsa táncgyakorlást is vállalok.
Fiatalos, értelmes, egészséges, nemdohányzó, igazi ezermester vagyok, megfelelő kézügyességgel és szerszámokkal.
Kisebb villany- és vízvezetékszerelésben, háztartási gép- és számítógép-javításban szívesen segítek. Ha lóg egy konnektor, csöpög a csap, nem indul a mosógép vagy a számítógép, esetleg egy bútort kell összeszerelni, vagy fel kell fúrni valamit a falra – rám számíthatsz. Salsa táncgyakorlást is vállalok.
Fiatalos, értelmes, egészséges, nemdohányzó, igazi ezermester vagyok, megfelelő kézügyességgel és szerszámokkal.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Lánynak, hölgynek ajánlanék jó állapotú, hibátlanul müködő Galaxy S20Fe telefont.
Fizetésben megegyezünk a csoport címének megfelelően.
Fizetésben megegyezünk a csoport címének megfelelően.
Vízvezeték szerelés,javítás ügyben keressetek bátran!
Sziasztok!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Debrecen és környékén ház körüli javításokban segítenek idősebb, molett hölgyeknek. Privat üzenetben irj mi lenne a javitani való.
Kinek mibe segíthetek Aszód fele
Műanyag ajtó beàllitàsra lenne szükségem, a Komjádi uszoda mellett!
Vályogfalhoz, tapasztáshoz értő szakembereket keresünk.
Fizetés megegyezés szerint.
Fizetés megegyezés szerint.

Csak életvidám hölgyeknek:
Itt az idő! Régóta ki szeretted volna próbálni, milyen a szaki előtt villantani?
Cserépkályha és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek
Diszkrét szakember a háziasszonyok szolgálatában
Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.
Itt az idő! Régóta ki szeretted volna próbálni, milyen a szaki előtt villantani?
Cserépkályha és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek

Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.