Nyíregyházi nő vagy, és szükséged lenne villanyszerelőre? Kisebb szerelésben is tudok segíteni. Fizetés a fórum nevének megfelelően!
Nyíregyházi nő vagy, és szükséged lenne villanyszerelésre? Kisebb szerelésben is tudok segíteni. Fizetés a fórum nevének megfelelően!
Sziasztok
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Szabolcs megyében fuvar hölgyeknek, fizetés a topic címének megfelelően.
Vajon mekkora a valószínűsége annak, hogy kifogsz egy olyan gázszerelőt, aki vevő lenne rá?! És vajon mekkora a valószínűsége annak, hogy kifogást egy olyan gázszerelőt, aki a feltételezésért is pofán vág a svédfogóval?!
Nem tudom, de legalább 10-20-szór nagyobb az utóbbi valószínűség! Szerinted megéri?
Szerintem ne célozgass, ne próbálkozz! Fizesd ki azt, amit ő mond! Sokkal kisebb a sérülés esélye!
(Ez egy válasz Bifi231 üzenetére (ma 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:10
Nem tudom, de legalább 10-20-szór nagyobb az utóbbi valószínűség! Szerinted megéri?
Szerintem ne célozgass, ne próbálkozz! Fizesd ki azt, amit ő mond! Sokkal kisebb a sérülés esélye!
(Ez egy válasz Bifi231 üzenetére (ma 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 29 éves férfi vagyok és tanácsra lenne szükségem.
Ma jön hozzám gázszerelő és arra lennék kíváncsi hogy milyen célzásokat tegyek arra hogy kielégíteném orálisan?
Fogalmam simcs hogy vevő lenne-e rá de beégni se akarok. Előre is köszönöm.
Ma jön hozzám gázszerelő és arra lennék kíváncsi hogy milyen célzásokat tegyek arra hogy kielégíteném orálisan?
Sziasztok. 29 éves férfi vagyok és tanácsra lenne szükségem.
Kapszulás,illy kávéfőző,több fajta,hölgynek,pár hölgytagjának.
Vízvezeték szerelés,javítás Somogy-Zala-Baranya.Hölgynek,párnak!Részletekért keress ha szükséged van segítségre!
Sziasztok. Budapesten vallalok szallitast, akar butorok, gepek stb.
Sziasztok. Fiatal független lány részére, szoba, a lakás exkluzív,modern! Győr
Budapest 7.kerületi masszázsszalonba szeretnék lányt, hölgyet vagy pár hölgyét elhívni páros masszázsra és egy órás jakuzzira. Természetesen a programot én állom. Egyeztessünk privátban.
Ezermester keresi azt a hölgyet, akinél mindig van mit megszerelni. Szabolcs és Borsod megye!
Budapesten keresek villanyszerelőt,konektor és villanykapcsoló cseréhez
Párok nem érdekli.
(Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (tegnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mi egy pár vagyunk érdekelne a dolog irj privibe
(Ez egy válasz petrifiedforest üzenetére (tegnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:58
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Add olcsóbban.
(Ez egy válasz petrifiedforest üzenetére (tegnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves hölgyek, párok!
Írj privátban.
Írj privátban.
Nem kell senkinek?
Kedves hölgyek, párok!
Írj privátban.
Írj privátban.
Kedves hölgyek, párok!
Írj privátban.
Írj privátban.
cumizni szerető redőnyöst keresek. gurtnicsere, Tatabánya.
Szia, szerintem látnád páromat megondolnád magad.
(Ez egy válasz stman üzenetére (2026. 02. 04. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 04. szerda 17:20
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány kép az adatlapomon! Mindig van jópár darab, tudsz miből válogatni... fizetés természetben

vazelinator

kellemes pár