Sziasztok, hölgyeknek vállalok Bp-en klímatisztítást, radiátortisztítást, ezermester szolgáltatást.
Macbook pro 2018 model keresné új gazdáját,használt de jó állapotban, hölgy vagy pár személyében. Sportos igényes 43 éves 170/75 pasi. Részletek privátban
Bács megyében,feleségnek,nagyinak tűzifa kiszállítva,bepakolva,azután…..!
Laptopom nem vagy csak részben töltődik, ami idegesítő. Fizetés a topik szerint. Csak olyan írjon, aki komolyan tud vállalni távolságot. Valamint továbbra is keresek az ajtóm zárják javításához valakit. Fizetés itt is topik szerint. Illetve itt is csak az írjon, aki komolyan gondolja, hogy tud vállalni távolságot.
Női vékony arany nyaklánc keresi gazdáját
Én is úgy gondoltam, sikerült is időt, helyet egyeztetni, leokézni, aztán vártam ... és vártam ... csak a szokásos. Két nap semmi, aztán láttam, hogy itt a fórumban keresi a következő balekot :(
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok... villanyszerelőt keresek open
Sziasztok, masszázst keresek Csepelen.
Masszázst,kisebb ház körüli munkát vállalok Bács Kiskun megyében, írj egy telefonszámot is az üzenetben.
Kisebb javításokhoz (csapok átnézése, egy sarki beázás és egy kisebb tetőhiba javítása) keresek szakembert.
Házhozszállítást, bútorösszeszerelést,szállítást vállalnék kisteherautóval akár vidékre is, természetbeni fizetés mellett.
3D nyomtatá, tervezés. Matematika korrepetálás. Laptop, PC karbantartás. Sopron és 30km körzetben. 40F, Hölgyek részre. Részletek privát üzenetben.
Autóvillamossági szerelőt keresek Gy.M. S megyébe
A szobám ajtajának a zárja nem jó. Magyarán nem csukható semmilyen formájában. Fizetés a topikban előírtak szerint.
Sziasztok! Mai nap este masszőrt keresnék
A tél közeledtével belső munkákat vállalok glettelés, festés, ajtó- és ablakbeépítés, kisebb javítások. Hölgynek illetve párnak.
Borsod és Szabolcs megye
Borsod és Szabolcs megye
jogi kérdésed van ? keress bp.
ha van kivel de nincs hol. nyugodtan szólj. vii kerületi lakás.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom!
művészi rajzok készítése hölgyekről

vazelinator

Zuzana D