Párokat , csajokat meghívnék éttermembe ! Fizetés természetben!
Párokat meghívnék éttermembe ! Fizetés természetben!
Sziasztok!
Kertrendezőt keresek vadhajtások kivágására!Szeretném szebbé tenni az otthonom, ezért keresek egy megbízható szakembert vagy ügyes kezű kertészt a kertem rendbetételére. A feladat aprócska vadhajtások, bozótok kivágása és az udvar általános csinosítása lenne. Tárgyba írd hogy kert.
Kertrendezőt keresek vadhajtások kivágására!Szeretném szebbé tenni az otthonom, ezért keresek egy megbízható szakembert vagy ügyes kezű kertészt a kertem rendbetételére. A feladat aprócska vadhajtások, bozótok kivágása és az udvar általános csinosítása lenne. Tárgyba írd hogy kert.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat adnék belevaló hölgynek Bp-en
Fizetés a topik szerint.
Fizetés a topik szerint.
Sziasztok, szeretnék egy naptárt készíteni páromrol,valaki vállalná a fotózást. Lehetőleg profi,és a közelünkben legyen. Fizetés természetben.
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom.
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom.
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás
Szekszárd és környékén vállalok masszázst, kiszállással házhoz. Szekszárdon és környékén. Első sorban pároknak. Megegyezés privátban.
Túrkeve környékén hölgy részére igénye szerinti masszázs!!!
Sziasztok kert gondozás fűnyírás kaszálást bozót irtás veszélyes fák kivágását vállalom párok hölgyek esetleg pasik
Zala Vas Veszprém megye
Zala Vas Veszprém megye
Kertrendezőt keresek vadhajtások kivágására!Szeretném szebbé tenni az otthonom, ezért keresek egy megbízható szakembert vagy ügyes kezű kertészt a kertem rendbetételére. A feladat aprócska vadhajtások, bozótok kivágása és az udvar általános csinosítása lenne.
Sziasztok!
ABLAKPUCOLÁST vállalok Cegléd környéki Érett Idősebb Holgynél.
Irjatok.
üdv.:Aladár
ABLAKPUCOLÁST vállalok Cegléd környéki Érett Idősebb Holgynél.
Irjatok.
üdv.:Aladár
Mindenholeros Sziasztok ! Hölgyeknek bármilyen autóval kapcsolatos problémája van , jelentkezzen . Bármiben tudok segíteni .
Sziasztok. Masszőrt vagy Masszőr párt keresünk akinek lenne kedve es helye mindkettőnknek masszírozni. Részletek priv
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben- ház körüli munkák..
Sziasztok! Kinek lenne kedve egy két napot eltölteni Siófokon párok lányok?

vazelinator

Liana