Sziasztok. Vadonatúj magassarkú női alkalmi cipők, több színben és méretben, dobozban! Privát üzenetben érdeklődj!
Sziasztok.
Darálós autómata kávéfőző keresi új tulajdonosát.
Házhoz viszem.
Hölgyek ,párok?
Darálós autómata kávéfőző keresi új tulajdonosát.
Házhoz viszem.
Hölgyek ,párok?
Intelligens hölgy részére masszázst ajánlok igényei szerint!
Képzett masszőr vagyok Szabolcsban helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Képzett masszőr vagyok Szabolcsban helyem van!
Budapesten és környékén ház körüli munkában,kisebb szerelésben hölgynek vagy párnak segítenék.
Laptop, asztali gép javítás, bővítés, vírusellenőrzés/írtás, tanácsadás, Wi-fi hálózati hibák kiszűrése, eszközök beállítása, adatmentés, videó digitalizálás régi eszközökről. Keress, diszkréten jövök, diszkréten megyek.
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten smile /nem telefonnal/
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten smile /nem telefonnal/
Sziasztok... villanyszerelőt keresek BPen....
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben
Csak Kaposvár max 20 km körzetéből keresek egy férfit aki segít össze rakni egy szekrényt. Félig kész, 3 ajtót, a hátulját kell be illeszteni. Csak hétvége jó!! 50 éves kor felett!!), többit meg beszéljük fizetést!!
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Sziasztok!Tata -Komárom -Esztergom környékén szívesen segítek ház körüli munkában illetve autó-motor szerelésben is ami otthon elvégezhető! Fizetés topiknak megfelelően
Kedves hölgyek, párok Bp és Györ között !
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
Sziasztok
Új autóalkatrészek holgyeknek, esetleg pároknak.
Hatvan, Gyöngyös
Új autóalkatrészek holgyeknek, esetleg pároknak.
Hatvan, Gyöngyös
Fü nyírás fa vágás hölgyeknél!?
Intelligens hölgy részére masszázst ajánlok képzett masszőr vagyok !
Orálcentrikus pasi vagyok
Orálcentrikus pasi vagyok
Szeretném elajándékozni Louis Vuitton táskamat hölgynek, párnak. Beszéljük meg, tudok képet küldeni. Jóképű, sportos budapesti dérdi vagyok. Fizetés természetben
Hölgyek, pàrok.Kukkolnèk,cserèbe autólàmpàt polìrozok.
Helló.
Hölgynek Pest és szűk környékén fű nyirást vállalok saját géppel is
Fizetés a csoport Tematikája Szerint!
Hölgynek Pest és szűk környékén fű nyirást vállalok saját géppel is
Fizetés a csoport Tematikája Szerint!
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en és környékén. Néhány kép az adatlapomon, privátban küldök az összesről! Fizetés természetben, jó masszázst is elfogadok
Most szombaton a velencei to kornyeken vallalok haz koruli munkat, kisebb autoszerelest, ... Irj, hatha osszejon.
(35 eves, atlagos merettel, korulmetelve, tisztan es apoltan)
(35 eves, atlagos merettel, korulmetelve, tisztan es apoltan)
Sziasztok Víz és Villanyszerelés hölgyeknek
Bp-pest megyében és Jászberény környékén
Bp-pest megyében és Jászberény környékén

vazelinator

puma111
Brook