Pár szobaajtó nem záródik ezt szeretnén szakemberrel megnézetni,fizetés megbeszélés alapján ,akár szerepjátékkal egybekötve.Bp.
Masszőr hölgyet keresek, cserébe valahogy megegyezünk
Víz , villany szerelést vállalok hölgyeknek ! Győr , Fejér , Komárom megye. Fizetés természetben , akár többször.
Sziasztok!
Hozzáértő szakmabeliként vállalom bármiféle informatikai vagy audio/video probléma, fejlesztés, alkotás megoldását.
Keress bizalommal. Fizetés a topic szerint
Hozzáértő szakmabeliként vállalom bármiféle informatikai vagy audio/video probléma, fejlesztés, alkotás megoldását.
Keress bizalommal. Fizetés a topic szerint
Villanyszelés Szolnokon vagy környékén.
Irj privátba.
Irj privátba.
Sziasztok, budapesti ezermesterként szívesen segítek hölgyeknek a lakásban, ház körül. Bútorok összeszerelése, klímatisztítás, fuvar, stb
Sziasztok
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Csodálatos napot Mindenkinek!
Passzív Bi mazo pasi létemre, nem sok sikert fűzök kérésem sikeréhez, de egy próbát megér.
Teljesen egyedül élő pasi vagyok és csapágyas lett az automata mosógépem.
Nem tudom, hogy mennyre éri meg javítani.
Egy hozzáértő embert keresnék, vagy valakit, akinek van egy általa nem használt de működő masinája.
Természetben tudnék fizetni, aminek módját és idejét privát levélben, vagy e-mailben megbeszélhetnénk.
Gyenge előlegként előre köszönöm ha valaki(k) tudna(k) segíteni.
További sikeres szép napot mindenkinek!
(Tolna megye - Hőgyész mellett egy pici falu)
Passzív Bi mazo pasi létemre, nem sok sikert fűzök kérésem sikeréhez, de egy próbát megér.
Teljesen egyedül élő pasi vagyok és csapágyas lett az automata mosógépem.
Nem tudom, hogy mennyre éri meg javítani.
Egy hozzáértő embert keresnék, vagy valakit, akinek van egy általa nem használt de működő masinája.
Természetben tudnék fizetni, aminek módját és idejét privát levélben, vagy e-mailben megbeszélhetnénk.
Gyenge előlegként előre köszönöm ha valaki(k) tudna(k) segíteni.
További sikeres szép napot mindenkinek!
(Tolna megye - Hőgyész mellett egy pici falu)
Szabolcs megyében fuvar hölgyeknek, pároknak.
Ezt hasonlóan velem is eljátszotta, csak pont a találka napján tette velem. Szerintem, kamu az egész ürge.
(Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (tegnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:04
Nem egészen értelek. Elkezdtünk írogatni, majd megbeszéltük, hogy hívsz (adtam számot) helyette írtál valami olyat amit telefonon kellett volna megbeszélni. Majd most feladod újra a keresést.... Nem sértődöm meg, ha nem vagyok szimpatikus, de ezt nem említetted.
Szarvas + 70 km. Sok mindenben bírok segíteni. Autós téma, klíma, fuvar... Írjatok
Ingyen taxi Borsodban hölgyeknek hétközben.
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Egy kisebb kőműves javításra keresek ......
Tudod itt vanak olyanok ha valós emberel találkoznak vagy telefon számon kell beszélni megriadnak-
(Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (tegnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:04
Nem egészen értelek. Elkezdtünk írogatni, majd megbeszéltük, hogy hívsz (adtam számot) helyette írtál valami olyat amit telefonon kellett volna megbeszélni. Majd most feladod újra a keresést.... Nem sértődöm meg, ha nem vagyok szimpatikus, de ezt nem említetted.
(Ez egy válasz Mindenrenyitott52 üzenetére (2026. 03. 09. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ezermesterkent szívesen segítek hölgyeknek pároknak egyaránt víz fűtés vagy barkács munkában egyaránt.
Fa metszést és ki vágást válalok hölgyeknek
Budapesten és Pest megyében szakszerű asztalos munka vagy apró javítások is hölgyeknek.
Fizetés természetben.....
Fizetés természetben.....
Van e igényes hölgy Szabolcsban aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!!

vazelinator

Bi-Lacus
Alena