sziasztok! Hat privat uzenetet nem kaptam senkitol (mukodik ez egyaltalan??), ezert tovabbra is azt mondom, hogy aki nagyon akar privat dolgokat irogatni az irjon az emailemre. Ha az adminok nem torlik ki, akkor megtalaljatok a cimemet az oldalamon, angelinacrow.hu (amit elsore kihoz a google mar ha valaki venne a faradtsagot).
Zsiga mindenkinek a maganugye, hogy hogy elvez, nem foglalkoztat kulonosebben.
Szep hetveget!
Zsiga mindenkinek a maganugye, hogy hogy elvez, nem foglalkoztat kulonosebben.
Szep hetveget!
Miért nem irsz már Drága Nikim???
Szia Angie!Nagyon jól nézel ki, kevés ilyen szépség van a föld kerekén!Jóérzés h van egy olyan szinész aki ennyire törödik a rajongoival h igyekszik irni választ minden kérdésre!Lenne egy kérdésem:milyen érzés neked h több száz vagy mégtöb fiú téged néz maszti közben vagy rolad álmodozik élvezés közben??
nagyon szép vagy!!nekem a rózsaszín kézben ülő képed jön be a legjobban!
james_zabiela@vipmail.hu
kérlek erre irj cxsak egy pontot legalább, és akkr megtudom az email cimed. és akkor már privátba tehetem fel kérdéseiemet
puszkóóóó
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 21:21
kérlek erre irj cxsak egy pontot legalább, és akkr megtudom az email cimed. és akkor már privátba tehetem fel kérdéseiemet

puszkóóóó

Asszem ez az AngelinaCrow es amit tudni kell rola
nekem is van privat eletem, az nem tartozik ide, ertem? esetleg a privat kerdeseidet megbeszelhetjuk ha irsz privat uzenetet?

Asszem ez az AngelinaCrow es amit tudni kell rola
nekem is van privat eletem, az nem tartozik ide, ertem? esetleg a privat kerdeseidet megbeszelhetjuk ha irsz privat uzenetet?
(Ez egy válasz James_Zabiela üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 19:12

De milyen Niki?
(kiváncsi lennék arra a prgramra, talán átszervezem az estémet
)

De milyen Niki?
)

De őszintén, hallgatsz még a "Niki"-re?
Amikor a forgatáson voltunk, mindig, mindenki csak "Angie"-zott...
Na persze, a privi életben más... gondolom... (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 13:42

Na persze, a privi életben más... gondolom... (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves JZ, tudod az elet utjai kifurkeszhetetlenek
azert koszonom a bokot!
A valodi nevem Niki, de nem hiszem, hogy erre nehez rajonni.
Justmusic mindorokke
A studioban biztos nem fogsz velem talalkozni soha, nem az en vilagom. Meg mar amugyis van programom a hetvegere
udv,
Angie

Justmusic mindorokke

A studioban biztos nem fogsz velem talalkozni soha, nem az en vilagom. Meg mar amugyis van programom a hetvegere

udv,
Angie
Kedves JZ, tudod az elet utjai kifurkeszhetetlenek
azert koszonom a bokot!
Justmusic mindorokke
udv,
Angie (Ez egy válasz James_Zabiela üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 00:45

Justmusic mindorokke

udv,
Angie (Ez egy válasz James_Zabiela üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szijja Angelina!
Nem értem hogy találtál erre a szakmára. Egy nőnek nincs olyan nézése mint neked! Belebolondul az ember. És olyan lehangoló látni, ahogy megaláznak a férfiak. Persze ez neked talán nem igy jön le. Holott ha nem ebben a műfajban dolgoznál, sosem láttalak volna, ami nagy veszteség lett volna. Elképesztöen gyönyörű nő vagy.
Lenne egy pár kérdés...
Mi a valódi neved ha ezt itt engedélyezett feltüntetni?
Láttam justmusic.fm-et szereted, ebből arra asszociálok, hogy te is progi zene kedvelő vagy.
Ugyhogy akkor figyelmeztetnélek is hogy Most pénteken Steve Lawler a STUDO-ban
Örülnék ha látnálak, vendégem vagy egy italra
Puszika, és sok sikert az a továbbiakhoz!
Nem értem hogy találtál erre a szakmára. Egy nőnek nincs olyan nézése mint neked! Belebolondul az ember. És olyan lehangoló látni, ahogy megaláznak a férfiak. Persze ez neked talán nem igy jön le. Holott ha nem ebben a műfajban dolgoznál, sosem láttalak volna, ami nagy veszteség lett volna. Elképesztöen gyönyörű nő vagy.
Lenne egy pár kérdés...
Láttam justmusic.fm-et szereted, ebből arra asszociálok, hogy te is progi zene kedvelő vagy.

Szijja Angelina!
Lenne egy pár kérdés...
Ugyhogy akkor figyelmeztetnélek is hogy Most pénteken Steve Lawler a STUDO-ban
Örülnék ha látnálak, vendégem vagy egy italra
Puszika, és sok sikert az a továbbiakhoz!
Lenne egy pár kérdés...

Ha lesznek ujabb képeid,szivesen látnánk azokat is.
Zsolt (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Zsolt (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
A juj.hu-n Angelina.
Különben milyen volt Párizs?
Már, ha voltál mostanában. :o

Onnan nincsenek képeid?
Különben milyen volt Párizs?
Már, ha voltál mostanában. :o

Onnan nincsenek képeid?
elég zsak a képek
Angelina!Te Érzéki kis Tünemény:P
Lehet Angie, hogy ezért meg fox kövezn, de ez a kép nekem minden "irányból" bejön
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 08. péntek 21:21

Hú az a lakk naci valami örjitő ahogy a gyönyörű testedre tapad, rögtön elvennélek feleségül
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sztem ez a stílus áll a legjobban neked, nekem legalábbis ez a képed tetszik a legjobban. (a gitáros)

jók az új képeid,
a poénkodásokkal meg nem kell foglalkoznod,
(nem a kellékek a fontosak, hanem TE!)
csak nyomasd magad minnél többet közénk!
a gitáros képedbe én is szívesen bele-beléd kötnék!
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 02. 08. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a poénkodásokkal meg nem kell foglalkoznod,

(nem a kellékek a fontosak, hanem TE!)

csak nyomasd magad minnél többet közénk!

a gitáros képedbe én is szívesen bele-beléd kötnék!

ja es ne kuldjetek egy csomo gitaros kepet, mert nem erdekel