Hetero pár vagyunk keresünk pasit aki ért a redőny szereléshez .......
Sziasztok! Fiatal sportos srácként Pest megyében (távolabb is megoldható), vállalok kert és ház körüli munkákat/ IT problémák megoldását elsősorban hölgyeknek vagy pároknak.
Szia! Holnap kora reggel indulok Budáról- Nyiregyházára, hölgyet szívesen elviszek magammal!
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, szexi hölgy személyében Bp-en. Fizetés a topik szerint.
Sziasztok holnap reggel Miskolcról Debrecen Nyíradony fele valaki esetleg?
Hölgyek, párok!
Ha Sziget fesztvál egy átbulizott napja után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája alapján.
Írj és megbeszéljük!
Ha Sziget fesztvál egy átbulizott napja után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája alapján.
Írj és megbeszéljük!
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség, illetve kedvezményes alkatrész beszerzés hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Sziasztok!
Egy hosszú évek óta üresen álló lakást fogok bérelni, amit fokozatosan szeretnék rendbe hozni. Néhány kisebb felújítási munkában szakember segítségét keresem.
A feladatok többek között:
* kisebb felület festése.
* konyhabútor fóliázása/matricázása,
Nem egyszerre kellene mindent elvégezni, hanem fokozatosan, ahogy haladok a lakással.
35 éves férfi vagyok, Budapesten. A részleteket és a lehetőségeket szívesebben egyeztetném privát üzenetben.
A csoport szabályzatának megfelelően természetben fizetnék.
Egy hosszú évek óta üresen álló lakást fogok bérelni, amit fokozatosan szeretnék rendbe hozni. Néhány kisebb felújítási munkában szakember segítségét keresem.
A feladatok többek között:
* kisebb felület festése.
* konyhabútor fóliázása/matricázása,
Nem egyszerre kellene mindent elvégezni, hanem fokozatosan, ahogy haladok a lakással.
35 éves férfi vagyok, Budapesten. A részleteket és a lehetőségeket szívesebben egyeztetném privát üzenetben.
A csoport szabályzatának megfelelően természetben fizetnék.
Sziasztok!
Nincsenek határok!
Nincsenek határok!
Árnyekolás és szúnyoghálók kivitelezése Esztergom és környékén varom hölgyek,párok jelentkezéset.
3,5 kw hűtő -fűtő új bontatlan klíma keresi gazdáját .
Van itt olyan hölgy aki szeretné ha a kreatív ötletei kézzel fogható tárgyakká alakulnának? Örömmel állok rendelkezésére 3D nyomtatóval, lézer vágó és gravírozóval (fém is szóba jöhet) és egy "kevés" gyakorlattal.
Sziasztok. Fiatal ,független làny részére szoba exkluziv lakásba. Győr
Takarítson és még adjon pinát is?
Tuti nagy tolongás lesz nálad. :-( (Ez egy válasz Carei üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 14:33
Tuti nagy tolongás lesz nálad. :-( (Ez egy válasz Carei üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet keresek aki takarításban segítene Salgótarján környékén.. Természetben hálás lennék. Írj privit..
Hölgyet keresek aki takarításban segítene Salgótarján környékén.. Természetben hálás lennék. Írj privit..
Fuvart vállalok hölgyeknek pároknak a szigetről.
Sziasztok s.o. s ben keresünk mosógépet lehetőleg a környékünkről bi pasik előnyben
Még mindig
(Ez egy válasz girnyó üzenetére (2026. 08. 01. szombat 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 01. szombat 06:02
Sziasztok. Ezekben a dolgokban tudnék nagy lelkesedéssel segíteni, keress bátran:
3D nyomtatás, lézer gravírozás és vágás, elektromos dolgok alkatrész szintű javítása, gépjármű hibakód olvasás. De még ezeken kívül nagyon sok dologban van tapasztalatom. Tegyél próbára és meglátod hogy nem fogsz csalódni.
Gyöngyös környéke.
3D nyomtatás, lézer gravírozás és vágás, elektromos dolgok alkatrész szintű javítása, gépjármű hibakód olvasás. De még ezeken kívül nagyon sok dologban van tapasztalatom. Tegyél próbára és meglátod hogy nem fogsz csalódni.
Gyöngyös környéke.
Kedves hölgyek!
Ha a ma esti Óbudai-sziget koncert után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája alapján.
Írj és megbeszéljük!
Ha a ma esti Óbudai-sziget koncert után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája alapján.
Írj és megbeszéljük!

vazelinator