Ma éjjel fuvarhoz keresek pasit
Kerti munka? Jelentkező? Tata
vastag farkú pasi megmasszírozna pesten? cserébe orállal fizetnék :-p
Ház körüli munkákat vállalok akár házibarát jelleg.
Lapostetőd ha beázik szívesen segítek
Szia, a vizet szivesen elvalalom
(Ez egy válasz Fanny100 üzenetére (2025. 12. 03. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 03. szerda 21:58
(Ez egy válasz Fanny100 üzenetére (2025. 12. 03. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nagy felújításban vagyok így szükségem lenne szakikra, elsősorban villanyszerelésre, vízszerelésre, festésre keresnék megfelelő partnert, akinek munkájáért természetben fizetnék. Részleteket privátban tudunk egyeztetni.
Köszönöm
Nagy felújításban vagyok így szükségem lenne szakikra, elsősorban villanyszerelésre, vízszerelésre, festésre keresnék megfelelő partnert, akinek munkájáért természetben fizetnék. Részleteket privátban tudunk egyeztetni.
Köszönöm
Sziasztok! Tánc betanítását vállalom. Pl: esküvő!.
Sziasztok, van egy ps5 om dobozzal, nőnek esetleg parnak szivesen oda adnám. Fizetés persze természetben
Tisztelt hölgyek lomtalanítást fenyőfa befaragása tartóba vállalok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük elkészítem.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. akár házhoz is szállítom, napközben is!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyeknek - Pároknak segítenék
Egyedül nem tudod megcsinálni vagy a Pasidnak jó lenne egy segítő kéz ?
Kisebb javítások ,bútor összeszerelés ,fenyőfa állítás akár fa vágás.
Természetesen fizetés természetben !
Egyedül nem tudod megcsinálni vagy a Pasidnak jó lenne egy segítő kéz ?
Kisebb javítások ,bútor összeszerelés ,fenyőfa állítás akár fa vágás.
Természetesen fizetés természetben !
Sertés hús hölgyeknek pároknak karácsonyra?
Hívj el szerelőként és ha akarod kicsit kényeztetlek diszkréten esztergomban és környékén
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése. Falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Falfestés. Fizetés természetben.
Albertirsa környéki számitógépes fiatal?
Miskolcon keresek masszőrt
Sziasztok!
Villanyszerelést vállalnék, főleg ha meztelen lennének otthon
Villanyszerelést vállalnék, főleg ha meztelen lennének otthon
Szigetszentmiklóson házkörüli munkákat vállalok.40 éves nős pasi! Kényeztetni szeretnék cserébe pasik/ csajok
Sziasztok!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!
Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, kalibrálás, hibakód törlés, illetve mindenféle egyéb autós problémákkal kapcsolatos segítség. hölgyeknek!

vazelinator