Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#220   2007. 10. 16. kedd 14:24
X Törölt felhasználó (21812)
A francba, kiszúrták, hogy pornó...
#219   2007. 10. 16. kedd 13:47
surdapapa surdapapa
hát végülis nagyon ideje lenne, h bekapj a konyhán egy tőlem származót! hehe eplus2
#218   2007. 10. 14. vasárnap 20:36
yanek77 yanek77 VIP
smile

#217   2007. 10. 14. vasárnap 04:57
yanek77 yanek77 VIP
smile




#216   2007. 10. 13. szombat 22:10
Szoni Szoni VIP
Ilyen kesön csoki ? Nem hizlal ?
kerdes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 13. szombat 22:04
#215   2007. 10. 13. szombat 22:04
X Törölt felhasználó (21812)
#214   2007. 10. 13. szombat 17:57
tom1019 tom1019 VIP Admin
#213   2007. 10. 13. szombat 14:09
X Törölt felhasználó (21812)
Csajoknak!

Légy kívánatosan édes!

Természetesen mindenkinek más az íze... de sok függ attól is, mit eszel, vagy iszol egész nap. Bizonyos ételek képesek befolyásolni puncid ízét, ezért jól gondold meg, mit nassolsz előtte!

- A cigitől, az alkoholtól például kesernyés lesz.

- A vörös húsoktól, a spárgától, a brokkolitól, a spenóttól kicsit csípős és sós.

- A tejtermékektől, a tejtől és a sajttól sós.

- A petrezselyemtől, zeller zöldtől, amikben sok a klorofill, édeskés lesz a váladékod.

- A fahéjtól, kardamomtól, mentától, citromtól szintén édesebb lehet.

- A gyümölcsök határozottan megédesítenek! Főleg az ananász, a papaya, a dinnye, a mangó, az alma, a szőlő. Ezeknek akkora a cukortartalmuk, hogy még a cigaretta, vagy alkohol okozta kesernyés ízt is képesek semlegesíteni!


Semlegesen:

- Ha csak zöldséget eszel – kivéve a káposzta rokonságába tartozókat , azaz a karfiolt, brokkolit, spárgát – sőt, főképp, ha sok zellert, semleges ízed lesz.


További tuti tippek, hogy igazán finom legyél!

- Segít, ha sok vizet iszol napközben, ami kimossa a mérgeket a szervezetedből.

- Segít, ha a napi fehérje-adagodat mondjuk inkább sovány és fehér csirkehúsból állítod össze.


Egyél halat, a legjobb falat?

A halfogyasztásról megoszlanak a vélemények. Sokak szerint nem lesz tőle az embernek túl jó íze, sokak szerint pedig közömbös. Valószínűleg a halban lévő anyagok különbözőféleképp hatnak az emberekre. Ne hagyj föl azonnal a halevéssel, inkább kísérletezz! Hiszen a hal ételek, a tenger gyümölcsei rendkívül egészségesek, és afrodiziákum hatásúak!


Kerüld a gyors ételeket!

Az előre elkészített zacskós tésztákat, mikrós félkész termékeket, ezek ugyanis tele vannak vegyszerekkel, tartósítószerekkel, és azon túl, hogy egészségtelen, nem leszel tőlük kívánatos.
#212   2007. 10. 13. szombat 13:04
Szoni Szoni VIP
Ea ha a tul sok zsirozs-füszeres elrontana a "hangulatodat"...Ezt kapd be :


Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#211   2007. 10. 13. szombat 11:58
yanek77 yanek77 VIP
#210   2007. 10. 12. péntek 12:28
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Ja, akkor az olyan, mint amikor én krumplifőzeléket főzök úgy, hogy nincs itthon krumpli meg babérlevél... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 11. csütörtök 20:48
én ilyet zöldbab nélkül szoktam...hagyma olajon megpirítva, bele a hús, kicsit dinsztelem, aztán ráteszek kb. két evőkanál mustárt...nagyon tuti...zöldségelem, aztán amikor majdnem kész, akkor tejszínes habarással sűrítem eljen jah...szoktam bele csurgatott tésztát is tenni...ma is ilyesfélét kotyvasztottam...de nem volt se tárkonyom, se tejszínem itthon hehe
#209   2007. 10. 11. csütörtök 20:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
én ilyet zöldbab nélkül szoktam...hagyma olajon megpirítva, bele a hús, kicsit dinsztelem, aztán ráteszek kb. két evőkanál mustárt...nagyon tuti...zöldségelem, aztán amikor majdnem kész, akkor tejszínes habarással sűrítem eljen jah...szoktam bele csurgatott tésztát is tenni...ma is ilyesfélét kotyvasztottam...de nem volt se tárkonyom, se tejszínem itthon hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 10. 11. csütörtök 17:45
Elmondom, hogy a hétvégi főzésre mit tervezek:

Tárkonyos pulykaraguleves zöldbabbal:

"Hagyományos" zöldbablevest készítek, de nem cukrozom, és kevesebb ecettel ízesítem, mert a tárkony is savanykás. Főzök bele csíkokra vágott pulykamellfilét is, és mivel raguról van szó, így egy kis répával és zöldséggel is "dúsítom". A végén eg kis rántással sűrítem. Az asztalnál ízlés szerint egy kis tejföllel még fenségesebbé tehető.

A második féle Húsos palacsinta lesz, saját recept szerint.
Jó sok hagymát dinsztelek, amin megpirítom a husit (nem kell színhús, a legjobb a lapocka, aki sertést szeret, baromfievőknek pedig pulyka felsőcomb-filé, vagy apróhús), majd pörköltösen-magyarosan főzöm. Tehát rendesen pirospaprikát, borsot (ízlés szerint majorannát) teszek bele. Azért jobb nagyobb darabokban feltenni főni a húst, mert amikor a hús megpuhult, akkor kiveszem a lábasból, és ledarálom (nagyobb húsdarabok-könnyebb "vadászat" a lábasban).
Az átlagosnál kicsit vastagabb palacsintát sütök, amibe a kihűlt darálthúst beleteszem, és erre még 1 darab sajtot is teszek, így csomagalom össze. Jó szorosra!
A visszamaradt pörköltszaftot (kicsit bővebb lével készítem) tejszínnel és 2-3 100g-os natúr krémsajttal sűrítem. Ezzel összefőzöm, hogy jó sűrű és homogén legyen, majd a palacsintákat óvatosan visszahelyezem (hogy ne nyíljanak szét), és együtt még összemelegítem.
Tálaláskor bőségesen locsoljuk meg a szósszal. Javaslok hozzá céklát!

Jó étvágyat!
#208   2007. 10. 11. csütörtök 17:46
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
De kár, hogy fahéjas... Mert aztat ki nem állhatom... Mondjuk szerintem elkészíthető fahéj nélkül is. Úgy bizti finom lehet.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 08:03
ilyennel még nem találkoztam smile valaki evett ilyent közülletek? finom? smile
FAHÉJAS RÁNTOTT TEJBEGRÍZ
Hozzávalók: 1 l tej, 1,5 dl víz, 15 dkg gríz, 1 mk. só, 2 kk. cukor; a bundázáshoz: 10 dkg liszt, 1 tojás, 0,5 dl tej, 10 dkg morzsa; a sütéshez: bő olaj; a tetejére: 1 csapott k. fahéj, 3 ek. porcukor.
Elkészítése: A vízzel felhígított tejet felforraljuk, és belekeverjük a csipetnyi sóval elkevert grízt. Állandóan kevergetve sűrűre főzzük, cukorral édesítjük. Két-három vizezett lapostányérra öntjük, ujjnyi vastagságban, és hűlni hagyjuk. Tetszés szerint kisebb kockákra/téglalapokra vágjuk, kb. akkorára, mint a halrudacskák, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük. Lecsöpögtetjük, és fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


#207   2007. 10. 11. csütörtök 17:45
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Elmondom, hogy a hétvégi főzésre mit tervezek:

Tárkonyos pulykaraguleves zöldbabbal:

"Hagyományos" zöldbablevest készítek, de nem cukrozom, és kevesebb ecettel ízesítem, mert a tárkony is savanykás. Főzök bele csíkokra vágott pulykamellfilét is, és mivel raguról van szó, így egy kis répával és zöldséggel is "dúsítom". A végén eg kis rántással sűrítem. Az asztalnál ízlés szerint egy kis tejföllel még fenségesebbé tehető.

A második féle Húsos palacsinta lesz, saját recept szerint.
Jó sok hagymát dinsztelek, amin megpirítom a husit (nem kell színhús, a legjobb a lapocka, aki sertést szeret, baromfievőknek pedig pulyka felsőcomb-filé, vagy apróhús), majd pörköltösen-magyarosan főzöm. Tehát rendesen pirospaprikát, borsot (ízlés szerint majorannát) teszek bele. Azért jobb nagyobb darabokban feltenni főni a húst, mert amikor a hús megpuhult, akkor kiveszem a lábasból, és ledarálom (nagyobb húsdarabok-könnyebb "vadászat" a lábasban).
Az átlagosnál kicsit vastagabb palacsintát sütök, amibe a kihűlt darálthúst beleteszem, és erre még 1 darab sajtot is teszek, így csomagalom össze. Jó szorosra!
A visszamaradt pörköltszaftot (kicsit bővebb lével készítem) tejszínnel és 2-3 100g-os natúr krémsajttal sűrítem. Ezzel összefőzöm, hogy jó sűrű és homogén legyen, majd a palacsintákat óvatosan visszahelyezem (hogy ne nyíljanak szét), és együtt még összemelegítem.
Tálaláskor bőségesen locsoljuk meg a szósszal. Javaslok hozzá céklát!

Jó étvágyat!
#206   2007. 10. 11. csütörtök 16:37
tom1019 tom1019 VIP Admin
A fiúknak hoztam egy kis pacalpörkűttet bennefőtt korompléval:



A lányoknak meg du.-i nassit:

#205   2007. 10. 04. csütörtök 08:21
X Törölt felhasználó (21812)
Ez de klassz! Még soha nem hallottam róla, de biztos nagyon finom.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 08:03
ilyennel még nem találkoztam smile valaki evett ilyent közülletek? finom? smile
FAHÉJAS RÁNTOTT TEJBEGRÍZ
Hozzávalók: 1 l tej, 1,5 dl víz, 15 dkg gríz, 1 mk. só, 2 kk. cukor; a bundázáshoz: 10 dkg liszt, 1 tojás, 0,5 dl tej, 10 dkg morzsa; a sütéshez: bő olaj; a tetejére: 1 csapott k. fahéj, 3 ek. porcukor.
Elkészítése: A vízzel felhígított tejet felforraljuk, és belekeverjük a csipetnyi sóval elkevert grízt. Állandóan kevergetve sűrűre főzzük, cukorral édesítjük. Két-három vizezett lapostányérra öntjük, ujjnyi vastagságban, és hűlni hagyjuk. Tetszés szerint kisebb kockákra/téglalapokra vágjuk, kb. akkorára, mint a halrudacskák, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük. Lecsöpögtetjük, és fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


#204   2007. 10. 04. csütörtök 08:03
yanek77 yanek77
ilyennel még nem találkoztam smile valaki evett ilyent közülletek? finom? smile
FAHÉJAS RÁNTOTT TEJBEGRÍZ
Hozzávalók: 1 l tej, 1,5 dl víz, 15 dkg gríz, 1 mk. só, 2 kk. cukor; a bundázáshoz: 10 dkg liszt, 1 tojás, 0,5 dl tej, 10 dkg morzsa; a sütéshez: bő olaj; a tetejére: 1 csapott k. fahéj, 3 ek. porcukor.
Elkészítése: A vízzel felhígított tejet felforraljuk, és belekeverjük a csipetnyi sóval elkevert grízt. Állandóan kevergetve sűrűre főzzük, cukorral édesítjük. Két-három vizezett lapostányérra öntjük, ujjnyi vastagságban, és hűlni hagyjuk. Tetszés szerint kisebb kockákra/téglalapokra vágjuk, kb. akkorára, mint a halrudacskák, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük. Lecsöpögtetjük, és fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


#203   2007. 10. 04. csütörtök 07:05
zelli zelli
Szeretem a tejbepapit fahéjjal és kakaóval is! wink Ha kicsit sűrűbbre főzzük, a férjem még baracklekvárt is tesz rá! bee1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 03. szerda 20:05
Kifelejtettem a tejbegrízt.

Én fahéjjal szeretem a legjobban.

Ti szeretitek? Mit tesztek rá?
#202   2007. 10. 03. szerda 20:47
MmePrune MmePrune VIP Admin
én is szeretem...de porcukros kakaóporral...amikor a cukros kakaó kicsit összeáll, és darabokban marad a gríz tetején smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 03. szerda 20:05
Kifelejtettem a tejbegrízt.

Én fahéjjal szeretem a legjobban.

Ti szeretitek? Mit tesztek rá?
#201   2007. 10. 03. szerda 20:43
yanek77 yanek77
csak fahéjat de a lányom csak kakaóporral(nesquik! smile ) szereti smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 03. szerda 20:05
Kifelejtettem a tejbegrízt.

Én fahéjjal szeretem a legjobban.

Ti szeretitek? Mit tesztek rá?
 
... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!