Ilyen dologra hogy plázázás lehet innen találni lànyt aki valöban jelentkezik is és el lehet vinni plázázni és kérni töle cserébe szexet?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (ma 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Lánynak plázázás
Sziasztok.
Pároknak festésben és felújításban szívesen segítenék, akár számlával is.
Bács-kiskun megye...
Pároknak festésben és felújításban szívesen segítenék, akár számlával is.
Bács-kiskun megye...
Masszőrt keresek Budapesten, fizetés természetben.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok!
Mai napra keresnék masszőrt
Mai napra keresnék masszőrt
Klímaszerelés csinos, egyedülálló csajszinak.
Villanyszelés Szolnokon vagy környékén irj privátba.
Veszprém környékén hölgyeknek/pároknak kisebb felújítás munkákat vállalok (festés, glettelés, burkolás.
Fizetés természetben
Fizetés természetben
Hibás a6 quattro combi 2001 évi 2,5 tdi keresi hölgy tulaját!!
Számítógépek, hálózatok, biztonsági kamerák, rendszerek javítása, karbantartása, tanítás.
vízszerelő keresek
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány kép az adatlapomon! Fizetés természetben..
Sziasztok! Kom megye ill Győr környéke, fényező???!
Vizes munkákban tudok segíteni.Somogy-Zala-Baranya.Hölgyek,párok részére.
Ma esti győri Majka koncertre 1 jegy átadó hölgy részére.
Masszázsra keresünk..
Lakás, ház felújításba tudok segíteni hölgyeknek, pároknak a hölgy örömére. Nyílászáró csere és árnyékolástechnika beszerzés, bontás, beépítés, kisebb kőműves munkák bontás, falazás, vakolás, glettelés, festés stb. Borsod és Szabolcs megye
Sziasztok
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése smile
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése smile
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.

vazelinator

balu00