Ezt a vekony eledelt latva,szinte nyitottam egy "Fogyózás" nevü topicot !
Vigyazz,nehogy Anyu "halalra" eheztessen !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Vigyazz,nehogy Anyu "halalra" eheztessen !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a vekony eledelt latva,szinte nyitottam egy "Fogyózás" nevü topicot !
Vigyazz,nehogy Anyu "halalra" eheztessen !
Vigyazz,nehogy Anyu "halalra" eheztessen !
Ez több...






Nem tanácsos morogni, ha nem kapunk villásreggelit !
Jóóóóóóóóó az a müzli ! Ugye???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jóóóóóóóóó az a müzli ! Ugye???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai ebédem:


(a vecsési savanyúk kurva jók voltak, a többire már nem is emlékszem...
)


(a vecsési savanyúk kurva jók voltak, a többire már nem is emlékszem...
)
Távolkeketi svédasztal ínyenceknek:
ezt nem lehetett kihagyni...annyira édes és finyom volt...
Papsalátaleves:
Hozzávalók:
Papsaláta (jo sok)
10-15 dkg füstölt szalonna
4 gerezd fokhagyma
1 ek. liszt
3 tojás
2 dl tejföl
só,bors,ecet ízlés szerint
kevés olaj,vagy zsír
Elkészítés:
Az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk,majd a tepertôjét kiszedjük és félretesszük.A szalonnazsírba beletesszűk az apróra vágott fokhagymát,felengedjük forró vízzel.Megsózzuk,borsozzuk majd annyi ecettel fűszerezzük,hogy kellemesen savanykás legyen.Felforraljuk,beletesszük a salátát és puhára fôzzük.A lisztbôl hideg vízzel habarást készítünk és besűrítjük a levest.A tejfölet elkeverjük egy tojássárgával,és a tűzrôl levéve a levesbe keverjük.A megmaradt tojásfehérjét és 2 tojást felverjük,sóval ízesítjük,majd kevés zsíradékon omlettet sütünk belôle.Kockára vágjuk és a szalonnapörcökkel együtt a levesbe szórjuk.
(Papsaláta = Salátaboglárka
Ranunculus ficaria)

Hozzávalók:
Papsaláta (jo sok)
10-15 dkg füstölt szalonna
4 gerezd fokhagyma
1 ek. liszt
3 tojás
2 dl tejföl
só,bors,ecet ízlés szerint
kevés olaj,vagy zsír
Elkészítés:
Az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk,majd a tepertôjét kiszedjük és félretesszük.A szalonnazsírba beletesszűk az apróra vágott fokhagymát,felengedjük forró vízzel.Megsózzuk,borsozzuk majd annyi ecettel fűszerezzük,hogy kellemesen savanykás legyen.Felforraljuk,beletesszük a salátát és puhára fôzzük.A lisztbôl hideg vízzel habarást készítünk és besűrítjük a levest.A tejfölet elkeverjük egy tojássárgával,és a tűzrôl levéve a levesbe keverjük.A megmaradt tojásfehérjét és 2 tojást felverjük,sóval ízesítjük,majd kevés zsíradékon omlettet sütünk belôle.Kockára vágjuk és a szalonnapörcökkel együtt a levesbe szórjuk.
(Papsaláta = Salátaboglárka
Ranunculus ficaria)




surdinak egy konyhai giccses kép:
hüle!!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 29. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 29. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)










MmePrune






volvos1
Nika
