Nekem is bejön a csaj.
aranyos lány. nem dobnám ki ha nálam teremne egyszer. sőt.....
Annyira nincs a toppon de nem rosz.
Angie! sok szeretettel:

írtam...elküldtem...várom a választ
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 11:33

Nah, az MMPrune-nak uzenem, hogy irjon nekem az **********@*******.hu-ra, mert keptelen vagyok privat uzenetet kuldeni.. nagyszeru a rendszer
(vazelinator: kiszedtem a címed szerintem nem akarsz nagyon sok kanos, taho levelet kapni)

(vazelinator: kiszedtem a címed szerintem nem akarsz nagyon sok kanos, taho levelet kapni)
Nah, az MMPrune-nak uzenem, hogy irjon nekem az **********@*******.hu-ra, mert keptelen vagyok privat uzenetet kuldeni.. nagyszeru a rendszer

Angie, ha olvasnád -bár úgy tűnik eltűntél, mint szürke csacsi a ködben-, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Neked!
Szia Angie! Te mit sportolsz/sportoltál? Mert nagyon szép a tested és szépen ki van dolgozva a hasizmod is.
Angelina, Te tipikusan az a nő vagy, akinek jól áll a f*sz a szájában, és nehogy sértésnek vedd ám

čn olyat szeretnék kérdezni, hogy hetente mennyit dolgozik a kedves müvésznö (nincs hosszú ö-m ü-m), és egy átlag filmet hány nap alatt vesznek fel?
Két fasz a popoban ??!! Hogy az istenben megy olyan könnyen?? Tényleg igaz ezek szerint hogy a vékony lányok alatt nagy rés lapul!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 19:54

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

A kocka has mely néhány férfit szégyenbe hoz és irigyel!

nagyon humoros vagy,
csak ne csodálkoz, ha a teidhez hasonló hsz-re nem biztos, hogy reagál fog
(Ez egy válasz Astros üzenetére (2007. 12. 08. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 14:25
csak ne csodálkoz, ha a teidhez hasonló hsz-re nem biztos, hogy reagál fog

Ja,hogy még nem kérdez valaki valamit addig ő se fog ide beírni? Mégis milyen kérdésekre gondoltál? Matematika,fizika? Vagy érdembeli hozzá szólásként írjunk verseket neki?
Ja,hogy még nem kérdez valaki valamit addig ő se fog ide beírni? Mégis milyen kérdésekre gondoltál? Matematika,fizika? Vagy érdembeli hozzá szólásként írjunk verseket neki?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 13:16

köszönjük a jelzőket!
Angienek biztosan jól esnek a dicséretek, de érdemi hozzászólásokat és kérdéseket várna, amire válaszolni is tud!
Angienek biztosan jól esnek a dicséretek, de érdemi hozzászólásokat és kérdéseket várna, amire válaszolni is tud!
köszönjük a jelzőket!
Nagyon szexi a lába!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 19:02
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Én is kicsit gyarapitsam a rajongok népes táborát,találtam a szivemhez közel álló képeket.

Gyönyörű!
Próbáltam e html tag-eket ez a fórum még nem szeret. Vagy csak én kúetam el valamit, a lényeg, hogy a video ablakot nem tudtam belinkelni. Igaz alig negyed órát szöszltem, és feladtam, ezért a link.
Ha lehet youtube féle lejátszó ablakot linkelni fórumba be, akkor pls némi tech supportot.
Az egyébként a fórum topicokat is színesítené, ha itt helyben lene látható és nem kéne más oldalra elballagni.
Ha lehet youtube féle lejátszó ablakot linkelni fórumba be, akkor pls némi tech supportot.

Az egyébként a fórum topicokat is színesítené, ha itt helyben lene látható és nem kéne más oldalra elballagni.

angie-re való tekintettel maradhat, de érezd magad megdorgálva, mert ez idegen szexoldal

angie-re való tekintettel maradhat, de érezd magad megdorgálva, mert ez idegen szexoldal
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 11:15

http://www.***.com/view_video.php?viewkey=3f0a651ba9fbf502b0cd]Angie Crow casting
Angie kérésére töröltem a linket: MmePrune
Angie kérésére töröltem a linket: MmePrune
Kedves Angelina Crow! Most nézem meg azt a casting videót, amit MrEnigma említett korábban.
Fantasztikus kis csajszi vagy!!! Szereztél egy újabb rajongót! Tudnál küldeni valamilyen csini VIP képet? Köszi!
Fantasztikus kis csajszi vagy!!! Szereztél egy újabb rajongót! Tudnál küldeni valamilyen csini VIP képet? Köszi!