Sziasztok! Debrecen ès környékén hölgynek, párnak tudok segíteni.
Lapra szerelt bútor összeszerelés, Falfúrás, kèp tükör falhoz rögzítèse.
Redőny javítás. Kisebb festès. Fizetèst megbeszèljük.
Lapra szerelt bútor összeszerelés, Falfúrás, kèp tükör falhoz rögzítèse.
Redőny javítás. Kisebb festès. Fizetèst megbeszèljük.
Sziasztok! Megmaradt árukészletből kb.30 pár női magassarkú cipő. Kizárólag hölgyek számára vihető!
Üzenetben keress...
Üzenetben keress...
Szia irtam privátba
(Ez egy válasz zolibi16 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek!
Ha Sziget fesztvál egy átbulizott napja után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája szerint.
Írj és megbeszéljük!
Valamint holnap (08.12) reggel Budapestről megyek Szolnokra, majd dél körül, kora délután jövök is vissza. Ha kellene egy fuvar odafelé, vagy visszafelé, írj és megbeszéljük!
Ha Sziget fesztvál egy átbulizott napja után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája szerint.
Írj és megbeszéljük!
Valamint holnap (08.12) reggel Budapestről megyek Szolnokra, majd dél körül, kora délután jövök is vissza. Ha kellene egy fuvar odafelé, vagy visszafelé, írj és megbeszéljük!
Fiúknak, pároknak, hölgyeknek segítenék viz szerelés, klíma, fűtés stb ezekben rendelkezésre állok ha valakit érdekel irjon. Fizetés természetben.
Sziasztok!
Budapesten van aki klímát tisztítana? Fizetés a
Budapesten van aki klímát tisztítana? Fizetés a
fó
alapján. alf
ru alf
m alf
neve
Sziasztok! Vas megyében fiatal srác vállal házkörüli munkákat , favágást , kisebb vizvezetékszerelői munkákat . Lehetőleg hölgyek és párok jelentkezését várom . Fizetés természetben.
Cserépkályha és kandalló szekértelmemet felajánlom életvidám hölgyeknek.Elsősorban Budapest környéke, de vidékre is járok rendszeresen.
Balaton keszthely travi takaritana
Tatabánya-Komárom térségben fuvart vállalok hölgyeknek
Vízszerelésben hölgynek,párnak segítenék!Privátban keressetek!
Hetero pár vagyunk keresünk pasit aki ért a redőny szereléshez .......
Sziasztok! Fiatal sportos srácként Pest megyében (távolabb is megoldható), vállalok kert és ház körüli munkákat/ IT problémák megoldását elsősorban hölgyeknek vagy pároknak.
Szia! Holnap kora reggel indulok Budáról- Nyiregyházára, hölgyet szívesen elviszek magammal!
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, szexi hölgy személyében Bp-en. Fizetés a topik szerint.
Sziasztok holnap reggel Miskolcról Debrecen Nyíradony fele valaki esetleg?
Hölgyek, párok!
Ha Sziget fesztvál egy átbulizott napja után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája alapján.
Írj és megbeszéljük!
Ha Sziget fesztvál egy átbulizott napja után szeretnél egy fuvart haza, egy kedves pasi szívesen áll rendelkezésedre a csoport tematikája alapján.
Írj és megbeszéljük!
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség, illetve kedvezményes alkatrész beszerzés hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Sziasztok!
Egy hosszú évek óta üresen álló lakást fogok bérelni, amit fokozatosan szeretnék rendbe hozni. Néhány kisebb felújítási munkában szakember segítségét keresem.
A feladatok többek között:
* kisebb felület festése.
* konyhabútor fóliázása/matricázása,
Nem egyszerre kellene mindent elvégezni, hanem fokozatosan, ahogy haladok a lakással.
35 éves férfi vagyok, Budapesten. A részleteket és a lehetőségeket szívesebben egyeztetném privát üzenetben.
A csoport szabályzatának megfelelően természetben fizetnék.
Egy hosszú évek óta üresen álló lakást fogok bérelni, amit fokozatosan szeretnék rendbe hozni. Néhány kisebb felújítási munkában szakember segítségét keresem.
A feladatok többek között:
* kisebb felület festése.
* konyhabútor fóliázása/matricázása,
Nem egyszerre kellene mindent elvégezni, hanem fokozatosan, ahogy haladok a lakással.
35 éves férfi vagyok, Budapesten. A részleteket és a lehetőségeket szívesebben egyeztetném privát üzenetben.
A csoport szabályzatának megfelelően természetben fizetnék.

vazelinator

jimmyferi
Diana Gold