Villanyszámlát befizetném hölgy vagy pár részére
Sziasztok. Fiatal független lány részére, szoba exkluzív lakásba. A csoport jellege szerint.Győr
Lapostetőd ha beázik szívesen segítek
Hétfőtől Debrecen és vonzáskörzetében gázkészülék és klíma karbantarás, hölgyeknek pároknak. Fizetés a hölgytől!
Érett feleségnek,nagyinak tűzifa.
Autószerelés hölgyeknek,pároknak.Fizetés természetben.Pest,és Nógrád megyében,házhoz is megyek,mind kettőért.
Sziasztok! Pécs és környékén személyautós fuvarozásban tudok segíteni, lányoknak, anyukáknak...
Ha valaki villany vagy klíma környékén keres 30+-os sportos szakembert, nálam jelentkezhet
Lánynak plázázás
BUÉK minden valós párnak!!
Sziasztok.Hentes vagyok,kedves hölgynek ,párnak szívesen segítek,Sertés,vagy bármilye húsfeldolgozás.
Sziasztok. Fiatal, független lány részére, szoba exkluzív lakásba, hosszú távon is! A csoport jellege szerint, csak költözni kell. Győr.
Csongrád megyében keresek Hölgy, Pár partnert. Normális, diszkrét srác.
Egy ,régebbi Női Citizen EU 1193-51p karóra keresi új viselőjét. Hölgy vagy pár hölgy tagjának személyében. Fizetés természetben egy kis orális kényeztetés a becses csereértéke. 40-es , normál alkatú férfi vagyok, pest megyéből
Pesten hölgynek hólapátolás
A CSOPORT TEMATIKÁJA SZERINT
A CSOPORT TEMATIKÁJA SZERINT
Estét
Pesten hölgyeknek és környékén, bujiba vitel a csoport tematikája szerint.
Pesten hölgyeknek és környékén, bujiba vitel a csoport tematikája szerint.
Pest megye Déli részén, hölgyet vagy párt én is szívesen elvinék a ből b be! Ha szimpatikus vagyok, kapok amit kapok cserébe!
Székesfehérvár környékén ingyen taxi, cserében ...... egy jó cumi.
Zemplénben minden ami Klima
Üdv, mennyire kell javítani? Glettelés / csiszolás / vagy csak festés? Mert az nagyobb szopás
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 21:21
2.5 szobás lakás kifestésére keresünk szakembert. Cserébe szopást tudunk adni.
Pécsen!
Pécsen!

vazelinator

én
Daggy