Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2007. 07. 24. kedd 16:31
TaraTamas TaraTamas
Hello Lanyok-Fiuk!
Erdekelne, hogy ki milyen szerepjatekok szokta feldobni a hangulatot az agyban. Johet barmilyen tapasztalat/otlet is.
Nalam a jelenlegi baratnom hozta be az eletembe a szerepjatekot a szexbe. Mar vasaroltunk is, tobbek kozott peldaul noverkeruhat. De en a titkarnos verzioert is megorulok. smile
Baratnom meselte, hogy az O baratnoi kozul is nehanyan csinaljak a parjukkal. (Naluk is eleg nepszeru a titkarnos felallas. smile )
Szoval nekem nagyon megtetszett a dolog, ezert gyujtom a tovabbi otleteket kiprobalas celjabol.
#2   2007. 08. 02. csütörtök 13:39
Pisziszisza Pisziszisza
Ez érdekel,énisénis várom a sztorikat rolleyes
#3   2007. 08. 02. csütörtök 14:21
Pisziszisza Pisziszisza
hihi elég az is ha itt leírod,nekem nem azért kell mert élvezem az iylet olvasni hanem ötletnek jó crazya
#4   2007. 08. 02. csütörtök 14:42
Pisziszisza Pisziszisza VIP
Kezdünk elkanyarodni a témától,ez itt nem társkereső halljuk a történeted vigyor
#5   2007. 08. 03. péntek 11:02
TaraTamas TaraTamas
Igen, engem is nagyon erdekelne mar smile
Egyebkent tegnap kiprobaltunk itthon egy ujat: tanar/diak felalllas. nyes minden verzioban csak ajanlani tudom smile

Most, hogy kisebb barati korunkben kiderultek ilyen dolgok egymasrol (marmint hogy mindenki szereti az ilyen jellegu jatekokat), probalok osszehozni kisebb group-jellegut, bar nem tudom, hogy sok emberrel mennyire lenne jo. :S Meg gondolkodom a megvalosithatosagon...
#6   2007. 08. 03. péntek 11:44
Rosemary Rosemary
Szia! Én nagyon szeretem az ilyen játékokat, és csinálom is néha. Voltam már én is tanárnő és a párom meg a diák, meg cselédlány is. A párom is volt tanár én pedig a szende diáklány. Engem nagyon izgatnak ezek a játékok. Amikor én voltam a tanárnő, egy mutatópálcával mutogattam a páromnak, közben pedig lehajoltam az asztalához, és igy beláthatott a dekoltázsomba. Aztán a pálcát végighúztam a mellkasán, majd az ölébe ültem, nem birtuk sokáig a játszadozást, mert a helyzet maga izgatott mindkettőnket. A cselédlánysztori pedig szintén őrületes volt. Takaritottam, és ahogy nyújtózkodtam, felcsúszott mindig a szoknyám és ez kihozta a páromat a sodrából, és végül a konyhaasztalon kötöttünk ki. nyes
(Ez egy válasz TaraTamas üzenetére (2007. 08. 03. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 11:02
Igen, engem is nagyon erdekelne mar smile
Egyebkent tegnap kiprobaltunk itthon egy ujat: tanar/diak felalllas. nyes minden verzioban csak ajanlani tudom smile

Most, hogy kisebb barati korunkben kiderultek ilyen dolgok egymasrol (marmint hogy mindenki szereti az ilyen jellegu jatekokat), probalok osszehozni kisebb group-jellegut, bar nem tudom, hogy sok emberrel mennyire lenne jo. :S Meg gondolkodom a megvalosithatosagon...
#7   2007. 08. 04. szombat 14:41
TaraTamas TaraTamas
wow... nem rossz, szerencses vagy, hogy a parod partner ebben a dologban... (bar en sem panaszkodhatom) wink
(varom a tovabbi velemenyeket/otleteket)
#8   2007. 08. 04. szombat 16:07
X Törölt felhasználó (24620)
Hehe, olvasom a topic címét; "szerepjáték", rákattintok. mi az első szó amit meglátok:
"WOW"
Megijedtem basszus, hogy ennyire elborult emberek vnnak it, aztán továbbolvasva, megnyugodtam. nyes (aki tudja miről beszélek, az tudja, aki meg nem az nem)
(Ez egy válasz TaraTamas üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:41
wow... nem rossz, szerencses vagy, hogy a parod partner ebben a dologban... (bar en sem panaszkodhatom) wink
(varom a tovabbi velemenyeket/otleteket)
#9   2007. 08. 04. szombat 16:10
zelli zelli
Te gyerek, ez pedagógiai módszer! De azonnal irány a nappali, mert..... hehe
#10   2007. 08. 11. szombat 11:58
TaraTamas TaraTamas
semmi WOWozas, kizarolag szex-jatekokat varok tovabbra is smile
#11   2007. 08. 13. hétfő 19:03
Krok486 Krok486
ejnye, ennyi disznót, pfuj, mindjárt elmegy az életkedvem... wink

A szerepjáték akkor jó, ha spontán alakul ki. A kedves például rendszeresen "jön a szertárba javítani az ötösért". Sikerül is neki minden alkalommal. Néha meg én kerülök tévészerelő-szerepbe... Nagyon finom!
#12   2007. 08. 22. szerda 09:03
X Törölt felhasználó (65919)
A párommal egyértelműen azon az állásponton vagyunk: minden ami kellemes és elfogadható az a szex során elfogadott. Ilyenek a szerepjátékok is. Bármilyen furcsa a párom, és (bevallom)én is az erőszakosdit kedeveljük. Nos nem megyek bele a részeletekbe, hanem a haszonló játékot játszó párok számára volna egy tanácsom, ami nálunk (tekintettel az "erőszakosdi" hevesebb formáira) nagyon bevált: a biztosnági szó. Miről is van szó? A szerepjáték során a belélés lényeges és a szerep egyértelműen megkivánja a tiltakozást, de pontosan ezért nehéz tudni mikor léptük túl a határt, mi az amit már nem kiván megtenni a társunk (mi az amit már nem szeret ha megtesznek vele). Ugyanis az "erőszakosdi" lényege a tiltakozás, és a még evesebb tiltakozás, inkább még hevesebb gerjedelmet válthat mint megállást. Illetve ha a heves tiltakozás során visszakérdezünk, ezt igazából vagy csak játékból mondod: oda a varázs. Tény az erőszakodinál a heves tiltakozással nem lehet jelezni: "edig volt, többet ebből ne!". Ebbean az esetben segít a biztosnági jelszó. Ez egy olyan, a helyzethez regyáltalán nem illő kifejezés, szó (pl. laszkaszűrő wink amit véltelenül sem mondhatunk ki a szerepjáték során, de ami ha elhangzik akkor az egyértelműen MEGÁLLJT! jelent. Tíz éves együttlétünk során engem vagy kétszer ragadt el nagyon a hév, de az asszonyt is egyszer és a biztonsági jelszó megkimélt a kellemetlenségektől, és teljes beléléssel tudjuk játszani az egyik kedevenc játékunkat.
#13   2007. 08. 23. csütörtök 18:07
Wringer26 Wringer26
Sziasztok! Én is imádom a szerepjátékokat, de egy kicsit nehéz rávennem ezekre a párom. Voltam már tanárnő, diák, cseléd, és mivel a párom hivatali személy, ezért elég gyakran ügyfél is.
#14   2007. 09. 02. vasárnap 15:48
TaraTamas TaraTamas
Jelszos megoldas fontos! Elotte nem is gondolna az ember, hogy elofordulhat ilyen helyzet. (bar szemely szerint en meg nem probaltam az ilyen durvabb dolgokat)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (65919)
2007. 08. 22. szerda 09:03
A párommal egyértelműen azon az állásponton vagyunk: minden ami kellemes és elfogadható az a szex során elfogadott. Ilyenek a szerepjátékok is. Bármilyen furcsa a párom, és (bevallom)én is az erőszakosdit kedeveljük. Nos nem megyek bele a részeletekbe, hanem a haszonló játékot játszó párok számára volna egy tanácsom, ami nálunk (tekintettel az "erőszakosdi" hevesebb formáira) nagyon bevált: a biztosnági szó. Miről is van szó? A szerepjáték során a belélés lényeges és a szerep egyértelműen megkivánja a tiltakozást, de pontosan ezért nehéz tudni mikor léptük túl a határt, mi az amit már nem kiván megtenni a társunk (mi az amit már nem szeret ha megtesznek vele). Ugyanis az "erőszakosdi" lényege a tiltakozás, és a még evesebb tiltakozás, inkább még hevesebb gerjedelmet válthat mint megállást. Illetve ha a heves tiltakozás során visszakérdezünk, ezt igazából vagy csak játékból mondod: oda a varázs. Tény az erőszakodinál a heves tiltakozással nem lehet jelezni: "edig volt, többet ebből ne!". Ebbean az esetben segít a biztosnági jelszó. Ez egy olyan, a helyzethez regyáltalán nem illő kifejezés, szó (pl. laszkaszűrő wink amit véltelenül sem mondhatunk ki a szerepjáték során, de ami ha elhangzik akkor az egyértelműen MEGÁLLJT! jelent. Tíz éves együttlétünk során engem vagy kétszer ragadt el nagyon a hév, de az asszonyt is egyszer és a biztonsági jelszó megkimélt a kellemetlenségektől, és teljes beléléssel tudjuk játszani az egyik kedevenc játékunkat.
#15   2007. 09. 29. szombat 07:44
Picit feldobom ezt a topikot. Egy másik kedven szerepjátékunk az az amikor a feleségem olyan nőket játszik akik előfordulnak a környezetünkben. Olyan barátnőit akikről gondolja, hogy tetszenek nekem (és gondolom féltékeny rájuk). Megpróbál úgy felöltözni, ahogyan ezek a hölgyek, hangjukat, szokásos beszüdmódjukat utánozza, és a szex előtti és közbeni duma arról szól, hogy kurvára törjük a házasságot, hogy szégyentelenül csalom az asszonyt. Az asszony mindig elképzeli, hogy mi a sajátossága az ágyban az egyik-másik csajnak (nem szeret szopni, azátlagosnél érzékenyebb a csiklója). A legjöbb az volt, hogy egyszer az egyik barátnőjével eldumált annak a szexuális szokásain és így készítette elő a szerepét.

Fiatal korában színésznőnek készült és nagyon tehetséges az asszony, legalábbis ebben a játékban nagyo. És azt is el kell mondanom, hogy ő hozta be a kapcsolatunkba ezt a játékot, az elejlén csak úgy kezdődött, hogy arra kért "Meséld el, hogy basznád meg X-t!"
#16   2007. 09. 30. vasárnap 13:45
plusz plusz
Sziasztok! Szívesen leveleznénk hasonló témában, akár msn-en is. A kedvesemnek mindig mesélnem kell arról, hogy basznék és aláznék meg egy csajt előtte. Várnék javaslatokat a storyra. plusz.plusz@hotmail.com
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 03. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 11:44
Szia! Én nagyon szeretem az ilyen játékokat, és csinálom is néha. Voltam már én is tanárnő és a párom meg a diák, meg cselédlány is. A párom is volt tanár én pedig a szende diáklány. Engem nagyon izgatnak ezek a játékok. Amikor én voltam a tanárnő, egy mutatópálcával mutogattam a páromnak, közben pedig lehajoltam az asztalához, és igy beláthatott a dekoltázsomba. Aztán a pálcát végighúztam a mellkasán, majd az ölébe ültem, nem birtuk sokáig a játszadozást, mert a helyzet maga izgatott mindkettőnket. A cselédlánysztori pedig szintén őrületes volt. Takaritottam, és ahogy nyújtózkodtam, felcsúszott mindig a szoknyám és ez kihozta a páromat a sodrából, és végül a konyhaasztalon kötöttünk ki. nyes
#17   2007. 11. 13. kedd 15:34
Tomi-boy Tomi-boy
Hello.
Feldobom egy kicsit a topicot, mert kezd leulni :(
Nekem is van hasonlo elmenyem. A ex-baratnommel regebben mi is jatszottunk hasonlo szerepjatekokat, mint amilyeneket ti irtatok. Egyszer viszont felvetette, hogy mi lenne, ha nem csak ketten jatszanank ilyet? (korabban mar volt parcseres/gruppen szexben reszunk, szoval ez nem lett volna uj) Viszont nem tudtuk, hogyan kellene erre partnereket szerezni. Azonkivul elegge otlet hian is voltunk. (vegul egyebkent nem valosult meg a dolog mas okok miatt).
Igazabol az volt a baj, hogy nem tudtuk, hogy mi lett volna a jo "jatek" mondjuk 4esben. mit gondoltok?
#18   2007. 11. 19. hétfő 16:05
weblui weblui
Írd meg a címedet...
(Ez egy válasz plusz üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 30. vasárnap 13:45
Sziasztok! Szívesen leveleznénk hasonló témában, akár msn-en is. A kedvesemnek mindig mesélnem kell arról, hogy basznék és aláznék meg egy csajt előtte. Várnék javaslatokat a storyra. plusz.plusz@hotmail.com
#19   2007. 11. 23. péntek 00:15
devil433 devil433
én nagyon szeretem a tanárnőket és a nővéreket
#20   2007. 11. 23. péntek 04:24
A kedvencem, amikor az asszony, más ismerős nőket alakít. Ért hozzá nagyon. Megpróbál az ismerős csajokhoz hasonlóan öltözködni, sminkelni, sajátos szófordulatokat les el tőlük. Még a szexre is kitalál valami extra jellemzőt: az egyik kicist domina (káromkodik miközben nyalatja magát), a másiknak tetszik ha jól megpaskolják a seggét. Na és persze megy a duma arról, hogy mi nagyon törjük a házasságot.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: TaraTamas TaraTamas
Nyitás ideje: 2007. 07. 24. kedd
Üzenetek: 128db
Utolsó üzenet: 2024. 02. 13. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!