Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#260   2007. 11. 08. csütörtök 23:16
X Törölt felhasználó (21812)
Tényleg, hogy szeretitek a hotdogot: mustárral, ketchuppal, mindkettővel, salátalevéllel, sehogy?

És a hamburgert?

Esztek gyorskaját?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 08. csütörtök 23:14
Csajoknak is hoztam valamit:


#259   2007. 11. 08. csütörtök 23:14
X Törölt felhasználó (21812)
Csajoknak is hoztam valamit:


#258   2007. 11. 08. csütörtök 23:07
X Törölt felhasználó (21812)








#257   2007. 11. 07. szerda 19:39
tom1019 tom1019 VIP Admin
Hoztam nektek buktát, lekváros, vigyázzatok meleg még!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#256   2007. 11. 06. kedd 16:45
Szoni Szoni
Egyszerü az elkeszitese....


Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#255   2007. 11. 06. kedd 12:16
tom1019 tom1019 VIP Admin
Ivás közben , de meg.......-lak!!!... finom wink nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 05. hétfő 21:47
Ne csak együnk, igyunk is!


#254   2007. 11. 06. kedd 10:51
surdapapa surdapapa
ezt így nyalnám el Rólad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 05. hétfő 21:47
Ne csak együnk, igyunk is!


#253   2007. 11. 05. hétfő 21:47
X Törölt felhasználó (21812)
Ne csak együnk, igyunk is!


#252   2007. 11. 05. hétfő 12:32
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mai mh-i ebédem:

#251   2007. 11. 04. vasárnap 21:13
X Törölt felhasználó (21812)
Ki szereti a csípőset?






#250   2007. 11. 04. vasárnap 14:51
zelli zelli
Kedves Tom!
Köszönöm válaszod!
Akkor úgy látom, hogy mindketten titkoljuk a receptjeinket! wink Hasonlóan Hozzád, sajátos "fűszerkombinációimban" élem ki Magam!
És hasonlóan a disznótoros kajához, évente max. 2x az abált, húsosabb szalonna is belefér a menümbe! circling
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 11. 04. vasárnap 14:35
Én, mint "szakember" (ami nem igazándiból állja meg a helyét, max. van egy kis tapasztalatom a böllérkedésben és a főzésben), elmondanám neked, hogy
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:

Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.

Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a

sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!

A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
#249   2007. 11. 04. vasárnap 14:35
tom1019 tom1019 VIP Admin
Én, mint "szakember" (ami nem igazándiból állja meg a helyét, max. van egy kis tapasztalatom a böllérkedésben és a főzésben), elmondanám neked, hogy
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:

Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.

Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a

sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!

A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 13:35
Kedves Tom!
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta! worship Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!
Te, mint szakember, hogy csinálod? smile
#248   2007. 11. 04. vasárnap 13:35
zelli zelli
Kedves Tom!
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta! worship Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!
Te, mint szakember, hogy csinálod? smile
#247   2007. 11. 04. vasárnap 13:07
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mai ebédem:





#246   2007. 10. 31. szerda 13:24
X Törölt felhasználó (21812)
Ha a konyhában elfogyott a nasi:


#245   2007. 10. 29. hétfő 16:41
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Ezt mi ketten Moncyval megennénk!

nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 19:13
egy kis fagyi még tél előtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#244   2007. 10. 29. hétfő 16:37
tom1019 tom1019 VIP Admin
deeee lenyalnálak... finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 22:42
egy kis csoki még tél előtt/alatt/után/mindig?



#243   2007. 10. 29. hétfő 16:37
tom1019 tom1019 VIP Admin
a mai munkahelyi ebédem:

#242   2007. 10. 28. vasárnap 22:42
MmePrune MmePrune VIP Admin
egy kis csoki még tél előtt/alatt/után/mindig?



(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 19:13
egy kis fagyi még tél előtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#241   2007. 10. 28. vasárnap 19:13
tom1019 tom1019 VIP Admin
egy kis fagyi még tél előtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
 
... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

tegnap 16:59
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját vágyfantáziánkról. Az aktuális partnerrel... Tovább
2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!