Hát az utolsó sorozatban a piros száj eléggé furcsa lett. Bár nem vagyunk egyformák

Akkor inkabb maradjon a gitáros kép

Kedves boro(ó)skóla!
Neked már/még a pelus sem állna rosszul!
Neked már/még a pelus sem állna rosszul!

Azért a pelenkás képepket hagyjuk a büntetendő oldalaknak, és próbaljuk meg csak szimplán élvezni a látványt
egy kis ajándék a kis kedvencemnek, hogy visszacsábítsam az oldalra és a topicjába:

Sziasztok! én vertem már Angie-re, nagyon szerszámállító kis csajszi.
Angie!
OK! vettem egy új kocsit is neked, de szeretnénk újból látni!
Hozzál léci friss-ropogós híreket magadról, valamint új szexis és erotikus fotóknak is örülnénk!
Hozzál léci friss-ropogós híreket magadról, valamint új szexis és erotikus fotóknak is örülnénk!

Sztem enélkül az infó nélkül szegényebbek lettünk volna, de valszeg Angie is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 06. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 17:45

Törölt felhasználó (95993)

Sziasztok! én vertem már Angie-re, nagyon szerszámállító kis csajszi.
Lehet, ha nem hellokittys reklámoldal benyomását keltené a fórum, akkor kedves Angelinánk is több kedvvel látogatna minket...amúgy mi ez a rácupp a hellokikttyre? Volt már szettje dinnyével (meg még 1001 cuccal) is, oszt mégsincs teleszórva a topic mondjuk jól érett csányi terméssel...!?!?
Let's make ON !
Angelina kedves! Segítenél aktualizálni a topicodat némi friss vizuális ingerrel?

üdv (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Angie!

Sziasztok!
Khhm, hat nem tudom mibol gondoljatok, hogy hellokitty fan lennek - nem vagyok az
de koszi a cuki fotokat
Gyapoth kepei oszinten szolva nem tetszenek, nem jonn be ez a hulla-stilus, bocsi
Kovetkezo kritizalhato belem kotheto gitaros kep:

Khhm, hat nem tudom mibol gondoljatok, hogy hellokitty fan lennek - nem vagyok az

Gyapoth kepei oszinten szolva nem tetszenek, nem jonn be ez a hulla-stilus, bocsi

Kovetkezo kritizalhato belem kotheto gitaros kep:

ja es ne kuldjetek egy csomo gitaros kepet, mert nem erdekel

jók az új képeid,
a poénkodásokkal meg nem kell foglalkoznod,
(nem a kellékek a fontosak, hanem TE!)
csak nyomasd magad minnél többet közénk!
a gitáros képedbe én is szívesen bele-beléd kötnék!
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a poénkodásokkal meg nem kell foglalkoznod,

(nem a kellékek a fontosak, hanem TE!)

csak nyomasd magad minnél többet közénk!

a gitáros képedbe én is szívesen bele-beléd kötnék!

Sztem ez a stílus áll a legjobban neked, nekem legalábbis ez a képed tetszik a legjobban. (a gitáros)
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 08. péntek 21:21

Hú az a lakk naci valami örjitő ahogy a gyönyörű testedre tapad, rögtön elvennélek feleségül
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet Angie, hogy ezért meg fox kövezn, de ez a kép nekem minden "irányból" bejön

Angelina!Te Érzéki kis Tünemény:P
elég zsak a képek
A juj.hu-n Angelina.
Különben milyen volt Párizs?
Már, ha voltál mostanában. :o

Onnan nincsenek képeid?
Különben milyen volt Párizs?
Már, ha voltál mostanában. :o

Onnan nincsenek képeid?
Ha lesznek ujabb képeid,szivesen látnánk azokat is.
Zsolt (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Zsolt (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)