szia!
szerintem senki!ahhoz nincs mersze, persze beszólogatni azt tudnak :(
amugy örülök hogy indultok megint.
az a jó ha minél többen indulunk mert akkor lesz izgi
és jó ha vegyes a mezőny hisz nem csak fiatal jó alakú nők vannak.sőt azt kell mondanom hogy nem ők vannak többségben.ezért is örülök hogy olyanokat is látok mint ti.
hisz még most is sajna kevesen vannak akik be merik vállalni önmagukat :(
akik meg csak fikáznak azok küzül kiváncsi lennék hogy ki az aki meg meri mutatni magát vagy a feleségét hogy tessék itt van?szerintem senki
igy marad az irigység
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 23:31
szerintem senki!ahhoz nincs mersze, persze beszólogatni azt tudnak :(
amugy örülök hogy indultok megint.
az a jó ha minél többen indulunk mert akkor lesz izgi

és jó ha vegyes a mezőny hisz nem csak fiatal jó alakú nők vannak.sőt azt kell mondanom hogy nem ők vannak többségben.ezért is örülök hogy olyanokat is látok mint ti.
hisz még most is sajna kevesen vannak akik be merik vállalni önmagukat :(
akik meg csak fikáznak azok küzül kiváncsi lennék hogy ki az aki meg meri mutatni magát vagy a feleségét hogy tessék itt van?szerintem senki
igy marad az irigység

(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Már látom legközelebb megint leszünk egy páran nevezők.Mi is biztos köztük leszünk,már csak azért is,mert a részvétel sokkal jobb,és izgalmakat is rejt.Kérdés a sok közönség közül akik beszóltak hányan fognak indulni?
A magam részéről gratulálok minden indulónak, és külön gratuláció a nyertesnek és a helyezetteknek!
én meg neked gratulálok mert azért csak részt vetél...
és vigasztallak hogy ténleg ennyi ember vak (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 29. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 19:17
és vigasztallak hogy ténleg ennyi ember vak (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 29. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

A magam részéről gratulálok minden indulónak, és külön gratuláció a nyertesnek és a helyezetteknek!
Mi végignéztük a nevezők sorozatait. Külön nem gratuláltunk senkinek, de őszintén le a kalappal előttetek! Az eredmény: nagyszerű bevállalós sorozatok (mi sem így szavaztunk...)!
nah...azért egy végeredmény hsz-t berakok:
A jármű c. amatőr versenyünk végeredménye
Minden versenyzőnek gratulálunk, a jármű versenyünkre remek anyagok érkeztek! Két hónap nevezés és további két hét szavazás után a végeredmény a következő:
1. attitude (nyeremény: 500 euro)
2. pilu26 (nyeremény: 250 euro)
3. darwinka (nyeremény: 125 euro)
legbátrabb különdíjazott: robdelux (nyeremény: 200 euro)
Gratulálunk nekik, a kapcsolatfelvétel mindenkivel megtörtént! A díjátadásról is hamarosan hozunk le hírt!
A jármű c. amatőr versenyünk végeredménye
Minden versenyzőnek gratulálunk, a jármű versenyünkre remek anyagok érkeztek! Két hónap nevezés és további két hét szavazás után a végeredmény a következő:
1. attitude (nyeremény: 500 euro)
2. pilu26 (nyeremény: 250 euro)
3. darwinka (nyeremény: 125 euro)
legbátrabb különdíjazott: robdelux (nyeremény: 200 euro)
Gratulálunk nekik, a kapcsolatfelvétel mindenkivel megtörtént! A díjátadásról is hamarosan hozunk le hírt!
Köszönöm!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 09. 29. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 20:50

én meg neked gratulálok mert azért csak részt vetél...
és vigasztallak hogy ténleg ennyi ember vak
és vigasztallak hogy ténleg ennyi ember vak
Én is GRATULA! neked is és mindenkinek!
Még egyszer leírom! Nem a győzelem, hanem a részvét a fontos! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egyszer leírom! Nem a győzelem, hanem a részvét a fontos! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon szép sorozat volt
nagyon tetszettek..... és többször is meg lehetne ijen versenyeket rendezni! Gratulálok minden lánynak

Gratulálunk Mindenkinek!!!
Lehet tudni, hogy mi lesz a következő verseny tárgya és hogy mikor????? Nagyon kiváncsian várjuk!!!!!!!
Lehet tudni, hogy mi lesz a következő verseny tárgya és hogy mikor????? Nagyon kiváncsian várjuk!!!!!!!
kihagyhatatlan ajánlattal fognak előállni a szerkesztők !
(víz és meleg kell hozzá)

ooopsssszzz...azt a másik oldalon kell megszervezni

szia és lehet tudni mi lesz az?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 05. péntek 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 04:45

az új kiírásban majd olvashatod, addig titok (habár szerintem elég célzatos voltam, kicsi gondolkozás mellett kiokoskodhatod - kulcs szavak: nyilvános helyszín, víz, meleg, gőz),
és kérlek legyél türelmesebb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 16:09
és kérlek legyél türelmesebb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57554)

szia és lehet tudni mi lesz az?
Nabasszameg, csak nem szauna???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 16:28

az új kiírásban majd olvashatod, addig titok (habár szerintem elég célzatos voltam, kicsi gondolkozás mellett kiokoskodhatod - kulcs szavak: nyilvános helyszín, víz, meleg, gőz),
és kérlek legyél türelmesebb!
és kérlek legyél türelmesebb!
cool. Az érdekes lessz.
dehogy szauna.... gejzír az vazze... bár nálunk ritka, azért külföldre kell menni...
D

Azt hiszem egy ilyen verseny után mindenki sokkal szívesebben megy majd ilyen pancsoldába!
Már alig várom, hogy induljon az újabb buli!!!!
Remélem, hogy az összes nevező újra ott lesz!
Már alig várom, hogy induljon az újabb buli!!!!

Remélem, hogy az összes nevező újra ott lesz!
Néztétek a tv-ben a versenyről készült ócsároló műsort? Na és a sok túlokos hozzászólót, akik közerkölcs-sértésnek minősítenek olyant amit élőben a versenyzőkön kívül senki sem látott. Így mi volt a közerkölcs sértés? A BKV feljelentést tesz. Kész röhej. A mi "jogállamunk" olyan messze van a EU-tól mint Makó Jeruzsálemtől. Az országunkat én inkább az ilyen túlkoskoó jogszabályok miatt csak BANÁNHÉJ KÖZTÁRSASÁGNAK nevezném. Szóval a nagy demokráciánban teljességgel átestüönk a ló tulsó oldalára. Erősen gondolkodom, hogy szedem a sátorfám, és elhúzom a csíkot ebből a nevetséges jogállamból amíg nem lesz késő.
minden reklám, jó reklám!
nem kell foglalkozni vele, főleg nekünk nem!
politikát ne vigyünk bele, de nekem is van erről az esetről magánvéleményem (a többi a szerkesztők, ill. a Főszerkesztő dolga)
Egyenlőre csak egy szóbeli nyilatkozat történt egy esetleges feljelentésről (amit gondolom még átrágnak ők és a jogászaik is), vagyis feljelentés még nem történt!
Szerintem a GG nem perelhető, mert a pályázat nem konkrétan a BKV v. MÁV járműveire szólt, hanem egyszerűen tömegközlekedési eszközökre, ami azért nem teljesen mindegy. A GG-nek is vannak jó jogászai, majd kivédik a dolgot.
Nem kell izgulniuk a versenyzőknek sem, mert ők sem perelhetőek, ugyanis egy esetben sem volt tettenérés! Ez is fontos szempont (az egyik versenyző nyilatkozata viszont nem volt szerencsés, de hát a pénz nagy úr...részemről csalódtam benne, ha nem kapott a GG-től engedélyt a nyilatkozatra!) (Ez egy válasz facoka üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 20:02
nem kell foglalkozni vele, főleg nekünk nem!

politikát ne vigyünk bele, de nekem is van erről az esetről magánvéleményem (a többi a szerkesztők, ill. a Főszerkesztő dolga)
Egyenlőre csak egy szóbeli nyilatkozat történt egy esetleges feljelentésről (amit gondolom még átrágnak ők és a jogászaik is), vagyis feljelentés még nem történt!
Szerintem a GG nem perelhető, mert a pályázat nem konkrétan a BKV v. MÁV járműveire szólt, hanem egyszerűen tömegközlekedési eszközökre, ami azért nem teljesen mindegy. A GG-nek is vannak jó jogászai, majd kivédik a dolgot.
Nem kell izgulniuk a versenyzőknek sem, mert ők sem perelhetőek, ugyanis egy esetben sem volt tettenérés! Ez is fontos szempont (az egyik versenyző nyilatkozata viszont nem volt szerencsés, de hát a pénz nagy úr...részemről csalódtam benne, ha nem kapott a GG-től engedélyt a nyilatkozatra!) (Ez egy válasz facoka üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Néztétek a tv-ben a versenyről készült ócsároló műsort? Na és a sok túlokos hozzászólót, akik közerkölcs-sértésnek minősítenek olyant amit élőben a versenyzőkön kívül senki sem látott. Így mi volt a közerkölcs sértés? A BKV feljelentést tesz. Kész röhej. A mi "jogállamunk" olyan messze van a EU-tól mint Makó Jeruzsálemtől. Az országunkat én inkább az ilyen túlkoskoó jogszabályok miatt csak BANÁNHÉJ KÖZTÁRSASÁGNAK nevezném. Szóval a nagy demokráciánban teljességgel átestüönk a ló tulsó oldalára. Erősen gondolkodom, hogy szedem a sátorfám, és elhúzom a csíkot ebből a nevetséges jogállamból amíg nem lesz késő.
halihó!
ki látta tegnap a tv2-n
a riportot a jármű versenyről?
leesett az állam.nem értem miért vannak ugy oda?
senki sem sértett közszemérmet ezzel. még bűncselekménynek számit szerintük. istenem miért baj ez nekeik?inkább ők is fotóztak volna.
véleményeket kérek
ti láttátok?és hogy vagytok vele?
ez szerintem megérdemel egy uj topicot
ki látta tegnap a tv2-n
a riportot a jármű versenyről?
leesett az állam.nem értem miért vannak ugy oda?

senki sem sértett közszemérmet ezzel. még bűncselekménynek számit szerintük. istenem miért baj ez nekeik?inkább ők is fotóztak volna.

ti láttátok?és hogy vagytok vele?
ez szerintem megérdemel egy uj topicot