Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#220   2007. 10. 13. szombat 22:04
X Törölt felhasználó (21812)
#219   2007. 10. 13. szombat 17:57
tom1019 tom1019 VIP Admin
#218   2007. 10. 13. szombat 13:04
Szoni Szoni VIP
Ea ha a tul sok zsirozs-füszeres elrontana a "hangulatodat"...Ezt kapd be :


Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#217   2007. 10. 13. szombat 11:58
yanek77 yanek77 VIP
#216   2007. 10. 12. péntek 12:28
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Ja, akkor az olyan, mint amikor én krumplifőzeléket főzök úgy, hogy nincs itthon krumpli meg babérlevél... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 11. csütörtök 20:48
én ilyet zöldbab nélkül szoktam...hagyma olajon megpirítva, bele a hús, kicsit dinsztelem, aztán ráteszek kb. két evőkanál mustárt...nagyon tuti...zöldségelem, aztán amikor majdnem kész, akkor tejszínes habarással sűrítem eljen jah...szoktam bele csurgatott tésztát is tenni...ma is ilyesfélét kotyvasztottam...de nem volt se tárkonyom, se tejszínem itthon hehe
#215   2007. 10. 11. csütörtök 20:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
én ilyet zöldbab nélkül szoktam...hagyma olajon megpirítva, bele a hús, kicsit dinsztelem, aztán ráteszek kb. két evőkanál mustárt...nagyon tuti...zöldségelem, aztán amikor majdnem kész, akkor tejszínes habarással sűrítem eljen jah...szoktam bele csurgatott tésztát is tenni...ma is ilyesfélét kotyvasztottam...de nem volt se tárkonyom, se tejszínem itthon hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 10. 11. csütörtök 17:45
Elmondom, hogy a hétvégi főzésre mit tervezek:

Tárkonyos pulykaraguleves zöldbabbal:

"Hagyományos" zöldbablevest készítek, de nem cukrozom, és kevesebb ecettel ízesítem, mert a tárkony is savanykás. Főzök bele csíkokra vágott pulykamellfilét is, és mivel raguról van szó, így egy kis répával és zöldséggel is "dúsítom". A végén eg kis rántással sűrítem. Az asztalnál ízlés szerint egy kis tejföllel még fenségesebbé tehető.

A második féle Húsos palacsinta lesz, saját recept szerint.
Jó sok hagymát dinsztelek, amin megpirítom a husit (nem kell színhús, a legjobb a lapocka, aki sertést szeret, baromfievőknek pedig pulyka felsőcomb-filé, vagy apróhús), majd pörköltösen-magyarosan főzöm. Tehát rendesen pirospaprikát, borsot (ízlés szerint majorannát) teszek bele. Azért jobb nagyobb darabokban feltenni főni a húst, mert amikor a hús megpuhult, akkor kiveszem a lábasból, és ledarálom (nagyobb húsdarabok-könnyebb "vadászat" a lábasban).
Az átlagosnál kicsit vastagabb palacsintát sütök, amibe a kihűlt darálthúst beleteszem, és erre még 1 darab sajtot is teszek, így csomagalom össze. Jó szorosra!
A visszamaradt pörköltszaftot (kicsit bővebb lével készítem) tejszínnel és 2-3 100g-os natúr krémsajttal sűrítem. Ezzel összefőzöm, hogy jó sűrű és homogén legyen, majd a palacsintákat óvatosan visszahelyezem (hogy ne nyíljanak szét), és együtt még összemelegítem.
Tálaláskor bőségesen locsoljuk meg a szósszal. Javaslok hozzá céklát!

Jó étvágyat!
#214   2007. 10. 11. csütörtök 17:46
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
De kár, hogy fahéjas... Mert aztat ki nem állhatom... Mondjuk szerintem elkészíthető fahéj nélkül is. Úgy bizti finom lehet.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 08:03
ilyennel még nem találkoztam smile valaki evett ilyent közülletek? finom? smile
FAHÉJAS RÁNTOTT TEJBEGRÍZ
Hozzávalók: 1 l tej, 1,5 dl víz, 15 dkg gríz, 1 mk. só, 2 kk. cukor; a bundázáshoz: 10 dkg liszt, 1 tojás, 0,5 dl tej, 10 dkg morzsa; a sütéshez: bő olaj; a tetejére: 1 csapott k. fahéj, 3 ek. porcukor.
Elkészítése: A vízzel felhígított tejet felforraljuk, és belekeverjük a csipetnyi sóval elkevert grízt. Állandóan kevergetve sűrűre főzzük, cukorral édesítjük. Két-három vizezett lapostányérra öntjük, ujjnyi vastagságban, és hűlni hagyjuk. Tetszés szerint kisebb kockákra/téglalapokra vágjuk, kb. akkorára, mint a halrudacskák, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük. Lecsöpögtetjük, és fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


#213   2007. 10. 11. csütörtök 17:45
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Elmondom, hogy a hétvégi főzésre mit tervezek:

Tárkonyos pulykaraguleves zöldbabbal:

"Hagyományos" zöldbablevest készítek, de nem cukrozom, és kevesebb ecettel ízesítem, mert a tárkony is savanykás. Főzök bele csíkokra vágott pulykamellfilét is, és mivel raguról van szó, így egy kis répával és zöldséggel is "dúsítom". A végén eg kis rántással sűrítem. Az asztalnál ízlés szerint egy kis tejföllel még fenségesebbé tehető.

A második féle Húsos palacsinta lesz, saját recept szerint.
Jó sok hagymát dinsztelek, amin megpirítom a husit (nem kell színhús, a legjobb a lapocka, aki sertést szeret, baromfievőknek pedig pulyka felsőcomb-filé, vagy apróhús), majd pörköltösen-magyarosan főzöm. Tehát rendesen pirospaprikát, borsot (ízlés szerint majorannát) teszek bele. Azért jobb nagyobb darabokban feltenni főni a húst, mert amikor a hús megpuhult, akkor kiveszem a lábasból, és ledarálom (nagyobb húsdarabok-könnyebb "vadászat" a lábasban).
Az átlagosnál kicsit vastagabb palacsintát sütök, amibe a kihűlt darálthúst beleteszem, és erre még 1 darab sajtot is teszek, így csomagalom össze. Jó szorosra!
A visszamaradt pörköltszaftot (kicsit bővebb lével készítem) tejszínnel és 2-3 100g-os natúr krémsajttal sűrítem. Ezzel összefőzöm, hogy jó sűrű és homogén legyen, majd a palacsintákat óvatosan visszahelyezem (hogy ne nyíljanak szét), és együtt még összemelegítem.
Tálaláskor bőségesen locsoljuk meg a szósszal. Javaslok hozzá céklát!

Jó étvágyat!
#212   2007. 10. 11. csütörtök 16:37
tom1019 tom1019 VIP Admin
A fiúknak hoztam egy kis pacalpörkűttet bennefőtt korompléval:



A lányoknak meg du.-i nassit:

#211   2007. 10. 04. csütörtök 08:21
X Törölt felhasználó (21812)
Ez de klassz! Még soha nem hallottam róla, de biztos nagyon finom.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 08:03
ilyennel még nem találkoztam smile valaki evett ilyent közülletek? finom? smile
FAHÉJAS RÁNTOTT TEJBEGRÍZ
Hozzávalók: 1 l tej, 1,5 dl víz, 15 dkg gríz, 1 mk. só, 2 kk. cukor; a bundázáshoz: 10 dkg liszt, 1 tojás, 0,5 dl tej, 10 dkg morzsa; a sütéshez: bő olaj; a tetejére: 1 csapott k. fahéj, 3 ek. porcukor.
Elkészítése: A vízzel felhígított tejet felforraljuk, és belekeverjük a csipetnyi sóval elkevert grízt. Állandóan kevergetve sűrűre főzzük, cukorral édesítjük. Két-három vizezett lapostányérra öntjük, ujjnyi vastagságban, és hűlni hagyjuk. Tetszés szerint kisebb kockákra/téglalapokra vágjuk, kb. akkorára, mint a halrudacskák, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük. Lecsöpögtetjük, és fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


#210   2007. 10. 04. csütörtök 08:03
yanek77 yanek77
ilyennel még nem találkoztam smile valaki evett ilyent közülletek? finom? smile
FAHÉJAS RÁNTOTT TEJBEGRÍZ
Hozzávalók: 1 l tej, 1,5 dl víz, 15 dkg gríz, 1 mk. só, 2 kk. cukor; a bundázáshoz: 10 dkg liszt, 1 tojás, 0,5 dl tej, 10 dkg morzsa; a sütéshez: bő olaj; a tetejére: 1 csapott k. fahéj, 3 ek. porcukor.
Elkészítése: A vízzel felhígított tejet felforraljuk, és belekeverjük a csipetnyi sóval elkevert grízt. Állandóan kevergetve sűrűre főzzük, cukorral édesítjük. Két-három vizezett lapostányérra öntjük, ujjnyi vastagságban, és hűlni hagyjuk. Tetszés szerint kisebb kockákra/téglalapokra vágjuk, kb. akkorára, mint a halrudacskák, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük. Lecsöpögtetjük, és fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


#209   2007. 10. 04. csütörtök 07:05
zelli zelli
Szeretem a tejbepapit fahéjjal és kakaóval is! wink Ha kicsit sűrűbbre főzzük, a férjem még baracklekvárt is tesz rá! bee1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 03. szerda 20:05
Kifelejtettem a tejbegrízt.

Én fahéjjal szeretem a legjobban.

Ti szeretitek? Mit tesztek rá?
#208   2007. 10. 03. szerda 20:47
MmePrune MmePrune VIP Admin
én is szeretem...de porcukros kakaóporral...amikor a cukros kakaó kicsit összeáll, és darabokban marad a gríz tetején smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 03. szerda 20:05
Kifelejtettem a tejbegrízt.

Én fahéjjal szeretem a legjobban.

Ti szeretitek? Mit tesztek rá?
#207   2007. 10. 03. szerda 20:43
yanek77 yanek77
csak fahéjat de a lányom csak kakaóporral(nesquik! smile ) szereti smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 03. szerda 20:05
Kifelejtettem a tejbegrízt.

Én fahéjjal szeretem a legjobban.

Ti szeretitek? Mit tesztek rá?
#206   2007. 10. 03. szerda 20:05
X Törölt felhasználó (21812)
Kifelejtettem a tejbegrízt.

Én fahéjjal szeretem a legjobban.

Ti szeretitek? Mit tesztek rá?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 02. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 02. kedd 21:53
Kérdés:

Van nektek is olyan végtelenül egyszerű étel, ami hatalmas boldogságot okoz?

Nekem ilyen pl.

1) császárszalonna, ecetes vízbe áztatott hagymakarikákkal

2) kacsazsíros kenyér paradicsommal és paprikával

3) sült kolbász mustárral

4) friss kenyér csücske boltból hazafelé menet elfogyasztva
#205   2007. 10. 03. szerda 18:48
X Törölt felhasználó (94621)
De előtte a kezed hátul össze lesz bilincselve, mielőtt bekapod.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 03. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 03. szerda 17:24
a kolbászt azt bekapom...de hogy lepkéket szopogassak...
#204   2007. 10. 03. szerda 17:24
MmePrune MmePrune VIP Admin
a kolbászt azt bekapom...de hogy lepkéket szopogassak...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 03. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 03. szerda 11:55
szombati előzetes:


nyes

és a desszert:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#203   2007. 10. 03. szerda 13:49
tom1019 tom1019 VIP Admin
Az aranygaluska:
Szóval semmi recept, fogom a jó mély tálat, belezúdítok egy fél zacsi lisztet -érzésre-, egy kis cukros tejben felfuttatom az élesztőt, azt bele, két tojás sárgáját, egy csipet sót, még egy evőkanál porcukrot, hadd menjen. És keverem, keverem, mindig egy pici langyos tejet öntök hozzá, amíg sima nem lesz, inkább lágyabb legyen a tészta, mint keményebb. És a végén egy jó evőkanál olvasztott margarint öntök bele langyosan, azzal is jól ki kell keverni, elég nehezen indul, mert sehogyse akar elkezdeni összekeveredni, de aztán simán! Rá egy konyharuhát és keljen vagy negyven percig.

Azalatt megdarálok három marék diót, összekeverem jó bőven kristálycukorral, mert az a jobb, mert az tud olyan szépen rákaramellizálódni a galuskára, amikor megsült. És aztán kimargarinozok egy közepes tepsit, és külön felolvasztok két evőkanál margarint és belemártok egy evőkanalat a margarinba, kiszaggatok vele egy kanál tésztát, belemártom a dióba és bele a tepsibe, egymás mellé sorban, és jöhet rá a következő réteg is, amennyi csak van. Tehát semmi gyúródeszka, meg ilyesmi. Csak a kanál.

Még kelni hagyom fél órát, aztán be a langyos sütőbe. Azért langyosba, hogy ott még legyen neki ideje megnövekedni, és fokozatosan emelem a hőmérsékletet, vagyis kábé húsz percig nem túl meleg a sütő, a végén pedig tíz percig jól bedurrantani neki, hogy szépen megpiruljon a teteteje. És nem rögtön rántjuk ki a sütőből, hadd legyen csak benne, közben elkészítjük az öntetet.
Ami nálam nem ám borsodó, meg a nyavalya, hanem egyszerű vaníliáspudingból készített sodó, vagyis dupla annyi tejből készített puding, mint ami a zacsira van írva, jó folyós legyen. Teszek bele még egy fél kikapart vaníliarudat, vagy egy zacsi vaníliáscukrot.
Na mármost, amikor az illata áthatol az érzékszerveimen, máris szedem ki a tányérra, és a tésztakupacok szépen, külön jönnek ki, nem egybeáll a tészta, hanem csuda jópofán külön galuskákba marad, pedig nem is úgy néz ki. És az egésznek a belseje puha, levegős, a kérge meg ropog, akkor sikerült! Mindenképpen a sütés befejezése előtt szúrjatok a közepébe egy próbatűt, ha nem ragad rá tészta, akkor belül is megsült!
Irtó laktató ám! Amikor a fiamék eszik, meg még én is bűnözöm egy picit, akkor épp elfogy, de úgy érzi az ember, hogy degeszre is ette magát! Kihűlve mi már nem szeretjük, de van, aki igen.
Jó étvágyt!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#202   2007. 10. 03. szerda 11:55
tom1019 tom1019 VIP Admin
szombati előzetes:


nyes

és a desszert:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 03. szerda 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 03. szerda 06:19
te zelli! ez mióta végtelenül egyszerű étel? ezzel annyit kell pancsolni, amíg elkészíted, hogy már a munkával jóllaksz mf1 smile
nekem a legegyszerűbb, boldogságot okozó étel a füstölt kolbász...elő a hütőből, kicsomagolom és beleharapok egy becsületeset...csak úgy kenyér nélkül smile
#201   2007. 10. 03. szerda 06:46
zelli zelli
Szilva, ez Nekem azért egyszerű étel, mert nem Én csinálom! Egyszerű megenni! hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 03. szerda 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 03. szerda 06:19
te zelli! ez mióta végtelenül egyszerű étel? ezzel annyit kell pancsolni, amíg elkészíted, hogy már a munkával jóllaksz mf1 smile
nekem a legegyszerűbb, boldogságot okozó étel a füstölt kolbász...elő a hütőből, kicsomagolom és beleharapok egy becsületeset...csak úgy kenyér nélkül smile
 
... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

tegnap 16:59
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját vágyfantáziánkról. Az aktuális partnerrel... Tovább
2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!