Hölgyeket párokat kukkolnék maszti, szex közben Veszprém megyében, ez lenne a te fizetséged, cserébe ha elmondod mit szeretnél (arányosan) segítek megoldani!
Pár csap átnézéséhez (tömítés) keresek szerelőt, ill. konyhasarki beázás kijavításához szakembert.
Új airpods pro 2 hölgynek
Debrecen és környéke!
(Ez egy válasz Hetven-kettes üzenetére (tegnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:23
Lakás,garázs,üzlet villany szerelés,villamos szaktanácsadás egyébb energetikai gépészeti szaktanács.
Bojler,klíma egyébb háztartási gépek ellenőrzése javítása.Villamos biztonsági felülvizsgálat,jegyzőkönyvvel.
A topic címe alapján díjazva
Bojler,klíma egyébb háztartási gépek ellenőrzése javítása.Villamos biztonsági felülvizsgálat,jegyzőkönyvvel.
Lakás,garázs,üzlet villany szerelés,villamos szaktanácsadás egyébb energetikai gépészeti szaktanács.
sziasztok, ezermesterként budapesten hölgyeknek tudok segíteni bútorok össszeszerelésében, képek és tükrök felszerelésében, villanykapcsolók-konnektorok cseréjében és mindenféle ház körüli probléma megoldásában! Csak írd meg mi a feladat és megbeszéljük!
Laptop, asztali gép javítás, bővítés, vírusellenőrzés/írtás, tanácsadás, Wi-fi hálózati hibák kiszűrése, eszközök beállítása, adatmentés, videó digitalizálás régi eszközökről. Keress, diszkréten jövök, diszkréten megyek.
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten
/nem telefonnal/
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten
/nem telefonnal/
2005-ben vásárolt LV limitált szériás táska csak hölgynek pár kellemes óráèrt cserèbe.
Sziasztok!
Vibepad 3 és szívó nyaló vibrátor keresi gazdáját.
Hölgyek jelentkezését várom
Vibepad 3 és szívó nyaló vibrátor keresi gazdáját.
Hölgyek jelentkezését várom
Sziasztok,
Csak hölgyeknek
Van egy iphone 13 pro telóm új gazdáját keresi, illetve van még 2 drb iphone 17 pro max tokom is, új mind a kettő nem használtam még
Csak hölgyeknek
Van egy iphone 13 pro telóm új gazdáját keresi, illetve van még 2 drb iphone 17 pro max tokom is, új mind a kettő nem használtam még
Masszázs kellemesen ma este az otthonodban Bp és környéke?
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben hölgyeknek pároknak egyaránt Pest és környékén. Keresetek bizalommal privin.
Autószerelès rövid határidővel hölgyeknek,pároknak, Szabolcs megye
Villanyszelés hölgyeknek pároknak.irj privátba.
Még áll az ajánlatom
(Ez egy válasz katka2782 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 11:32
Sziasztok!
S.O.S
Egyedülàlló nőként festőt keresek,vagy glettelni,festeni tudó férfit.
Az üzeneteket privatba várom.
S.O.S
Sziasztok. Fiatal független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Győr
Autó szerelőt keresek! Békés és Hajdú-Bihar megyében.
Hengerfej problémával küzdök.
Hengerfej problémával küzdök.
Heves vonzáskörzetében kisseb építőipari munkát vállalok! Fizetés természetben!
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Fal festés. Fizetés természetben.
Erre azért muszáj reagálnom.
Írtam a hölgynek, hogy tudnék segíteni, jött a válasz, hogy "viber"?
Megadtam a számom, írt is, hogy "szia"...válaszoltam, hogy szia és kimentem a konyhába tölteni egy kávét...
Ez kb. másfél perc lehetett...következő üzenet jött..."arcékpcsere?"majd kb. egy perc múlva "látom nem érsz rá"...
Ezzel le is tiltott mindenhol...
Na hát ez nagyon komoly....és még a fiatalok türelmetlenek
(Ez egy válasz katka2782 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 11:32
Írtam a hölgynek, hogy tudnék segíteni, jött a válasz, hogy "viber"?
Megadtam a számom, írt is, hogy "szia"...válaszoltam, hogy szia és kimentem a konyhába tölteni egy kávét...
Ez kb. másfél perc lehetett...következő üzenet jött..."arcékpcsere?"majd kb. egy perc múlva "látom nem érsz rá"...
Ezzel le is tiltott mindenhol...
Na hát ez nagyon komoly....és még a fiatalok türelmetlenek
Sziasztok!
S.O.S
S.O.S

vazelinator

Bimike
Helena