Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Fal festés. Fizetés természetben.
Erre azért muszáj reagálnom.
Írtam a hölgynek, hogy tudnék segíteni, jött a válasz, hogy "viber"?
Megadtam a számom, írt is, hogy "szia"...válaszoltam, hogy szia és kimentem a konyhába tölteni egy kávét...
Ez kb. másfél perc lehetett...következő üzenet jött..."arcékpcsere?"majd kb. egy perc múlva "látom nem érsz rá"...
Ezzel le is tiltott mindenhol...
Na hát ez nagyon komoly....és még a fiatalok türelmetlenek
(Ez egy válasz katka2782 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 11:32
Írtam a hölgynek, hogy tudnék segíteni, jött a válasz, hogy "viber"?
Megadtam a számom, írt is, hogy "szia"...válaszoltam, hogy szia és kimentem a konyhába tölteni egy kávét...
Ez kb. másfél perc lehetett...következő üzenet jött..."arcékpcsere?"majd kb. egy perc múlva "látom nem érsz rá"...
Ezzel le is tiltott mindenhol...
Na hát ez nagyon komoly....és még a fiatalok türelmetlenek
(Ez egy válasz katka2782 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
S.O.S
Egyedülàlló nőként festőt keresek,vagy glettelni,festeni tudó férfit.
Az üzeneteket privatba várom.
S.O.S
Kapszulás kávéfőző hölgynek,párnak.
Szia,sziasztok
Kisebb felújításban tudok segíteni,hölgynek párnak..
Moto
Kisebb felújításban tudok segíteni,hölgynek párnak..
Moto
Lakások, házak, belső külső hibák javítása csak nőknek időseknek is jó szakítól,
Sziasztok!
Pár éves 115cm-es Samsung TV keresi új gazdáját, Győr környékén. Falikonzolon volt, a talpát eltökítettem valamerre.
Pár éves 115cm-es Samsung TV keresi új gazdáját, Győr környékén. Falikonzolon volt, a talpát eltökítettem valamerre.
Az asszony 4 darab 18” colos gumit akar a kocsira venni, de drágának talàlja ezért inkább azt monda összeszopja. Jó lenne jövő hétre megoldaná.
Autószerelő???
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány kép az adatlapomon! Mindig van jópár darab, tudsz miből válogatni... fizetés természetben
Sziasztok redőny szerelés én jártas pestmegyei pasi aki holnap délelőtt ráérne?
Sziasztok. Fiatal független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Győr
Sziasztok.
Festésben, glettelésben, gipszkartonozásban tudok segíteni hölgynek-párnak Bács-kiskun megyében akár számlával.
Fizetés a topic szerint...
Festésben, glettelésben, gipszkartonozásban tudok segíteni hölgynek-párnak Bács-kiskun megyében akár számlával.
Fizetés a topic szerint...
Sziasztok!
S.O.S
S.O.S
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Gyöngyös környékén vállalok elektromos eszközök, gépek alkatrész szintű javítását (szinte bármi ami árammal működik
) továbbá lézergravírozást (matrica vágás is) és személyautók hibakód olvasását. Bátran tegyetek próbára, szeretem a kihívásokat
) továbbá lézergravírozást (matrica vágás is) és személyautók hibakód olvasását. Bátran tegyetek próbára, szeretem a kihívásokat
Szia. Fiatal független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Győr
Sziasztok!
masszőzt keresek! Fizetés természetben
masszőzt keresek! Fizetés természetben
Hölgyeknek és pároknak vállalok minden olyan javítást és szerelést, amit egy ezermester elvégez:
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén.
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén.
Sziasztok! Vadonatúj női magassarkú cipők több színben és méretben. Lehet próbálni, válogatni! Érdeklődni pedig üzenetben!
Sopronban gyümölcsfa metszést vállalok ! Fizetés természetben !

vazelinator

Zoli37