Antenna szerelést, beállítást, wifi router felszerelést, beállítàst vállalnék ha valakit érdekel.
Festés burkolás gipszkartonozásban pároknak hölgyeknek segítenék.
Vízvezeték szerelés,javítás hölgynek,párnak!Korrekt szaki vagyok,keressetek bátran!Részletek privátban!
Fünyirás kerítések kisebb javítását fa ki vágàst vállalk hölgyek pároknál!
Klimatisztítas, a csoport neve szerint
Masszírozás hölgyeknek Szabolcsban!
Igényeik maximális kielégítésével.
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Igényeik maximális kielégítésével.
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok hetero pár vagyunk butorszerelot keresünk priviben írjatok elérhetőséget köszönjük
Sziasztok. Bútor összeszerelést vállalok
Autóklíma töltés javítás fertőtlenítés hölgyeknek pároknak
részletekért keress privin
akár kiszállással is
részletekért keress privin
akár kiszállással is
Sziasztok!
Budapesten és környékén klíma karbantartást vállalok! Párok és hölgyek részsére.
Budapesten és környékén klíma karbantartást vállalok! Párok és hölgyek részsére.
Sziasztok kanapé javítására keresünk szerelőt csak valamiert nem engedi a ki húzást ... Hetero pár vagyunk fizetés csoport neve szerint ... Privatba tudunk adni elérhetőséget ...
Nyílaszaró beállításban, redőny , szúnyogháló szervízelesben tudok segíteni.
Fizetés topic szerint...
Szimpátia alapon.
Fizetés topic szerint...
Szimpátia alapon.
Jól hangzik
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 03:55
Helo
3db xl-es ,csinos új body-t tudnék felajánlani egy hölgy részére aki lehet szolo vagy akár pár tagja is. Párnál természetesen ffi tagjuk is jelen lehet . Fizetés természetben így az árnál egy kellemes orált kérnék cserébe.
Ápolt,diszkrét 40-es férfi vagyok. Bp,Pest megye és max ésszerű határokon belül keresnék rá partnereket. Szimpátia azért legyen meg oda-vissza , az fontos ! Kor- alkat annyira nem lényeges ha a szimpátia megvan.
3db xl-es ,csinos új body-t tudnék felajánlani egy hölgy részére aki lehet szolo vagy akár pár tagja is. Párnál természetesen ffi tagjuk is jelen lehet . Fizetés természetben így az árnál egy kellemes orált kérnék cserébe.
Ápolt,diszkrét 40-es férfi vagyok. Bp,Pest megye és max ésszerű határokon belül keresnék rá partnereket. Szimpátia azért legyen meg oda-vissza , az fontos ! Kor- alkat annyira nem lényeges ha a szimpátia megvan.
első generációs i3 laptop,win 10-el telepítve valakinek?lányok?keszthely környéke
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok.Klímatisztítást javítást vállalok hölgyeknek pároknak Balaton déli part környékén.Fizetés csak is természetben
Kukkolásért villantasért cserébe is
Kukkolásért villantasért cserébe is
Helo
Sziasztok hetero pár keres bútor szerelőt kanapét kène meg csinálni fizetség a csoport nevéhez érthetően ... Írjatok privit
Június végén Hollandia-Magyarország irányba, július végén visszafele megyek kocsival. Hölgy útitársat keresek, üzemanyagpénzt természetben is megodhatjuk
Mosózsákos kímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival), bútorok összeszerelésében tudok hölgyeknek segíteni Bp-en.

vazelinator

lepke68