Autószerelés lakatos munka fényezés, Gödöllőn hölgyeknek nagyiknak is.Fizetés természetben.
Szombat délelőtt masszázs szentendre mellett, vagy házhoz megyek. Főleg párok, hölgyek
Kisteherel fuvar holgyeknem pároknak
Redőnyjavítás,árnyékolás,szúnyoghálók minden ami ajtó és ablak.Várom jelentkezesed dorog budapest vonalon.
Szombat délelőtt masszázs szentendre mellett, vagy házhoz megyek. Főleg párok, hölgyek
55+ hölgynek házkörűli kisebb javításba segítenék Nyíregyházán privát üzenetben megbeszéljük
Idős hölgyeknek 55+ Debrecen és környékén kazan karbantartásban és ház körüli javítási munkaban tudok segíteni.
Akit érdekel privat üzenetben írjon és a részleteket ott.
Akit érdekel privat üzenetben írjon és a részleteket ott.
10 éves macbook air ... hölgyek, párok figyelmébe .. érdeklődés priviben
Ráckevén nyaraló kiadó közvetlenül a Duna parton van saját stég zárt udvar 3 szoba konyha nappali fürdő fizetés természetben.
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Auto klimához értőt keresek.
Delonghi darálós kávéfőző esetleg valakinek Fejérben?Hölgyek vagy párok!
Sziasztok. Fiatal független lány részére, szoba, exkluzív lakásba. Győr
Bmw 1-esre felni nyárigumival gazdát cserélne Békés megyében.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en és környékén. Néhány kép az adatlapomon, privátban küldök az összesről! Tetszik valamelyik? Próbáld fel akár nálam is!
Klímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival) is tudok segíteni.
Klímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival) is tudok segíteni.
Sziasztok nyílászáró és árnyékolástechnika beépítésében és javításában szívesen tudok segíteni
Sziasztok fiatal párként masszőr hölgyet keressünk
) Tatabánya környékén
) Tatabánya környékén
Sziasztok! Hölgyek, Párok kinek kellene 70 cm átmérőjű LCD TV? írj privátban
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Hölgyeknek, pároknak fotózást vállalok. Szeretném az ilyen irányú képek készítését gyakorolni. Diszkréció természetesen adott, a készített képek nem maradnak nálam, én csak elkészítem őket.

vazelinator

ribancpunci
Simi