Sziasztok. Asztalos vagyok lehet tudok segíteni.
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 05. 20. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 20. szerda 11:35
Sziasztok! Fa ablak minimális javításához keresünk szakembert. Gittelni nem kell, csak csiszolni! Elegünk van a sok kamusból. Nem nagy meló, ne a világ végéről akarj jönni. Tata. Köszi.
Sziasztok, klima tisztítást vállalok. Pest megyében. Mosózsákkal, szakszerűen, kültéri és beltéri egységet is beleértve.
Hölgyeknek és pároknak!
Hölgyeknek és pároknak!
Monor,Nyáregyháza körül ismerkednék hölgyel,párral .. 29 éves magára igényes pasi vagyok
Fűnyírásban tudok segíteni hőlgyeknek!!!
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ? 29 éves magára igény pasi vagyok
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Jövöhéten megoldó embere lennék fiatal hölgyeknek! Írj bátran!
Bármi mást?
(Ez egy válasz Franciakrémes üzenetére (2026. 05. 21. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Franciakrémes üzenetére (2026. 05. 21. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Klíma szerelés vállalok hölgyeknek. Keressetek bátran. Szép napot mondenkinek
Egyedülálló férfiként budapesti kis lakásomat egyedülálló, fiatal nővel megosztanám. Lakbér fizetése természetben
Különlegesebb kívánság?
Sziasztok Budapesten szívesen házhoz megyek házhoz amatör fotózás, videózás tudok nyújtani,illetve masszázs t. Hölgyeknek, pároknak.
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben- ház körüli munkák..
Sziasztok!
Észak-Pesten lenne esetleg 50+-os asztalos, esetleg redőnyös?
Részleteket privátban....
Köszönöm
Észak-Pesten lenne esetleg 50+-os asztalos, esetleg redőnyös?
Részleteket privátban....
Köszönöm
IPhonet azt nem szeretnék ,köszönöm.
Villanyszelés Szolnokon vagy környékén irj privátba ha érdekel.
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en és környékén. Néhány kép az adatlapomon, privátban küldök az összesről! Tetszik valamelyik? Próbáld fel akár nálam is!
Klímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival) is tudok segíteni.
Klímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival) is tudok segíteni.
Borsodban ingyen Taxi..hölgyeknek
Sziasztok! Fa ablak minimális javításához keresünk szakembert. Gittelni nem kell, csak csiszolni! Elegünk van a sok kamusból. Nem nagy meló, ne a világ végéről akarj jönni. Tata. Köszi.

vazelinator

Marci
Lenka S