Szerintem nyugodtan nevezzetek, nem hinném, hogy ellenvetés lenne
ha kell fotós segítség, bátran szólj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:24

Törölt felhasználó (85512)

hellóka én is szeretnék nevezni erre a versenyre.De kérdezném h muszály 1 párnak lennie? Nem jó olyan felállás h pl 2 lány 1 fiú? Az eggyik barátnőm benne lenne az ilyesmiben

remélem tényleg igazam volt, nem veszi senki fejemet e miatt...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:36

Szerintem nyugodtan nevezzetek, nem hinném, hogy ellenvetés lenne
ha kell fotós segítség, bátran szólj!

Olvasd el a pályázat részletes leírását itt, szerintem senki nem fog azért diszkvalifikálni, ha ebben a felállásban küldöd be az anyagot. Hidd el, roppant toleránsak a GG szerksztői, ha megvalósítod amit írtál, akkor feltehetően egy olyan újdonságot, új, eddig nem volt színt viszel a versenybe, ami csak emeli annak színvonalát, így biztos lehetsz benne, hogy jóváhagyják. A kiírás szövegezéséből kitűnik, hogy azt akarják elkerülni, hogy csak pasi legyen a képeken-felvételeken.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:24

hellóka én is szeretnék nevezni erre a versenyre.De kérdezném h muszály 1 párnak lennie? Nem jó olyan felállás h pl 2 lány 1 fiú? Az eggyik barátnőm benne lenne az ilyesmiben

jo volna látni egy ilyen sorozatot vagy videót

egyépként még mindíg nem nevezett senki?!vagy ha igen akkor hol lehet megnézni?
naomi!
valószínűsíthetően neveztek már a versenyre, de a pélyázatokat csak a határidő lejárta után lehet megnézni egyszerre, nem folyamatos jelleggel.
de azért csak pályázzatok, nagyon várjuk az eredményt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:43
valószínűsíthetően neveztek már a versenyre, de a pélyázatokat csak a határidő lejárta után lehet megnézni egyszerre, nem folyamatos jelleggel.
de azért csak pályázzatok, nagyon várjuk az eredményt!!!

egyépként még mindíg nem nevezett senki?!vagy ha igen akkor hol lehet megnézni?
már nagyon várjuk a képeket
Mi neveztünk....
Wow, már alíg várom, szívesen megnézném akár most is
(Ez egy válasz terrybenedict üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, hány nevező van eddig???
küldjetek légyszi valamilyen formában visszaigazolást azoknak akik beküldtek képet vagy videót!én már jártam úgy hogy beküldtem és hetekig vártam de semmi nem történt,pedig feltölés után kiírta hogy sikeres feltöltés stb.köszi
miért nem láthatók az eddig feltöltött képek?
))

lassan lezárul, türelmetlenül várjuk a versenyzőket

mi is küldünk néhány képet ha még időben elkészülnek

vajon miért
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 12:05

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (53421)

miért nem láthatók az eddig feltöltött képek?
))

jááj azthittem ma már fent lesznek áhh de holnap is csak dél után lesznek biztos:((((((((
Na de miért nincsenek már fenn????? Negyedike van, vagy mi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 19:52
Törölt felhasználó (71950)

jááj azthittem ma már fent lesznek áhh de holnap is csak dél után lesznek biztos:((((((((
Azt hiszem már sokan várjuk türelmetlenül a "versenyzőket"!
Jellemzően azoknak nagy a szája, akik nem neveztek.
(pilu26 nem rátok értem, ti megtettétek, amit kell!
)
Aki már vett részt GG versenyen, az tudja, hogy általában megy rá hosszabítás, ahogy most is. A nevezőket jövő hét hétfő délután már megnézhetitek, szavazhattok rájuk. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Aki már vett részt GG versenyen, az tudja, hogy általában megy rá hosszabítás, ahogy most is. A nevezőket jövő hét hétfő délután már megnézhetitek, szavazhattok rájuk. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Bakker! Pedig már nagyon vártam 4.-ét. :(