Sziasztok! Dél-alföldön házkörüli munkákat, karbantartási feladatokat de akármilyen kisebb-nagyobb feladatot szívesen ellátok. Lehet szó fuvarozásról is és számítógép karbantartásról is.... Részelteket privátban.
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség, illetve kedvezményes alkatrész beszerzés hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Bi passzív villanyszerelőt vagy kábel tv szerelőt keresek Budapesten aki beszerelne 4 db TV+UTP aljzatott
Nőknek vállalok kényeztető masszázst Budapesten és környékén. Kisebb munkákat is megcsinálok szívesen.
Gyula-Ausztria jövőhét hétfőn.
Jössz velem?
Nő vagy pár.
A pár női tagja kedvességéért cserében.
Jössz velem?
Nő vagy pár.
A pár női tagja kedvességéért cserében.
Cserépkályhát vagy kandallót szeretnél? Vagy van és azzal kapcsolatban vannak kérdéseid? Kedves hölgyek és párok, most van itt az ideje, hogy többet megtudjatok róla, a többi úgy is szimpátia kérdése
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, szexi hölgy személyében Bp-en. 1-2 kép az adatlapomon! Fizetés a topik szerint.
Irtem uzit
(Ez egy válasz análisos01 üzenetére (tegnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:36
Asztalos munkák bútor készítés szerelés beépites.. Konyha víz villany bekötés.. Minden asztalos munka.. Párnak hölgynek anyukának
Hölgyeknek, pároknak lakásfelújításban tudok segíteni
Asztalos munkák bútor készítés szerelés beépites.. Konyha víz villany bekötés.. Minden asztalos munka.. Párnak hölgynek anyukának
Hölgyeknek pároknak segítséget adnék!
Sziasztok szívesen segítek hölgyeknek otthonukba kertbe lakásba a kis ezermester vagyok
Balatonon szállást biztosítok, párok hölgyek urak…
Sziasztok!
Masszőrt keresnék
Masszőrt keresnék
Szia engem érdekelne beszéljük meg a részleteket írj egy elérhetőseget levélben és megbeszéljük mi lenne a munka.
Mindegyik munkafolyamatban van gyakorlatom az építőiparban dolgozom. (Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2026. 08. 29. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 29. szombat 23:12
Mindegyik munkafolyamatban van gyakorlatom az építőiparban dolgozom. (Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2026. 08. 29. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellò!
Keresek segítséget glettelés,festés,parketta szegélyhez.
Bp-en lenne a munka.
Fizetés természetben.
Nő vagyok.
Bp-en lenne a munka.
Fizetés természetben.
Nő vagyok.
Hellò!
Bp-en lenne a munka.
Fizetés természetben.
Nő vagyok.
Bp-en lenne a munka.
Fizetés természetben.
Nő vagyok.
Van itt olyan pedikűrös aki tényleg ért a szakmájához? Pár vagyunk a hölgy tag lábait kellene szépen szakszerűen ápolni. Cserébe lehet a lábakkal játszani
Szabolcs-Hajdu megye.
Szabolcs-Hajdu megye.
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Sziasztok! Női fotós van itt? Jelentkezz pls!!!
Vízvezetékszerelés,javítás hölgynek,párnak!Részletekért privátban keressetek.Korrekt és megbízható vagyok.

vazelinator

Sylvi és steve
Krystal Webb