Így helyes!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 22. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 22. hétfő 18:55
Törölt felhasználó (115716)
Soha nem állok szóba olyan nővel akinél bármilyen praktika beválik! Természetesen viselkedek, akinek bejön az megismer, akinek nem azt meg nem verem át.
Ne add fel haver! En is kurva magas vagyok es izmos. Ha gyenged vagy es kedves a nokkel, es nem jatszod a kemeny legenyt, akkor 10 piros pontod van a noknel.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 06. 19. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 19. péntek 22:23
Én szar helyzetből indulok, mert kurvamagas, nagydarab és izmos vagyok, a csajok rendszerint megijjednek tőlem.
Ha nagy ritkán kontaktusba kerülök egy nővel pár mondat erejéig és egy kicsit is érzem, hogy jó vagyok nála, elbizonytalanodom és leblokkolok. Egyszerűen nem tudok mit mondani és inkább mégegy pohár ital után nyúlok, ha szórakozóhelyen vagyok.
Anyám régen mindig mondta, hogy pszichológushoz kéne járnom, de soha nem mennék el, inkább maradok aggszűz.
Ha nagy ritkán kontaktusba kerülök egy nővel pár mondat erejéig és egy kicsit is érzem, hogy jó vagyok nála, elbizonytalanodom és leblokkolok. Egyszerűen nem tudok mit mondani és inkább mégegy pohár ital után nyúlok, ha szórakozóhelyen vagyok.
Anyám régen mindig mondta, hogy pszichológushoz kéne járnom, de soha nem mennék el, inkább maradok aggszűz.
Ebból nagyon sok van, sajnos. Legutóbb legutóbb belefutottam egy ilyenbe. Nagyon belefutottam. Szar ügy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 22. hétfő 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 22. hétfő 01:58
Törölt felhasználó (426306)
A kedvencem amikor a nő se tudja mit akar pontosan...mert vagy nem konkretizál vagy csak sodródik az árral és várja a nem létezőt.....

KisStifler

bmicky25
Michelle 2