DrAnthony szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1033   2008. 04. 08. kedd 18:21
X Törölt felhasználó (52127)
ugy sem hagytam volna...hogy kidobjon...mikor szeretöt elbujtatni a szekrényben szokás... nyes

amugy meg...az ablakon ki is lehet mászni...nem fáj annyira hehe
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 18:16
Hát bizony doki majdnem kidobot az ablakon mf2
Na de mig ittunk a sárga lapokatt nem elhagyta? idiota
#1032   2008. 04. 08. kedd 18:16
Bandur Bandur
Hát bizony doki majdnem kidobot az ablakon mf2
Na de mig ittunk a sárga lapokatt nem elhagyta? idiota
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 08. kedd 17:55
itt mindig kellemes volt a légkör... smile

kisebb -nagyobb zörrenések meg minden házban vannak...
ezután is..minden kedves vendéget...ööö..izzzzéééé..."állunk" rendelkezésükre.... circling wink hehe
#1031   2008. 04. 08. kedd 17:55
itt mindig kellemes volt a légkör... smile

kisebb -nagyobb zörrenések meg minden házban vannak...
ezután is..minden kedves vendéget...ööö..izzzzéééé..."állunk" rendelkezésükre.... circling wink hehe
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:33
Hogy itt mennyivel kellemeseb lett a légkör nyes
Te doki,én utána néztem és nem midegy hogy bellucci,vagy belluci wow1 bocs de elnéztem egy c- betüt worship
Amugy szép vers saját?de mindegy a tartalom a lényeg
#1030   2008. 04. 08. kedd 17:33
Bandur Bandur
Hogy itt mennyivel kellemeseb lett a légkör nyes
Te doki,én utána néztem és nem midegy hogy bellucci,vagy belluci wow1 bocs de elnéztem egy c- betüt worship
Amugy szép vers saját?de mindegy a tartalom a lényeg
#1029   2008. 04. 08. kedd 16:28
....talán...Nekem szolt? smile wink

tudod..hogy Én is Téged Életem... smile

"...most élj,most örülj,hogy szép a nyár...most örülj,hogy van ki vár...és a két karjába zár..." smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 08. kedd 07:09

"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása

Tenger illata álmaimban
Kesernyés só, suttogó szél
édes-vadító napfény
Izzó homok a talpam alatt

Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása

Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid
Végtelent-nyitó nevetésed
Külvilág-felejtő ölelésed

Veled vagyok
S velem vagy

Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"

_________

Veled álmodtam, Életem!
#1028   2008. 04. 08. kedd 15:20
gazosgyuri gazosgyuri
Nyah...úgy látom ez nem nekem szólt... hehe eplus2 !!!

Minden rendben Doki?...kedélyek lenyugodtak?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 08. kedd 07:09

"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása

Tenger illata álmaimban
édes-vadító napfény

Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása

Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid

Veled vagyok
S velem vagy

Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"

_________

Veled álmodtam, Életem!
#1027   2008. 04. 08. kedd 08:19
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Szióka! Rég jártál mifelénk! Tán lassan visszaszoksz?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 07:31
Szia, Drága Doki!
Gyönyörű, ha valakit így szeretnek! Őszintén...... worship
#1026   2008. 04. 08. kedd 07:31
zelli zelli
Szia, Drága Doki!
Gyönyörű, ha valakit így szeretnek! Őszintén...... worship
#1025   2008. 04. 08. kedd 07:09

"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása

Tenger illata álmaimban
édes-vadító napfény

Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása

Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid

Veled vagyok
S velem vagy

Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"

_________

Veled álmodtam, Életem!
#1024   2008. 04. 07. hétfő 20:56
Bandur Bandur
Szerintem az egér padal volt a baj.az enyémet most cseréltem hoztam neked is egyett eljen

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 20:52
lol! hehe Az agyam már úgyis eldurrant... wink
#1023   2008. 04. 07. hétfő 20:52
lol! hehe Az agyam már úgyis eldurrant... wink
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 20:36
inkább ez duranjon
wink
#1022   2008. 04. 07. hétfő 20:36
Bandur Bandur
inkább ez duranjon
wink
#1021   2008. 04. 07. hétfő 12:55
Ha nem volnék admin, akkor is ezt mondanám! Te engem ne nevezz hazugnak!

Ez a viselkedésed meg csak téged minősít.

Meg ne lássalak itt még egyszer.

Innentől kezdve Persona non grata vagy a szobámban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:48
nem Ti adminok dobálóztok evvel állandóan?

átgondoltam: kinyalhatod!

humortalan seggfej! mf3
#1020   2008. 04. 07. hétfő 12:48
surdapapa surdapapa
nem Ti adminok dobálóztok evvel állandóan?

átgondoltam: kinyalhatod!

humortalan seggfej! mf3
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 12:45
Innen:

"ne hivatkozz privát levelezésre, mert az manipulálható"

Te írtad.

Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy hivatkoztam egy privát levelezésre kettőnk közt, de azt meghamisítva, manipulálva! Ad apropó, hazudva!

Gondold már át ember, mit írsz és hogyan viselkedsz!!!
#1019   2008. 04. 07. hétfő 12:45
Innen:

Te írtad.

Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy hivatkoztam egy privát levelezésre kettőnk közt, de azt meghamisítva, manipulálva! Ad apropó, hazudva!

Gondold már át ember, mit írsz és hogyan viselkedsz!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:37
Te honnan a búbánaotos f@szomból érted azt, hogy én hazugnak nevezlek Téged?

Doki! semmi okom hazugnak tartani Téged! sosem tartottalak annak! csak tudod Ti adminok hivatkoztok állandóan erre!
#1018   2008. 04. 07. hétfő 12:37
surdapapa surdapapa
Te honnan a búbánaotos f@szomból érted azt, hogy én hazugnak nevezlek Téged?

Doki! semmi okom hazugnak tartani Téged! sosem tartottalak annak! csak tudod Ti adminok hivatkoztok állandóan erre!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 10:23
Surdi-surdi, ha már klasszikust idézel, akkor azt pontosan tedd:

"nem szabad privát levelezés tartalmát betenni a fórumba, mert az manipulálható".

Én nem illesztettem be ide semmilyen privi levelezésünket ide még részleteiben sem, csak hivatkoztam arra, amit már egyszer neked már privi e-mail-ben is megírtam!

EGYÉBKÉNT MEG MOST ÉRTED EL AZT A HATÁRT (LEGYEN AZ A BÉKA SEGGE ALATT VAGY AKÁRHOL MÁSHOL!!!), AMIT TÉNYLEG NEM FOGOK TOLERÁLNI!!!

Kikérem magamnak, hogy még így burkoltan is hazugsággal, és privát levelezés "maniplulálásával" vádolj meg!!

Mi a faszt képzelsz te magadról, hogy hazugsággal vádolj meg engem??? Kinek gondolod te magad, hogy a szobámban hazugnak nevezz, még ha így burkoltan is???!!!

Nagyon gondolkodj el basszus, és követelem, hogy itt nyilvánosan kérj elnézést ezért a szemét dologért!

Azért mindennek van határa!

szerkesztve, utólag beillesztve:

Arról meg nem beszélve, hogy megint mellébeszélsz!!! A lényeg mellett megint elsiklasz!

Amaddig te élcelődsz, addig "dejóapoén", de egyszer ha esetleg te kapnád ugyanezt, megnézném, te hogyan reagálnál!
#1017   2008. 04. 07. hétfő 12:36
surdapapa surdapapa
héj!

nézd má meg kinek írtam! olvasd el magát a hsz-t!
annyit sérelmeztem, hogy az ünnepélyes 1000-es hsz-be semmi giccset nem tettél!

rád itt még utalásképp sem!

vagy lehet nem arra a hsz-re kettyintettél amira télleg válaszoltál?

innentól ebbe a szobába én bé se nyitok!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 11:52
Te surdi!

tényleg kezded elvetni a sulykot!
betegséggel vádolsz (ha nekem szántad egyáltalán a zavaros hsz-det, legalábbis az én hsz-emre reagáltál kicsit csapodárosan kinek-kinek, össze-vissza!)

teljesen egyértelmű, hogy viccnek és poénnak szántam a hozzászólásomat (a szmájli is azt feltételezi), és mivel mindketten személyesen is ismernek, ezért tudják, hogy poénkodtam (nálam a barát kedvese szent és sérthetetlen, ezért csak "hivatalosan" szexszelhetünk... eplus2 ,
és ezt ők is tudják, és tolerálják ez irányú "követelésemet", ill. "előjogomat".

Már megbocsáss, de ez nem betegség a szó szoros értelemben, hanem beteges hülyeskedés a barátok között!

De mi lenne (egy javaslat), ha leszállnánk a témáról, és a két meghitt kapcsolatban lévő fórumozótársunkról?

Szerintem a további vitákat is ezzel le lehetne PINÁS-an zárni! nyes smile

(ha meg csak Bangyinak szántad a hsz-det, akkor a fenti soraim nagy része tárgytalan, mert elképzelhető, hogy mellé kattintottál, ilyen pedig velem is elő szokott fordulni, csak én könnyebben tudok szükség szerint javítani)
#1016   2008. 04. 07. hétfő 11:52
tom1019 tom1019 VIP Admin
Te surdi!

tényleg kezded elvetni a sulykot!
betegséggel vádolsz (ha nekem szántad egyáltalán a zavaros hsz-det, legalábbis az én hsz-emre reagáltál kicsit csapodárosan kinek-kinek, össze-vissza!)

teljesen egyértelmű, hogy viccnek és poénnak szántam a hozzászólásomat (a szmájli is azt feltételezi), és mivel mindketten személyesen is ismernek, ezért tudják, hogy poénkodtam (nálam a barát kedvese szent és sérthetetlen, ezért csak "hivatalosan" szexszelhetünk... eplus2 ,
és ezt ők is tudják, és tolerálják ez irányú "követelésemet", ill. "előjogomat".

Már megbocsáss, de ez nem betegség a szó szoros értelemben, hanem beteges hülyeskedés a barátok között!

De mi lenne (egy javaslat), ha leszállnánk a témáról, és a két meghitt kapcsolatban lévő fórumozótársunkról?

Szerintem a további vitákat is ezzel le lehetne PINÁS-an zárni! nyes smile

(ha meg csak Bangyinak szántad a hsz-det, akkor a fenti soraim nagy része tárgytalan, mert elképzelhető, hogy mellé kattintottál, ilyen pedig velem is elő szokott fordulni, csak én könnyebben tudok szükség szerint javítani)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 08:21
szomoru1 szomorú, hogy az 1000. hsz-nek ilyennek kell lennie eme nemes ember szobájába!
inkább egy jó kis giccs, mint ez ami itt van! szomoru1

Bangyi!
menj kátyához és kérj a gyógyóiból...
mert Te beteg vagy ám!!! mf3 de nem is kicsit!
#1015   2008. 04. 07. hétfő 10:23
Surdi-surdi, ha már klasszikust idézel, akkor azt pontosan tedd:

"nem szabad privát levelezés tartalmát betenni a fórumba, mert az manipulálható".

Én nem illesztettem be ide semmilyen privi levelezésünket ide még részleteiben sem, csak hivatkoztam arra, amit már egyszer neked már privi e-mail-ben is megírtam!

EGYÉBKÉNT MEG MOST ÉRTED EL AZT A HATÁRT (LEGYEN AZ A BÉKA SEGGE ALATT VAGY AKÁRHOL MÁSHOL!!!), AMIT TÉNYLEG NEM FOGOK TOLERÁLNI!!!

Kikérem magamnak, hogy még így burkoltan is hazugsággal, és privát levelezés "maniplulálásával" vádolj meg!!

Mi a faszt képzelsz te magadról, hogy hazugsággal vádolj meg engem??? Kinek gondolod te magad, hogy a szobámban hazugnak nevezz, még ha így burkoltan is???!!!

Nagyon gondolkodj el basszus, és követelem, hogy itt nyilvánosan kérj elnézést ezért a szemét dologért!

Azért mindennek van határa!

szerkesztve, utólag beillesztve:

Arról meg nem beszélve, hogy megint mellébeszélsz!!! A lényeg mellett megint elsiklasz!

Amaddig te élcelődsz, addig "dejóapoén", de egyszer ha esetleg te kapnád ugyanezt, megnézném, te hogyan reagálnál!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 10:12
wow1 wow1 jól látom most ajánlatot tettél bangyinak confused

csak, hogy átlépjem ama bizonyos határt, ami a béka seggénél van nálad felkialtas

doki komám!
hogy egy klasszikust idézzek:

szevasz!

egy félmondatra egy egész oldalas esszével reagálni! confused
#1014   2008. 04. 07. hétfő 10:21
Bandur Bandur
Papa&doki PINA,PINA,PINA

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2007. 09. 07. péntek
Üzenetek: 1413db
Utolsó üzenet: 2011. 01. 01. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!