Szarvas + 70 km. Sok mindenben bírok segíteni. Autós téma, klíma, fuvar... Írjatok
Ingyen taxi Borsodban hölgyeknek hétközben.
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Egy kisebb kőműves javításra keresek ......
Tudod itt vanak olyanok ha valós emberel találkoznak vagy telefon számon kell beszélni megriadnak-
(Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (ma 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:04
Nem egészen értelek. Elkezdtünk írogatni, majd megbeszéltük, hogy hívsz (adtam számot) helyette írtál valami olyat amit telefonon kellett volna megbeszélni. Majd most feladod újra a keresést.... Nem sértődöm meg, ha nem vagyok szimpatikus, de ezt nem említetted.
Nem egészen értelek. Elkezdtünk írogatni, majd megbeszéltük, hogy hívsz (adtam számot) helyette írtál valami olyat amit telefonon kellett volna megbeszélni. Majd most feladod újra a keresést.... Nem sértődöm meg, ha nem vagyok szimpatikus, de ezt nem említetted.
(Ez egy válasz Mindenrenyitott52 üzenetére (2026. 03. 09. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ezermesterkent szívesen segítek hölgyeknek pároknak egyaránt víz fűtés vagy barkács munkában egyaránt.
Fa metszést és ki vágást válalok hölgyeknek
Fa metszést és ki vágást válalok hölgyeknek
Budapesten és Pest megyében szakszerű asztalos munka vagy apró javítások is hölgyeknek.
Fizetés természetben.....
Fizetés természetben.....
Van e igényes hölgy Szabolcsban aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!!
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba, fiatal független lány vagy lányok részére. Budapest 6ker.
Jogi tanácsadás, ügyvédi segítség hölgyek/ párok részére.
Bács-Kiskun előny.
Bács-Kiskun előny.
Redőnyszerelést javítást vállalok. Ápolt normális jóképű illedelmes méretes férfi vagyok. Ápolt hölgynek, párnak segítenék!
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Kisebb villanyszerelés és klíma tisztítás, keresetek bátran
Sziasztok!
Budapesten és környékén fuvart kínálok hölgyeknek közös szimpátia szükséges!
Budapesten és környékén fuvart kínálok hölgyeknek közös szimpátia szükséges!
Sziasztok, budapesti ezermesterként szívesen segítek hölgyeknek a lakásban, ház körül. Bútorok összeszerelése, klímatisztítás, fuvar, stb
Fake taxi asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi
Asztalosként nőnél vállalnék kisebb munkákat.Pl laminált padló lerakás,bútor javítás,összeszerelés,kerti munka,bevásárlás....

vazelinator

secret1002