Holnap reggel, délelőtt autóval megyek Budapestről Miskolcra szívesen elviszlek ha gondolod. A fuvardíjjat megbeszéjük! Írj privát!
Sziasztok!
Wellness programra keresek egy hölgyet. 1,5 órás páros masszázs 1 óras jacuzzival az egyik budapesti 7. kerületi masszázsszalonba. Szimpátia alspján erre a feltöltődő, lazító programra keresek valakit. A nálam fiatalabb hölgyekkel jobban megértem magam.
Sportos, igényes, tisztelettudó, jóképű, magas, müvelt férfi vagyok.
Beszéljük meg a részleteket privátban
KÉREM, HOGY FÉRFIAK NE ÍRJANAK! Fizetés a természetben
Wellness programra keresek egy hölgyet. 1,5 órás páros masszázs 1 óras jacuzzival az egyik budapesti 7. kerületi masszázsszalonba. Szimpátia alspján erre a feltöltődő, lazító programra keresek valakit. A nálam fiatalabb hölgyekkel jobban megértem magam.
Sportos, igényes, tisztelettudó, jóképű, magas, müvelt férfi vagyok.
Beszéljük meg a részleteket privátban
KÉREM, HOGY FÉRFIAK NE ÍRJANAK! Fizetés a természetben
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben Pesten és környékén. Írjatok bizalommal
Sziasztok DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo Action Kamera új tulaját fizetes csoportnak megfelelően
maszirozni tudó pasit keresünk 40 évtől .Feleség fizet természetben.Normális ajánlatokat várunk.Bp fejér megye
Csütörtök hajnal megyek Pestre Győrön keresztűl. Valaki ?
Sziasztok futár ként szívesen kiszállitok egy finom ételt egy kedves, párnak, hölgynek Budapesten. (futár szettben)
Illetve amatör fotózás, videózás tudok vállalni.
Illetve amatör fotózás, videózás tudok vállalni.
Sziasztok. Asztalos valakinek?
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány kép az adatlapomon! Fizetés természetben..
Sziasztok! Budapesti autószerelőkènt vállalok autószerelèst hölgyeknek,pároknak! Fizetès termèszetben.
sziasztok.toshiba setellite c650-107 típusu i3 .első generációs laptop.4gb ram.256gb ssd.netezni tökéletes.a kijelző zsanérjai már nem tökéletesek.de nem lötyög.hibátlanul működik.aksi nem jó,töltőről megy.win10 telepítve.keszthely és környékén keresi új tulajdonosát hölgy személyében.csak komoly emberek jelentkezését várom.
sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszóró polírozás.műszaki elött,vagy karcos autó rendbe hozatalában tudok segíteni.keszthely környéke.lányok ,párok.
Kedves levelet író urak,párok most nem keresek semmi fèle kapcsolatot.Valamint magyar származású,igényes csajszi vagyok.
(Ez egy válasz Silver Kitty üzenetére (2026. 02. 11. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 11. szerda 21:14
Kedves Valaki!Téged kereslek,ha Budapesten lenne egy kisebb kiadó lakásod és szeretnéd ha egy intelligens,magára és környezetére is igényes ,cuki csaj vegye bírtokba,akkor írj privát üzenetet.Nagyon "hálás " lennék érte.Az is egy nagy segítség lenne ha kauciót nem kellene fizetnem.Ha felkeltettem érdeklődésedet,írj privát üzenetet.Puszi
Van itt hetero pasi vagy bi hölgy tetováló művész? Párom szeretne rám egy nagyobb tetoválást.
IDŐSEBB HÖLGYNEK, PÁRNAK, ÚRNAK! Házi termékek!
MISKOLC, EGER, MEZŐKÖVESD környéke, de 100km-en belül bárhova elviszem.
(Kolbász, szalonna, füstölt húsok, császárszalonna, sonka ,stb...)
Akit érdekel, kérem privátban írjon.
MISKOLC, EGER, MEZŐKÖVESD környéke, de 100km-en belül bárhova elviszem.
(Kolbász, szalonna, füstölt húsok, császárszalonna, sonka ,stb...)
Akit érdekel, kérem privátban írjon.
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben
Sziasztok!
Egyedi méretű beépített szekrény kiszítéséhez keresek asztalost.
Fizetés természetben! Helyileg Budapesten.
Egyedi méretű beépített szekrény kiszítéséhez keresek asztalost.
Fizetés természetben! Helyileg Budapesten.
Hajdú éa Szabolcs megyében bármilyen épületgépészeti munkában tudok segíteni hölgynek vagy párnak ha a hölgytag köszöni meg a topic témájának megfelelően!
Klíma karbantartásra keresek szakembert Tatáról. Orállal fizetnék
Ózonos tisztítás . Keresetek nyugodtan Szarvas +100 km.

vazelinator

mamaci1
Chloe