Tényleg, hogy szeretitek a hotdogot: mustárral, ketchuppal, mindkettővel, salátalevéllel, sehogy?
És a hamburgert?
Esztek gyorskaját? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 23:14
És a hamburgert?
Esztek gyorskaját? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Csajoknak is hoztam valamit:
Csajoknak is hoztam valamit:


Hoztam nektek buktát, lekváros, vigyázzatok meleg még!
Egyszerü az elkeszitese....
Ivás közben , de meg.......-lak!!!...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 21:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ne csak együnk, igyunk is!
ezt így nyalnám el Rólad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 21:47
Törölt felhasználó (21812)
Ne csak együnk, igyunk is!
Ne csak együnk, igyunk is!
Mai mh-i ebédem:
Ki szereti a csípőset?


Kedves Tom!
Köszönöm válaszod!
Akkor úgy látom, hogy mindketten titkoljuk a receptjeinket!
Hasonlóan Hozzád, sajátos "fűszerkombinációimban" élem ki Magam!
És hasonlóan a disznótoros kajához, évente max. 2x az abált, húsosabb szalonna is belefér a menümbe!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 14:35
Köszönöm válaszod!
Akkor úgy látom, hogy mindketten titkoljuk a receptjeinket!
Hasonlóan Hozzád, sajátos "fűszerkombinációimban" élem ki Magam!És hasonlóan a disznótoros kajához, évente max. 2x az abált, húsosabb szalonna is belefér a menümbe!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én, mint "szakember" (ami nem igazándiból állja meg a helyét, max. van egy kis tapasztalatom a böllérkedésben és a főzésben), elmondanám neked, hogy
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:
Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.
Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a
sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!
A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:
Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.
Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a
sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!
A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
Én, mint "szakember" (ami nem igazándiból állja meg a helyét, max. van egy kis tapasztalatom a böllérkedésben és a főzésben), elmondanám neked, hogy
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:
Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.
Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a
sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!
A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 13:35
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:
Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.
Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a
sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!
A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Tom!
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta!
Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!
Te, mint szakember, hogy csinálod?
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta!
Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!Te, mint szakember, hogy csinálod?
Kedves Tom!
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta!
Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!
Te, mint szakember, hogy csinálod?
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta!
Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!Te, mint szakember, hogy csinálod?
Mai ebédem:


Ha a konyhában elfogyott a nasi:
Ezt mi ketten Moncyval megennénk!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
deeee lenyalnálak...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
a mai munkahelyi ebédem:
egy kis csoki még tél előtt/alatt/után/mindig?

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
egy kis fagyi még tél előtt???










MmePrune







Lolita Angel
