(Ez egy válasz vadeserzekiis üzenetére (ma 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok csajok, lányok, asszonyok szívesen adnék egy kellmes tantramasszázst viszonzás nélkül, ha van kedved várom a megkereséseket, szentendrén van helyem de pest megyében tudok utazni is
sziasztok csajok, lányok, asszonyok szívesen adnék egy kellmes tantramasszázst viszonzás nélkül, ha van kedved várom a megkereséseket, szentendrén van helyem de pest megyében tudok utazni is
Ipad 5-öt adnék, hölgynek, vagy párnak Érd, illetve Nyíregyháza környékén.
Samsung s20+, új kijelzővel és hátlappal várja hölgy gazdáját.
Hivatásos masszőr, saját masszázs szalonban fogadna hölgyeket és párokat. Privát üzenetben lehet jelentkezni! Bp(fizetés természetben)
Fiatal lánynak plázázás
Sziasztok. Heves környékén fuvart vállalok hölgyeknek, lányoknak. Fizetés megbeszélés szerint.
Hölgyeknek és pároknak vállalok minden olyan javítást és szerelést, amit egy ezermester elvégez:
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
Sziasztok!
Wellness programra keresek egy hölgyet. 1,5 órás páros masszázs 1 óras jacuzzival az egyik budapesti 7. kerületi masszázsszalonba. Szimpátia alspján erre a feltöltődő, lazító programra keresek valakit. A nálam fiatalabb hölgyekkel jobban megértem magam.
Sportos, igényes, tisztelettudó, jóképű, magas, müvelt férfi vagyok.
Beszéljük meg a részleteket privátban
KÉREM, HOGY FÉRFIAK NE ÍRJANAK!
Fizetés természetben
Wellness programra keresek egy hölgyet. 1,5 órás páros masszázs 1 óras jacuzzival az egyik budapesti 7. kerületi masszázsszalonba. Szimpátia alspján erre a feltöltődő, lazító programra keresek valakit. A nálam fiatalabb hölgyekkel jobban megértem magam.
Sportos, igényes, tisztelettudó, jóképű, magas, müvelt férfi vagyok.
Beszéljük meg a részleteket privátban
KÉREM, HOGY FÉRFIAK NE ÍRJANAK!
Fizetés természetben
Pénteken 13.n dèlelőtt megyek Budapest -Nyíregyháza este vissza. Van 3 szabad helyem ha vkinek aktuális
Kedves Valaki!Téged kereslek,ha Budapesten lenne egy kisebb kiadó lakásod és szeretnéd ha egy intelligens,magára és környezetére is igényes ,cuki csaj vegye bírtokba,akkor írj privát üzenetet.Nagyon "hálás " lennék érte.Az is egy nagy segítség lenne ha kauciót nem kellene fizetnem.Ha felkeltettem érdeklődésedet,írj privát üzenetet.Puszi
Sziasztok! Pénteken utitárs Dunakeszitől Nyékládháza-Tiszaúj a 3-as út mentén?
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány kép az adatlapomon! Fizetés természetben..
Sziasztok
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Üdvözletem, profi fotósként Hölgyet/Párt fotóznék.
Sziasztok ! Autójavítást vállalok hölgyeknek Bonyhád környékén .
sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszóró polírozás.műszaki elött,vagy karcos autó rendbe hozatalában tudok segíteni.keszthely környéke.lányok ,párok.
sziasztok.toshiba setellite c650-107 típusu i3 .első generációs laptop.4gb ram.256gb ssd.netezni tökéletes.a kijelző zsanérjai már nem tökéletesek.de nem lötyög.hibátlanul működik.aksi nem jó,töltőről megy.win10 telepítve.keszthely és környékén keresi új tulajdonosát hölgy személyében.csak komoly emberek jelentkezését várom.

vazelinator

Chikita