Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Fizetés természetben.
Sziasztok! Gyógy és sport masszőr vagyok. Szekszárdon és környékén kiszállásal vállalom párok masszázsát. Cserébe kukkolás is jó,mint fizetés.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Hölgyek, jövő héten egy balatoni weekend?
Sziasztok. Vagyonőri állásban tudnék segíteni, 8 órás bejelentett 1950ft az órabér. Férfi/ Nő mindegy recepciós pozícióban. Autó szükséges, gyálon van a hely. Bővebben privin. Hála természetben jöhet.
Hívj megyek segítek, egy jó cumiért
Sziasztik Pest megye észeki részén kerti és belső munkákat vallalok.
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki kimondottan élvezi ha kényeztető masszázsban részesül!
Képzett masszőr vagyok! Helyem van.
Képzett masszőr vagyok! Helyem van.
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki kimondottan élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok,
Pest megyében szakszerű mosózsákos klímakarbantartást vállalok. Illetve javítást és telepítést.
Kisebb villanyszerelő munkákat is csinálok.
Keressetek bizalom.
További jó ismerkedést mindenkinek!
Pest megyében szakszerű mosózsákos klímakarbantartást vállalok. Illetve javítást és telepítést.
Kisebb villanyszerelő munkákat is csinálok.
Keressetek bizalom.
További jó ismerkedést mindenkinek!
Sziasztok!
Budapesti férfiként hölgynek, pár hölgyének ajándékoznék márkás, értékes táskát. Priviben beszéljük meg a részleteket. Fizetés természetben.
Sziasztik Pest megye észeki részén kerti és belső munkákat vallalok.
Sziasztok.
Hölgyeknek (pár heteró alapon) fűnyírást vállalók pest szőke környékén is.
Ha úgy van hozlak vissza kis autóval..
Fizetés a csoport Tematikája Szerint
Hölgyeknek (pár heteró alapon) fűnyírást vállalók pest szőke környékén is.
Ha úgy van hozlak vissza kis autóval..
Fizetés a csoport Tematikája Szerint
Sziasztok telefon javításal foglalkozik valaki Miskolc környékén?
Sziasztok! Gyulán apartman párnak v hölgynek rendelkezésére áll! Üzenetben keressetek
Masszőr keresek aki érti is a dolgát
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Egyedülálló férfiként budapesti kis lakásomat egyedülálló, fiatal nővel megosztanám. Lakbér fizetése természetben
Profi klímatisztítást vállalok hölgyeknek, akik lenge öltözetben fogadnának

vazelinator

picipaci01