A pasik általában jó nőnek tartanak... de nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás... :( Bár tudnám, hogy mi lehet... :(((
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 19:45
Törölt felhasználó (993992)

ahhoz, hogy megmaradjon legjobb barátnak és tanácsadódnak, nos ahhoz - ha jól nézel ki - a jövőben engem kellene leszopnod! ...ezt akkor megoldottuk

ahhoz, hogy megmaradjon legjobb barátnak és tanácsadódnak, nos ahhoz - ha jól nézel ki - a jövőben engem kellene leszopnod! ...ezt akkor megoldottuk
(Ez egy válasz Lovely üzenetére (2015. 08. 15. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 00:18

A legjobb barátom egy nálam közel 20 évvel idősebb férfi, akivel nagyon jól kijövünk... Ő a bizalmasom, a tanácsadóm, talán kívánni sem lehetne jobb barátot... Pár napja arra kért, hogy elégítsem ki orálisan, mert "vészhelyzet" van... megpróbáltam lebeszélni, de a barátságra hivatkozott... így belementem... Nagyon remélem, hogy egyszeri alkalom volt, mert én nagyon szeretném folytatni a barátságot "normálisan" ahogyan eddig is... nagyon fontos nekem ez az ember... de félek, hogy nem sikerül... :( Mit kellene tennem azért, hogy a barátságunk megmaradjon???
Huh... nem szeretném, ha esetleg véletlenül be tudna azonosítani... még véletlenül sem szeretném megbántani, csak azért felmerült bennem néhány dolog... szóval már korábban is elhangzottak célzások, de én mindig poénra vettem... most üzeneteket írogatott... én próbáltam lebeszélni, de a barátságot hozta fel indokként, belementem és másnap elmentünk a kocsijával egy félreeső helyre és ott történt...
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2015. 08. 15. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 18:18

amugy elmesélhetnéd konkrétan ,hogy volt.kimentetek dumáltatok. oszt csak szolt áll a farkam vészhelyzet van szopj le?. elö vette te rá buktál és oszt meg is kért rá,hogy nyeld is le vagy azzal mi lett? csak kiváncsiság.
amugy elmesélhetnéd konkrétan ,hogy volt.kimentetek dumáltatok. oszt csak szolt áll a farkam vészhelyzet van szopj le?. elö vette te rá buktál és oszt meg is kért rá,hogy nyeld is le vagy azzal mi lett? csak kiváncsiság.
Az is lehet hogy ő is jobban fog ragaszkodni. kérdés hogy milyen formában.
(Ez egy válasz Lovely üzenetére (2015. 08. 15. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 18:03

Kösz, de én csak Vele szeretnék barátkozni... de tényleg nagyon félek attól, hogy elveszítem... :(
Kösz, de én csak Vele szeretnék barátkozni... de tényleg nagyon félek attól, hogy elveszítem... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:55
Törölt felhasználó (927368)

Lehetek én is a barátod?
Lehetek én is a barátod?
(Ez egy válasz Lovely üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:21

Nem kaptam, nem akartam viszonzást... Másnap írogattunk egymásnak - én nemrég elmondtam Neki, hogy mennyire fontos nekem, Ő a legjobb barátom stb... (bár nyilván lejött Neki már...) és az írogatás közben megkérdeztem, hogy Ő hogyan viszonyul hozzám... erre az volt a válasz, hogy ezt így nem tudja elmondani, találkozzunk... kb. egy percet sem aludtam, azt hittem el akar küldeni a barátságommal együtt... de csak arról hadovált, hogy kedves vagyok, okos, aranyos, kedvel... + a szokásos témák... azt is mondta, hogy folyatjuk a barátságot, de én félek... nem akarom elveszíteni Őt...
Nem kaptam, nem akartam viszonzást... Másnap írogattunk egymásnak - én nemrég elmondtam Neki, hogy mennyire fontos nekem, Ő a legjobb barátom stb... (bár nyilván lejött Neki már...) és az írogatás közben megkérdeztem, hogy Ő hogyan viszonyul hozzám... erre az volt a válasz, hogy ezt így nem tudja elmondani, találkozzunk... kb. egy percet sem aludtam, azt hittem el akar küldeni a barátságommal együtt... de csak arról hadovált, hogy kedves vagyok, okos, aranyos, kedvel... + a szokásos témák... azt is mondta, hogy folyatjuk a barátságot, de én félek... nem akarom elveszíteni Őt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:16
Törölt felhasználó (1027102)

Hát nem tudom... Ez a barátság már akkor sem lesz az, ami eddig volt. Viszonzást legalább kaptál?
Az eset óta beszéltetek?
Az eset óta beszéltetek?
Hát nem tudom... Ez a barátság már akkor sem lesz az, ami eddig volt. Viszonzást legalább kaptál?
Az eset óta beszéltetek? (Ez egy válasz Lovely üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:14
Az eset óta beszéltetek? (Ez egy válasz Lovely üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

34 és 49.
Nagyon bízom benne, hogy ez csak egy egyszeri eset volt... talán csak kíváncsi volt... nem tudom... a lényeg, hogy szeretném folyatni a barátságot Vele...
Nagyon bízom benne, hogy ez csak egy egyszeri eset volt... talán csak kíváncsi volt... nem tudom... a lényeg, hogy szeretném folyatni a barátságot Vele...
34 és 49.
Nagyon bízom benne, hogy ez csak egy egyszeri eset volt... talán csak kíváncsi volt... nem tudom... a lényeg, hogy szeretném folyatni a barátságot Vele... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:11
Nagyon bízom benne, hogy ez csak egy egyszeri eset volt... talán csak kíváncsi volt... nem tudom... a lényeg, hogy szeretném folyatni a barátságot Vele... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1027102)

Ez nem vészhelyzet! Bár ő pasi,de én nem halok bele,ha pár napig/hétig nem szexelek. Megkérdezhetem,hogy hány évesek vagytok?
Őszintén mondom,hogy ilyen barátra nincsen szükséged! Legközelebb már azt fogja kérni,hogy feküdj le vele... Szerintem zárd rövidre ezt a dolgot.
Őszintén mondom,hogy ilyen barátra nincsen szükséged! Legközelebb már azt fogja kérni,hogy feküdj le vele... Szerintem zárd rövidre ezt a dolgot.
Ez nem vészhelyzet! Bár ő pasi,de én nem halok bele,ha pár napig/hétig nem szexelek. Megkérdezhetem,hogy hány évesek vagytok?
Őszintén mondom,hogy ilyen barátra nincsen szükséged! Legközelebb már azt fogja kérni,hogy feküdj le vele... Szerintem zárd rövidre ezt a dolgot. (Ez egy válasz Lovely üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:08
Őszintén mondom,hogy ilyen barátra nincsen szükséged! Legközelebb már azt fogja kérni,hogy feküdj le vele... Szerintem zárd rövidre ezt a dolgot. (Ez egy válasz Lovely üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

A vészhelyzet az volt, hogy már napok óta nem szexelt... tényleg próbáltam lebeszélni... és attól tartok, hogy nem tudok Neki nemet mondani, mert nagyon szeretem és szükségem van a barátságára... 1,5 éve vagyunk barátok és ezt az esetet leszámítva tényleg, kívánni sem lehetne Nála jobb barátot...
A vészhelyzet az volt, hogy már napok óta nem szexelt... tényleg próbáltam lebeszélni... és attól tartok, hogy nem tudok Neki nemet mondani, mert nagyon szeretem és szükségem van a barátságára... 1,5 éve vagyunk barátok és ezt az esetet leszámítva tényleg, kívánni sem lehetne Nála jobb barátot...
Szerintem nem kellett volna megtenned. Én tuti,hogy nem szoptam volna le egy barátomat.
20 év van köztetek, akkor a pasi gondolom 40-50 körül lehet. Mit mondott,hogy a mi vészhelyzet?
Ha legközelebb is közeledni próbál mondd meg neki,hogy nem szeretnéd... Mióta vagytok barátok?
Attól tartok,hogy kihasznál majd legközelebb is...
20 év van köztetek, akkor a pasi gondolom 40-50 körül lehet. Mit mondott,hogy a mi vészhelyzet?
Ha legközelebb is közeledni próbál mondd meg neki,hogy nem szeretnéd... Mióta vagytok barátok?
Attól tartok,hogy kihasznál majd legközelebb is...
Nő vagyok.
Álljunk meg egy harci szóra!
Lovely! Te férfi vagy nő vagy?
Lovely! Te férfi vagy nő vagy?
Most nem tudom, sírjak, vagy röhögjek.... Komolyan...
pf. Nekem gyakorlatilag nincs szexuális élményem, csak kb 2-3 évente 1x. :( De pl van egy olyan nő barátom, aki a legjobb barátom. De eszembe se jutna ilyet kérni tőle. Pedig hiányzik a szex meg minden. (mondjuk az tény, hogy az ember ebbe belebetegszik lelkileg, hogy még megölelni és simogatni se tud senkit)
Amúgy neked van pasid?Neki elmondtad?
Ha erre kért,akkor ő nem a barátod bármennyire is fáj ez neked...
Baráti szopás?! Ilyenről még nem hallottam. Nagyon fiatal lehetsz, vagy nagyon naív. Ha nem akarod, le kell ülnöd vele megbeszélni, különben biztos lehetsz benne, hogy máskor sem fogja kihagyni és esetleg Te leszel az alkalmi gyors segély. Gondolom, ezt nem szeretnéd... Amúgy biztos, hogy csak a barátkozni akar? Én elgondolkoznék a helyedben.