čn olyat szeretnék kérdezni, hogy hetente mennyit dolgozik a kedves müvésznö (nincs hosszú ö-m ü-m), és egy átlag filmet hány nap alatt vesznek fel?
Angelina, Te tipikusan az a nő vagy, akinek jól áll a f*sz a szájában, és nehogy sértésnek vedd ám
Szia Angie! Te mit sportolsz/sportoltál? Mert nagyon szép a tested és szépen ki van dolgozva a hasizmod is.
Angie, ha olvasnád -bár úgy tűnik eltűntél, mint szürke csacsi a ködben-, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Neked!
Nah, az MMPrune-nak uzenem, hogy irjon nekem az **********@*******.hu-ra, mert keptelen vagyok privat uzenetet kuldeni.. nagyszeru a rendszer
(vazelinator: kiszedtem a címed szerintem nem akarsz nagyon sok kanos, taho levelet kapni)
(vazelinator: kiszedtem a címed szerintem nem akarsz nagyon sok kanos, taho levelet kapni)
írtam...elküldtem...várom a választ
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 11:33
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah, az MMPrune-nak uzenem, hogy irjon nekem az **********@*******.hu-ra, mert keptelen vagyok privat uzenetet kuldeni.. nagyszeru a rendszer
Angie! sok szeretettel:
Annyira nincs a toppon de nem rosz.
aranyos lány. nem dobnám ki ha nálam teremne egyszer. sőt.....
Nekem is bejön a csaj.
Angie! Hogy lehet felvenni veled a kapcsolatot szorosabban? Mármint úgy értem tartasz valami rajongói klubbot vagy efélét? Hol? MIkor? Résztvevői kör?
nekem is csak az asszony meg ne tudja
haho
koszonom a karacsonyi jokivansagokat. Hogy lehet felvenni velem a kapcsolatot? Legyetek talalekonyak
en mar nem merek ide irni semmit, mert ugyis kitorlik.
Buek!
Angie
koszonom a karacsonyi jokivansagokat. Hogy lehet felvenni velem a kapcsolatot? Legyetek talalekonyak
en mar nem merek ide irni semmit, mert ugyis kitorlik. Buek!
Angie
aki találékony és megtalál azaz küzd is érted, az meg is érdemli a figyelmed, de nagyon.
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 29. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 21:55
haho
en mar nem merek ide irni semmit, mert ugyis kitorlik.
Buek!
Angie
en mar nem merek ide irni semmit, mert ugyis kitorlik. Buek!
Angie
jah, es hatha nem annyira reklam, nemsokara megjelenik a Fender Club karitativ 2008-as naptara, amiben en is szerepelek

te vagy rajta úgy hogy nem reklám
szép lett, lehet hogy perverz vagyok de a ruhás képeid jobban bírom. (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 29. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog új évet neked
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 29. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 22:40
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 29. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérem ne!
Lőjetek le!
Miért Hello Kitty???
Egy Fender-t hogy lehet így elbarmolni??? Még Gibson buziként is sikoltozom a látványon és rémálmaim lesznek... (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 29. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 22:40
Lőjetek le!
Miért Hello Kitty???
Egy Fender-t hogy lehet így elbarmolni??? Még Gibson buziként is sikoltozom a látványon és rémálmaim lesznek... (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 12. 29. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna már én is láttam ezt a fender szériát de nekem továbbra is a napégette Strat a kedvencem...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:50
Kérem ne!
Lőjetek le!
Miért Hello Kitty???
Egy Fender-t hogy lehet így elbarmolni??? Még Gibson buziként is sikoltozom a látványon és rémálmaim lesznek...
Lőjetek le!
Miért Hello Kitty???
Egy Fender-t hogy lehet így elbarmolni??? Még Gibson buziként is sikoltozom a látványon és rémálmaim lesznek...
Én a gitárt csak most vettem észre

tom1019

hotyesz123