Sziasztok! Borsodban, Szabolcsban villanyszerelést vállalok. Fizetést megbeszéljük a
fó
szerint. alf
ru alf
m alf
címe
Sziasztok, budapesti ezermesterként szívesen segítek hölgyeknek a lakásban, ház körül. Bútorok összeszerelése, klíma karbantartás/mosás, fuvar, meghúzni a laza anyákat, stb
Igényes hölgy masszírozása igényei szerint Szabolcsban!
Képzett masszőr vagyok!
Képzett masszőr vagyok!
Sziasztok, ma megyek le balcsira. Budapest-Siófok vonalon. Szívesen leviszlek
fizetés megbeszéljuk
fizetés megbeszéljuk
Sziasztok Festésben kartonozásban szivesen segitenék pároknak hölgyeknek akár számlával is kérem csak azok irjanak akik komolyan is gondolják délután és hétvégen lenne jó Fizetés természetben Kom Esztergom megye!
Sharp LC-32LE320E-BK 32"-os led TV hölgynek, vagy pár hölgytagjának felajánlva.
Fizetés a téma neve szerint. Nem nagy távolságra el is tudom szállítani.
Fizetés a téma neve szerint. Nem nagy távolságra el is tudom szállítani.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk ! Fizetés természetben....
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom.
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom.
Sziasztok
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Klíma karbantartásban, javításban tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Budapest, Kelet Pest megye.
Közeleg a nyaraló szezon. TV antenna felszerelése, beállítása, wifi beállítás, kamerák felszerelese.
Akit érdekel keressen bátran.
Akit érdekel keressen bátran.
Villanyszelés Szolnokon vagy környékén irj privátba.
Sziasztok! Mivel szakács vagyok, sütésben, főzésben tudok segíteni főleg Debrecen és környékén hölgynek, párnak.
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Festés. Fizetés természetben.
Akad itt burkoló? Egy két beltéri járólapot kellene cserélni vagy csak újra rakni. Privátban beszéljünk
Hölgyeknek és pároknak vállalok minden olyan javítást és szerelést, amit egy ezermester elvégez:
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
Szobafestést vállalok hölgyeknek esetleg pároknak. Borsod illetve Szabolcs megyében.
Sziasztok!
Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Masszírozás hölgy részére/ képzett masszőr/!
Szabolcsban
Szabolcsban
Punciért bármit megcsinálok,mindenhez értek.
Pároknak,hölgyeknek.
Pároknak,hölgyeknek.
sziasztok.szivessen segitek irjatok privátba.
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

donjohn
Envy