Budapesti bi passzív kábeltévé szerelőt keresek
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, szexi hölgy személyében Bp-en. Fizetés a topik szerint.
Sziasztok hölgyeknek pároknak autóklíma töltés javítás diagnoztika akár helyszínen is
keres bizalommal részletekért privben
keres bizalommal részletekért privben
Köszönöm mindenkinek, feladtam az itteni keresés! Sok sikert mindenkinek!
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kisebb asztalos munkára keresünk Keszthely környeki szakít. Részletek privátba.
Sziasztok!
Profi fotóst keresnek,Budapesten.
Profi fotóst keresnek,Budapesten.
Sziasztok! Megmaradt árukészletből kb.30 pár női magassarkú cipő. Kizárólag hölgyek számára vihető!
Üzenetben keress...
Üzenetben keress...
Alapvetően Somogy, esetleg még Baranya és Zala megyékben vállalnék Lányoknak, Nőknek (nem gond, ha van párod):
- profi fotózás
- személyi edzés
- angol nyelvoktatás
- PC, laptop javítás, karbantartás
- esetleg masszázs (bár erről nincs képesítésem)
- profi fotózás
- személyi edzés
- angol nyelvoktatás
- PC, laptop javítás, karbantartás
- esetleg masszázs (bár erről nincs képesítésem)
Van itt olyan hölgy vagy pár aki szeretné ha a kreatív ötletei kézzel fogható tárgyakká alakulnának? Örömmel állok rendelkezésére 3D nyomtatóval, lézer vágó és gravírozóval (fém is szóba jöhet) és egy "kevés" gyakorlattal.
Hm írj
(Ez egy válasz Pejubisex üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pejubisex üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Cserépkályha és kandalló szekértelmemet felajánlom életvidám hölgyeknek. Ha van szimpátia akkor a masszázs tudásom is felajánlom. Elsősorban Budapest környéke, de vidékre is járok rendszeresen.
Bi festő srác is érdekelne a környékről
Keszthely környéke balaton
Traviribi takaritana potens férfiaknál
Traviribi takaritana potens férfiaknál
Hali még mindig keresünk mosógéoet csak bi pasik
Sziasztok fiatal bi kőművest keresünk a környékről keress
Sziasztok! Újabb fuvarra lenne szükségem ma délelőtt. A Soroksári útról kellene Csepelre eljutnom.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség, illetve kedvezményes alkatrész beszerzés hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Hegesztést kisebb lakatosmunkátt vállalok hölgyeknek Pestmegyében ill. Hatvan környékén
Sziasztok! Budapest-Münchent járom egy héten háromszor... két személy befér. Hölgy vagy pár jelentkezését várom. Részletek privátban ... írj

vazelinator

futyike3d