művészi rajzok készítése hölgyekről
Sziasztok, számítógép javítást telepítést karbantartást vállalok bárkinek,akit nem zavar,hogy csak meztelenül dolgozom
Redőnyszerelést vállalok !Ápolt normális méretes férfi vagyok hölgyeknél,pároknál leginkább! Pestmegye fizetés a leírtak szerint.
Redőnyjavítást szerelést vállalnék hölgynél,párnál ápolt normális méretes férfiként!
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Audio (hang) anyagok vágása, esküvői nyitótánc készítése, bármi, ami hang...fizetés a topic címe szerint.
Nem használt és alig használt sex vibrátor és blugok rezgő mozgó játékszerek keresik gazdáját.. El is viszem
E
E
csiklószívómat továbbadnám
Macbook pro 2018 model keresné új gazdáját,használt de jó állapotban, hölgy vagy pár személyében. Sportos igényes 43 éves 170/75 pasi. Részletek privátban
Sziasztok. Vas megyében vállalok hölgyeknek villanyszerelèsi és ház körüli munkákat.
Autoszereles, klíma tisztítás, otthoni barkács! Keress, hívj, segítek
30 éves jófej ápolt pasi vagyok
30 éves jófej ápolt pasi vagyok
Klima tisztitást vállalok fiz term
Sziasztok! Víz-elektromos szerelés,fúrás-faragás,bútorösszeállítás....Heves,Bor- sod,Szolnok,nógrád megye!
Sziasztok!
Mindig is hittem abban, hogy a hegyek nemcsak a természet részei, hanem a lélek tükrei is.
Gyerekkorom óta a csúcsok vonzanak – a csendjük, az erejük, a szabadságuk. Az egyik legnagyobb álmom, hogy eljussak az Everest alaptáborába, de jelenleg korlátozott lehetőségeim miatt ez még csak álom.
Viszont hiszem, hogy ha az ember mer kérni, akkor a világ néha válaszol.
Ha van valaki, aki hasonló útra készül, és maga mellé keresne egy mindig mosolygós, lelkes útitársat, örömmel lennék a társa.
Nem a pénz hajt – hanem az élmény, a közös út, és az, hogy egyszer ne csak nézzem, hanem érezzem a hegyet.
Nyitott vagyok bármilyen együttműködésre, természetbeni fizetésre, havi részletekben való törlesztésre, vagy közös tervezésre, csak hogy az álomból valóság lehessen.
„A hegy ugyanaz, de mindenki mást lát benne – talán pont ezért érdemes együtt nézni.”
Egészségügyben dolgozó, 35 éves, Budapesten élő vagyok.
Mindig is hittem abban, hogy a hegyek nemcsak a természet részei, hanem a lélek tükrei is.
Gyerekkorom óta a csúcsok vonzanak – a csendjük, az erejük, a szabadságuk. Az egyik legnagyobb álmom, hogy eljussak az Everest alaptáborába, de jelenleg korlátozott lehetőségeim miatt ez még csak álom.
Viszont hiszem, hogy ha az ember mer kérni, akkor a világ néha válaszol.
Ha van valaki, aki hasonló útra készül, és maga mellé keresne egy mindig mosolygós, lelkes útitársat, örömmel lennék a társa.
Nem a pénz hajt – hanem az élmény, a közös út, és az, hogy egyszer ne csak nézzem, hanem érezzem a hegyet.
Nyitott vagyok bármilyen együttműködésre, természetbeni fizetésre, havi részletekben való törlesztésre, vagy közös tervezésre, csak hogy az álomból valóság lehessen.
„A hegy ugyanaz, de mindenki mást lát benne – talán pont ezért érdemes együtt nézni.”
Egészségügyben dolgozó, 35 éves, Budapesten élő vagyok.
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Fizetés természetben!
Sexshop-ok tele vannak velük, de Ali és Temu is ...
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 08. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap délutáni autós utazás Budapestről Békéscsaba irányába. Hölgy útitársat keresek.
vibrátorokat, dildókat keresek
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom!
Sziasztok! Tánc betanítását vállalom. Esküvő!?

vazelinator

Bia