Sziasztok!
BDSM, CBT és Medical játékszereket, eszközöket keresek.
Fizetés természetben.
Tolna megyében.
A szállításért plusz fizetség természetben.
BDSM, CBT és Medical játékszereket, eszközöket keresek.
Fizetés természetben.
Tolna megyében.
A szállításért plusz fizetség természetben.
Egyedi honlap készítés, backend fejlesztés bármilyen témában, hölgyeknek, pároknak.
Sziasztok, van egy IPhone SE 128 GB telefonom amit nem használok, szinte új a készülék. Hölgyeknek és pároknak adnám egy kis természetbeni fizetség fejében. Privátba írjon akit érdekel. Helyileg vas megye Szombathely.
Szia! Írtam volna, tiltottál valamiért.
(Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2025. 09. 17. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 13:25

Helló!
Rendeltünk egy 5db-os szilikonos vibrátor szettet!
Ebből három túl nagy és vastag!
2db 21x5,8cm, 24x8cm,és van egy 21x4,5cm golyókkal!
Ezek használva soha nem voltak!!!!
Szívesen odaadnánk valakinek,aki igényt tart rá!
Személyesen Bp és Gödöllőn tudjuk átadni!
Posta nincs!
Ha senki nem jelentkezik,egy héten belül kidobjuk!
Rendeltünk egy 5db-os szilikonos vibrátor szettet!
Ebből három túl nagy és vastag!
2db 21x5,8cm, 24x8cm,és van egy 21x4,5cm golyókkal!
Ezek használva soha nem voltak!!!!
Szívesen odaadnánk valakinek,aki igényt tart rá!
Személyesen Bp és Gödöllőn tudjuk átadni!
Posta nincs!
Ha senki nem jelentkezik,egy héten belül kidobjuk!
Sziasztok! Autószerelő Győr környékén? Privátban keress!
Autójavitàs,Lakatos munka,fényezés,lànyoknak,hölgyeknek,nagyiknak Gödöllőn!
Hölgyek párok sertés marha baromfi hús. Húskészítmények frissen. Minden hús aznap érkezik ha valakinek vagy valakiknek érdekes lehet fizetni természetbe
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom!
Sziasztok! Fűtés előtti gázkészülékek karbantartása, kazán konvektor.Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Pápa ,Kapuvár Csorna környékén
Szia mi a kérdés?
(Ez egy válasz edespar40 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 21:10

Van esetleg olyan az oldal aki ért a Számvitelhez? Plusz pont, ha Pécsen vagy Baranya megyében lakik. Úgy könnyebben kivitelezhető a természetbeli fizetés.
Dohányosok ne keressenek, velük biztos, hogy nem fog működni a dolog!
Online kereskedelemben segítek elindulni. Weboldal készítés, mesterséges intelligencia használata. Fizetés természetben. Férfiak, nők, párok jelentkezését várom.
Sziasztok kedves párok-hölgyek !
Méretprobléma végett 5-6 body,hálóing,testdormáló body…. keresi a megfelelő viselőjét.
Teljesen újak, nem voltak hordva. Mellben sajnos kicsi lett annak akinek szántam. + egy (új), szerepjátékhoz alkalmas , bdsm szett is felajánlva . Mit -miért az megbeszélés kérdése privátban, ha érdekel valakit. Fizetés= természetben !
Mivel engem maga a szitu a “játék” a kaland izgat és érdekel így biztosan megtudunk majd egyezni
Méretprobléma végett 5-6 body,hálóing,testdormáló body…. keresi a megfelelő viselőjét.
Teljesen újak, nem voltak hordva. Mellben sajnos kicsi lett annak akinek szántam. + egy (új), szerepjátékhoz alkalmas , bdsm szett is felajánlva . Mit -miért az megbeszélés kérdése privátban, ha érdekel valakit. Fizetés= természetben !
Mivel engem maga a szitu a “játék” a kaland izgat és érdekel így biztosan megtudunk majd egyezni

...
...azt olvastam,h "rovásirást" bocs,én vagyok a hüje...
(Ez egy válasz Harmas2020 üzenetére (2025. 09. 20. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 14:00

Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok,
Még hétfő délután-este Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Értelmes korrekt embereket és ajánlatokat keresek.
Üdv, Richárd (Ez egy válasz BP28Richard üzenetére (2025. 09. 20. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 18:43
Még hétfő délután-este Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Üdv, Richárd (Ez egy válasz BP28Richard üzenetére (2025. 09. 20. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Vasárnap Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Üdv, Richárd
Vasárnap Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Üdv, Richárd
Van esetleg olyan az oldal aki ért a Számvitelhez? Plusz pont, ha Pécsen vagy Baranya megyében lakik. Úgy könnyebben kivitelezhető a természetbeli fizetés.
Szobafestét vállalnék hölgyeknek. Békés és Hajdú-Bihar
Gyengéim az idősebb hölgyek.
Fizetési természetbe.
Gyengéim az idősebb hölgyek.
Fizetési természetbe.
Bádogost keresünk. Nem nagy munka. Tata és környéke.
Autószerelés,Lakatos munka fényezés hölgyeknek nagyiknak
Hölgyeknek, pároknak kisebb kőműves munka, festés, kertkörüli munkákba tudok segíteni.
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Egy régebbi de nagyon mutatós , női Citizen órát tudnék felajánlani egy kis kaland cserébe hölgynek vagy pár hölgy tagjának. Természetesen párja is jelen lehet ha úgy alakul sőt akár egy cuckold szerepbe is benne lennék nagyon szívesen. Akár csak oral vagy handjob játszadozás .